لوبیا پلو با کوفته قلقلی
یه دونه پیاز ریز خورد کردم و تفت دادم و لوبیاها رو همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین اضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا لوبیاها نیم پز بشن و بعد یک ق سر پر رب گوجه فرنگی اضافه کردم و بعد از آبکش کردن برنج ،همراه با کوفته قلقلی های سرخ شده، لابلای برنج دم دادم برای ته دیگ هم نون لواش رو با قیچی برش دادم و با روغن کافی کف قابلمه چدن چیدم زمان پخت هم حدود پنجاه دقیقه با حرارت ملایم بود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍅🍅🍅🍅🍅🍅
کنسرو گوجه فرنگی به روش عهدیه
مواد لازم
گوجه فرنگی
نمک
گوجه فرنگی ها راشسته و پوست بگیرید ،البته این کاملا سلیقه ای است میتوانید با پوست کنسرو درست کنید(من هم با پوست هم بدون پوست درست کردم فرقی نداشت کاملا پوره شده بود).
۲_اگر دستگاه غذاساز دارید گوجه فرنگی ها را پوره کنید ،اگر گوشت کوب برقی دارید،گوجه فرنگی ها را درشت خرد کنید بعد از جوشیدن و نرم شدن با گوشت کوب برقی پوره کنید،اگر هیچکدام از این وسیله ها در دسترستان نبود گوجه فرنگی ها را رنده کنیدشعار همیشگی من در آشپزی بخودمان سخت نمیگیریم😉.
۳_شعله را روشن کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از جوشیدن نمک اضافه کنید و اگر گوجه فرنگی هایتان خیلی گوشتی نبود و آبکی بود اجازه دهید آبش کمی تبخیرشده و غلیظ شود.
۴_بدون اینکه شعله را خاموش کنید پوره گوجه فرنگی را داخل شیشه ها ریخته و اطراف شیشه را تمیز کنید و در شیشه را خیلی محکم ببندید و شیشه ها رابرعکس کنید و یک شب تا صبح اجازه دهید تا شیشه ها در همین حالت بماند و خنک شود.
۵_بعد از حداقل۱۲ ساعت کنسروها را چک کنید ، تا حتما در شیشه ها حالت فرو رفتگی داشته باشد ،این یعنی عملیات کنسروی کردن به درستی انجام شده است.
۶_حالا با خیال راحت شیشه هارا بدون نگرانی میتوانید داخل کابینت و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
۷_ موارد استفاده برای تمام غذاهایی که نیاز به گوجه فرنگی دارد .
۸_نکته خیلی مهم ، سالم و نو بودن وحتما فلزی بودن در شیشه ها است که وقتی محکم بسته شد وکیوم میشود و مانع از ورود هوا به داخل شیشه میشود نوش جان😋❤
چنانچه این رسپی مفید واقع شد برای شادی روح پدرو مادرم فاتحه ای قرائت کنید ممنون میشوم.🙏🥰🌺
@shirini71
#کماج_همدان_استاد_طهماسبی
سفیده تخم مرغ 10 عدد
شکر 1ونیم کیلو
شربت 400گرم
اب 400گرم
ماست 800گرم
روغن مایع 1 کیلو
بیکنک پودر120گرم
رنگ یه دربطری
هل یا اسانس من خودم ۳ قاشق زنجبیل میزنم خوشمزه میشه
ارد3کیلو
شکر وتخم مرغ مخلوط کنید شکر حل بشه
بقیه وسایل پشت سر هم بریزید مخلوط کنید آخرسر ارد بریزید بادست هم بزنید تسمه نشه ارد قاطی شد کافیه
با ماسوره ساده قیف بزنید با فاصله
برای نقش روش من با ماسوره میزنم توارد که نچسبه رو هر کلوچه سه تا حلقه میزنم
زرده ای که اولش جدا کردین با قلم مو مخلوط کرده رومالش بزنیدکنجدبزنید فر قنادی من با دمای ۲۲۰درجه میپزم
@shirini71
Tati...
بستنی سنتی
شیر ۱ کیلو
شکر ۴۰۰ گرم
ثعلب ۱ونیم ق چ
زعفرون غلیظ ۴ ق غ
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم ۲۰۰ گرم برای داخل بستنی و۱۰۰ گرم برای تکه های یخی
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
آب وگلاب وشکر وزغفرون روی حرارت کم گذاشتم ۱۰ دقیقه جوشید تا قوام بیاد
شیر وثعلب رو توی ومخلوط کن ریختم وهم زدم چندپالس وروی حرارت کم گذاشتم جوش که اومد شربت آماده شده رو اضافه کردم وهم زدم کمی ازمواد رو به خامه اضافه کردم هم زدم وبه مواد اضافه کردم وحرارت رو خاموش کردم ولرم ک شد گذاشتم فریزر وهر نیمساعت یکبار هم زدم حدود ۶ بار شد تا بستنی سفت شد بعد خامه صبحانه یخ زده وخورد شده وپسته رو اضافه کردم و توی یک ظرف سلفون کشیدم وبستنی رو ریختم گذاشتم ۱۰ ساعت بمونه بعد برش دادم
@shirini71
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#کیک_باآرد_نانوایی 😍😋
زمانی که آرد قنادی نداری با همین دستور
یه کیک 🍰 خوشبافت و خوشمزه با آرد نونوایی
درست کن👌
مواد لازم:
آرد نونوایی ۲ لیوان
شکر یک لیوان سر خالی
تخم مرغ یک عدد
آب یا شیر ولرم یک لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
کره به دمای محیط رسیده یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف ق چایخوری
سرکه سفید ۲ ق غذاخوری
زعفرون به دلخواه
♦️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده بشه
♦️حتما تخم مرغ رو زیاد بزنید تا کرمی رنگ بشه حتما وسط کار چند بار دورگیری کنید
♦️مواد رو بخواین دو برابر کنید لطفاً همه مواد رو یکسان دو برابر کنید
♦️سرکه رو اصلا حذف نکنید اصلا مزش رو حس نمیکنید
♦️داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۳۰ دقیقه
زیر ۲۵ دقیقه در فر یا قابلمه رو باز نکنید