eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سفیده تخم مرغ 10 عدد شکر 1ونیم کیلو شربت 400گرم اب 400گرم ماست 800گرم روغن مایع 1 کیلو بیکنک پودر120گرم رنگ یه دربطری هل یا اسانس من خودم ۳ قاشق زنجبیل میزنم خوشمزه میشه ارد3کیلو شکر وتخم مرغ مخلوط کنید شکر حل بشه بقیه وسایل پشت سر هم بریزید مخلوط کنید آخرسر ارد بریزید بادست هم بزنید تسمه نشه ارد قاطی شد کافیه با ماسوره ساده قیف بزنید با فاصله برای نقش روش من با ماسوره میزنم توارد که نچسبه رو هر کلوچه سه تا حلقه میزنم زرده ای که اولش جدا کردین با قلم مو مخلوط کرده رومالش بزنیدکنجدبزنید فر قنادی من با دمای ۲۲۰درجه میپزم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Tati... بستنی سنتی شیر ۱ کیلو شکر ۴۰۰ گرم ثعلب ۱ونیم ق چ زعفرون غلیظ ۴ ق غ خامه صبحانه ۳۰۰ گرم ۲۰۰ گرم برای داخل بستنی و۱۰۰ گرم برای تکه های یخی گلاب ۱/۴ پیمانه آب ۱/۳ پیمانه آب وگلاب وشکر وزغفرون روی حرارت کم گذاشتم ۱۰ دقیقه جوشید تا قوام بیاد شیر وثعلب رو توی ومخلوط کن ریختم وهم زدم چندپالس وروی حرارت کم گذاشتم جوش که اومد شربت آماده شده رو اضافه کردم وهم زدم کمی ازمواد رو به خامه اضافه کردم هم زدم وبه مواد اضافه کردم وحرارت رو خاموش کردم ولرم ک شد گذاشتم فریزر وهر نیم‌ساعت یکبار هم زدم حدود ۶ بار شد تا بستنی سفت شد بعد خامه صبحانه یخ زده وخورد شده وپسته رو اضافه کردم و توی یک ظرف سلفون کشیدم وبستنی رو ریختم گذاشتم ۱۰ ساعت بمونه بعد برش دادم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 زمانی که آرد قنادی نداری با همین دستور یه کیک 🍰 خوشبافت و خوشمزه با آرد نونوایی درست کن👌 مواد لازم: آرد نونوایی ۲ لیوان شکر یک لیوان سر خالی تخم مرغ یک عدد آب یا شیر ولرم یک لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری کره به دمای محیط رسیده یک قاشق غذاخوری وانیل نصف ق چایخوری سرکه سفید ۲ ق غذاخوری زعفرون به دلخواه ♦️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده بشه ♦️حتما تخم مرغ رو زیاد بزنید تا کرمی رنگ بشه حتما وسط کار چند بار دورگیری کنید ♦️مواد رو بخواین دو برابر کنید لطفاً همه مواد رو یکسان دو برابر کنید ♦️سرکه رو اصلا حذف نکنید اصلا مزش رو حس نمیکنید ♦️داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۳۰ دقیقه زیر ۲۵ دقیقه در فر یا قابلمه رو باز نکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥧🥔 مواد لازم : 200 گرم سیب زمینی 1عدد تخم مرغ 200 گرم آرد 1عدد پیاز برای پر کردن: 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد فلفل دلمه ای قرمز فلفل، نمک،پاپریکا،آویشن (به دلخواه) 1عدد گوجه فرنگی 50 گرم پنیر چدار سس مواد: 200 میلی لیتر خامه 2عدد تخم مرغ
22.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داگوس،پیش غذای یونانی ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: نان جو( باگت با تست) 🍞: ۴ ورق گوجه🍅: ۲ عدد بزرگ بادمجون🍆: ۱ عدد سس پستو پیلی پیلی🍃: ۱ قاشق پنیر فتا یا پارمسان🧀: ۲ قاشق زیتون🫒: ۶ عدد اورگانو🌱: ۱ ق چایخوری میخک🌿: ۱/۲ ق چایخوری نمک و فلفل🌶🧂: به مقدار لازم نعنا🍃: ۴ برگ روغن زیتون🫒: ۴ قاشق سیر🧄: ۲ حبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ،پودرهل یک قاشق چایخوری، نان میکادو۷ ورق 🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۷ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم @shiruni71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا