#کماج_همدان_استاد_طهماسبی
سفیده تخم مرغ 10 عدد
شکر 1ونیم کیلو
شربت 400گرم
اب 400گرم
ماست 800گرم
روغن مایع 1 کیلو
بیکنک پودر120گرم
رنگ یه دربطری
هل یا اسانس من خودم ۳ قاشق زنجبیل میزنم خوشمزه میشه
ارد3کیلو
شکر وتخم مرغ مخلوط کنید شکر حل بشه
بقیه وسایل پشت سر هم بریزید مخلوط کنید آخرسر ارد بریزید بادست هم بزنید تسمه نشه ارد قاطی شد کافیه
با ماسوره ساده قیف بزنید با فاصله
برای نقش روش من با ماسوره میزنم توارد که نچسبه رو هر کلوچه سه تا حلقه میزنم
زرده ای که اولش جدا کردین با قلم مو مخلوط کرده رومالش بزنیدکنجدبزنید فر قنادی من با دمای ۲۲۰درجه میپزم
@shirini71
Tati...
بستنی سنتی
شیر ۱ کیلو
شکر ۴۰۰ گرم
ثعلب ۱ونیم ق چ
زعفرون غلیظ ۴ ق غ
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم ۲۰۰ گرم برای داخل بستنی و۱۰۰ گرم برای تکه های یخی
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
آب وگلاب وشکر وزغفرون روی حرارت کم گذاشتم ۱۰ دقیقه جوشید تا قوام بیاد
شیر وثعلب رو توی ومخلوط کن ریختم وهم زدم چندپالس وروی حرارت کم گذاشتم جوش که اومد شربت آماده شده رو اضافه کردم وهم زدم کمی ازمواد رو به خامه اضافه کردم هم زدم وبه مواد اضافه کردم وحرارت رو خاموش کردم ولرم ک شد گذاشتم فریزر وهر نیمساعت یکبار هم زدم حدود ۶ بار شد تا بستنی سفت شد بعد خامه صبحانه یخ زده وخورد شده وپسته رو اضافه کردم و توی یک ظرف سلفون کشیدم وبستنی رو ریختم گذاشتم ۱۰ ساعت بمونه بعد برش دادم
@shirini71
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#کیک_باآرد_نانوایی 😍😋
زمانی که آرد قنادی نداری با همین دستور
یه کیک 🍰 خوشبافت و خوشمزه با آرد نونوایی
درست کن👌
مواد لازم:
آرد نونوایی ۲ لیوان
شکر یک لیوان سر خالی
تخم مرغ یک عدد
آب یا شیر ولرم یک لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
کره به دمای محیط رسیده یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف ق چایخوری
سرکه سفید ۲ ق غذاخوری
زعفرون به دلخواه
♦️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده بشه
♦️حتما تخم مرغ رو زیاد بزنید تا کرمی رنگ بشه حتما وسط کار چند بار دورگیری کنید
♦️مواد رو بخواین دو برابر کنید لطفاً همه مواد رو یکسان دو برابر کنید
♦️سرکه رو اصلا حذف نکنید اصلا مزش رو حس نمیکنید
♦️داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۳۰ دقیقه
زیر ۲۵ دقیقه در فر یا قابلمه رو باز نکنید
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_سیب_زمینی🥧🥔
مواد لازم :
200 گرم سیب زمینی
1عدد تخم مرغ
200 گرم آرد
1عدد پیاز
برای پر کردن:
500 گرم گوشت چرخ کرده
1عدد فلفل دلمه ای قرمز
فلفل، نمک،پاپریکا،آویشن (به دلخواه)
1عدد گوجه فرنگی
50 گرم پنیر چدار
سس مواد:
200 میلی لیتر خامه
2عدد تخم مرغ
22.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داگوس،پیش غذای یونانی
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
نان جو( باگت با تست) 🍞: ۴ ورق
گوجه🍅: ۲ عدد بزرگ
بادمجون🍆: ۱ عدد
سس پستو پیلی پیلی🍃: ۱ قاشق
پنیر فتا یا پارمسان🧀: ۲ قاشق
زیتون🫒: ۶ عدد
اورگانو🌱: ۱ ق چایخوری
میخک🌿: ۱/۲ ق چایخوری
نمک و فلفل🌶🧂: به مقدار لازم
نعنا🍃: ۴ برگ
روغن زیتون🫒: ۴ قاشق
سیر🧄: ۲ حبه
#شیرینی_میکادو
آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ،پودرهل یک قاشق چایخوری، نان میکادو۷ ورق
🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۷ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم
@shiruni71