فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اسفناج 🥧
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۲۵۰ گرم
برگ اسفناج:۳۰۰ گرم
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد : ۲۷۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
هل : ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
روغن مایع : ۱۱۰ گرم
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بیورینگ بادمجون😋•
یه غذای متفاوت و خیلی خوشمزه😌
~❤️مواد لازم :
بادمجون ۴ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
گردو ۶ عدد
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن
سیب زمینی ۲ عدد برای سرخ کردن
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از مسقطی خوشمزه تر نداریم 😍👌
مواد لازم:
نصف لیوان نشاسته گل
دو لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
💖
برای اینکه آبگوشت طعم دیزیهای بیرون رو بده از این ادویهها استفاده کنید !😋
- زردچوبه
- دارچین
- فلفل سیاه
- جوز هندی
- بادیان
- میخک
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزید