15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستنی زعفرانی بدون ثعلب عالی و خوشمزه 💛
مواد لازم :آرد سفید دو ق غ سر خالی ،شیر دو سوم لیوان ،گلاب یک سوم لیوان ،زعفران دم کرده دو ق غ ،هل ساییده نصف ق چ ،زرده تخم مرغ یک عدد ،وانیل نوک ق چ،شکر نصف لیوان (کم شیرینی میخواین یک سوم لیوان بزنبد )
خامه صبحانه پاکت صورتی یک بسته دویست گرمی
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم این مرغ بی نظیره🥘
مواد لازم :
20.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین و خوشمزه ترین رولت خامه ای🍥🍓
مواد لازم :
◗ ۶ عدد تخم مرغ خنک
◗ ١٢٠ گرم آرد
◗ ۶۰ گرم شكر
◗ ۶۰ گرم شير
◗ ۶۰ گرم روغن
◗ ۱ قاشق عسل
◗ مقداری وانيل
◗ نوک چاقو نمک
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🔴آزمـــون اسـتـخـدام ۶۰ هـزار مـعـلــم 😍
🔻 زمـــــان آزمــــون آذر مـــاه 📆
🔻 جـذب لیسانس یا حـوزه
🔻 رشـتـه ها مشخص شده
✅ بــهـتـریـن مــنـبــع و تـسـت هــای آزمـــون 📝
با هــزاران کـارنــامـه #قـبـولــی استـخـدامی👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
👈 اگه تـو هم میخـای مــعـلـم بـشـی 👩🏻🏫
بــا مـسـیـــر مـعـلــمــی هـمــراه شــو 👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
راز قـبـولی در آزمون مـعـلـمـی اینجـاسـت 😉👆
.
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔴منبـع قبـولی آزمون استخدامی معـلمی 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
با هــزاران کـارنــامـه #قــبـولـی اسـتخـدامی🥇
راه قــبـولــی در آمـوزش و پــرورش اینجا 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الو الو کسی هست!!!؟😂
تلفن فوندانتی خوشگل باهم ببینیم☎️
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگ زردآلو بازاری بدون سیاه شدن😊
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
🥘🍱#آشنایی_با_غذاهای_ملل۹۷
(پاکستان)
فرنی پاکستانی
فرنی پاکستانییکی از معروف ترین دسر های سنتی در این کشور است. این غذا در واقع پودینگ برنج ساخته شده از برنج، شکر و شیر است. این ترکیب با از مجموعه ای از آجیل ها مانند بادام، پسته، و همچنین زعفران و هل همراه است که باعث می شود تا رنگ و طعم آن جذاب و منحصر بفرد باشد.
#آشنایی_با_غذاهای_استانها۶
فلافل
غذای خوشمزه و پرطرفدار فلافل در حوالی جنوب طعم دیگری دارد و خوردنش بیشتر می چسبد. درست کردن فلافل در خوزستان تفاوت زیادی با جاهای دیگر ندارد، جز اینکه مردم این استان مطابق ذائقه خود این غذا را با ادویه های زیادتر درست می کنند. برای تهیه این غذا نخودها را حسابی می خیسانند، آن ها را له و با آرد نخودچی، سیر، جعفری، زیره سبز، تخم گشنیز، تخم مرغ و فلفل سیاه مخلوط و سرخ می کنند. این غذا با نان و به صورت ساندویچ سرو می شود. بهتر است نان پیتا را برای صرف فلافل انتخاب کنید. این نان، نوعی نان لبنانی دولایه است که از نان لواش ضخامت بیشتری دارد.
بهترین چاشنی فلافل ترشی است آن هم نه از هر نوعی؛ بهترین نوع ترشی برای مصرف کنار فلافل، ترشی انبه، بادمجان یا میوه است. البته کلم شور هم با فلافل می چسبد. نوشیدنی که معمولا همراه فلافل نوشیده می شود چای نعناع است...