8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک درست کردن انگیزه میخواد🤩🥪
مواد لازم :
کالباس
قارچ
فلفل دلمه ای
نون اسنک
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون شکم پر برای هر وعده🥳🥟
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
پیازچه به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غ خ
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
آرد ۲ لیوان و تخم مرغ ۱ عدد
آب ولرم حدود ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به یه نبات گیلانی خوشمزه کنار چایی خیلی میچسبه😍منم که چایی خور وعاشق چایی
اصا به من چایی بده تو دنیا و دیگر هیچ😍
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
🔴منم فکر میکردم کار کردن یعنی فقط لباس بپوشی بری سرکار واسه ماهی 4/5 تومن😐
2 ماه پیش بود که اتفاقی عضو این کانال شدم 👇 و دیدم خیلی ها فقط با همین گوشی توو دستمون درآمدای بالایی دارن 😨💎
از صاحب کانال زیر 👇کمک گرفتم و دقیقا دو ماهه که شروع کردم درآمد این ماهم 38 میلیون شد😍
https://eitaa.com/joinchat/3075932399Cd92a2f257c
بزن روو لینک بالا👆 فقط 200 نفر اول و آموزش میده جا نمونی ❌❌
استخدام برای کار پاره وقت با گوشی بدون سابقه کاری، فقط نیاز به ی گوشی هست.
جهت اطلاعات کافی تو این چنل جوین شین :
👇👇
@.Admin_Kanal
@.Admin_Kanal
⛔️ ظرفیت ۷۵ نفر 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل با ماش یه چیز دیگه ست 😎🍟
ماش ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۳-۴ خبه
فلفل سبز تند ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و کاری و زردچوبه
بکینگ پودر ۱ ق چ
آرد ۲ ق س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون با فيلينگ سيب ته لذته🍏😌
كره ٥٠ گرم و سيب ٤ عدد
شكر قهوه اي ١٠٠ گرم
دارچين ٢ ق چايخوري
جوز هندي ١/٤ ق چايخوري
ارد بادوم ٥٠ گرم
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد قنادي ٤٥٠ گرم
نمك ١/٢ قاشق چايخوري
شكر ٥٠ گرم
خمير مايه ٥ گرم
شير گرم ١٥٠ گرم
كره آب شده ٦٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
•
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🔴اگـه لیسـانس داری میتونی در آزمـون
استخـدامـی شـرکـت کنـی و معـلـم شـی 😍
آزمون استخدام ۲۰ هـزار آمـوزگار
و دبیــــر بـه زودی بــرگــزار میـشـه ✅
منبـع #قبولی_های_آزمـون_استخـدامـی
هـر ســال فقـط در کـانــال زیــر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
منـابـع #قبـولی آزمـون استـخدامی ✅👆
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجان بدون له کردن
شما میدونید من خودم عاشق بادمجونم به هرسبک وروشی ولی توخونمون به چندروش بایددرست بشه یکیش هم اینجوری بایدباشه که بادمجون نباید له باشه و باچیزی قاطی بشه این روش مختص اوناس😍
بادمجانهارو پوست میگیریم ومطابق کلیپ برش میدیم بعدداخل آب ونمک حدودنیم ساعت میزاریم تاتلخی اون گرفته بشه داخل روغن دوطرف بادمجون روسرخ میکنیم
پیازروخلالی برش میزنیم داخل روغن میریزیم زمانی که طلایی شد بهش سیرخردشده رواضافه کرده عطرسیرکه بلندشدبهش زردچوبه اضافه میکنیم وازروغن میکشیم داخل همون روغن نعنا داغ هم درست میکنیم حالا برای سرو این مدل کشک وبادمجان داخل ظرف ابتدایکمی کشک ونعناداغ میریزیم روشوبادمجان سرخ شده،پیازداغ،دوباره کشک ونعناداغ میریزیم وتمام
این روش پخت کشک وبادمجان برای اونایی که دوست ندارن بادمجونشون له باشه ویاباچیزی مخلوط بشه