#نبات_شیری
#شکلات_شیری_خونگی
#نبات_شیر_شکلاتی
شیر 2لیوان
شکر2لیوان
پودر کاکائو در صورت تمایل 1قاشق مرباخوری
----------------------------------------
شیر و شکر را روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه وقتی جوش آمد حرارت را کم میکنیم حداقل 1ساعتی طول میکشه تا حجم شیر و شکر نصف میزان اولیه بشه بعد باید کنارش بمونیم و هر چند دقیقه هم بزنیم تا ته نگیره در این زمان اگه رنگش کمی قهوه ای شده بود که خوبه اگه نه کمی پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید باید مخلوط غلیظ بشه طوری که وقتی از وسط این مخلوط قاشق میکشیم بین دو طرف برای چند ثانیه فاصله ایجاد بشه
یک دیس استیل رو کفش کمی شکر میپاشیم یا چرب میکنیم و مایع نبات رو از روی حرارت برداشته و داخل دیس میریزیم و کنار میذاریم تا سرد و سفت بشه بعد با فشار به دو طرف سینی زیرش رو آزاد کرده و با چاقو شیار میندازیم و نبات رو برش میدیم
👈 شیر هر چه پرچرب تر باشه نبات رنگش تیره تر میشه
👈اگه از شیر محلی و پرچرب استفاده کنین نیازی به پودر کاکائو نیست
👈حرارت باید ملایم باشه اگه حرارت رو زیاد کنید شکر میسوزه و طعم نبات خوب نمیشه
👈تهیه این نبات زمان بر هست پس وقتی شروع به انجام این کار کنید که مطمئن هستین وقت کافی برای پای اجاق گاز وایستادن رو دارین
👈هنگام هم زدن و خالی کردن مایع نبات خیلی مواظب باشید چون خیلی خیلی داغه
@shirini71
#شکلات_خونگی
کیک وانیلی تکه تکه شده ۱ پیمانه
بیسکوییت خرد شده ۱/۲ پیمانه
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
شکلات چیپسی ۲ قاشق سوپخوری
فندق خرد شده ۳۰ گرم
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم .
..
طرز تهیه :
ابتدا شکلات رو به روش بن ماری یا با ماکروفر ذوب میکنیم و بعد کره رو اضافه میکنیم تا با حرارت شکلات آب بشه و بعد پودر قند رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی مخلوط یک دست شد ، سپس همه مواد را میریزم داخل مخلوط و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی به وجود بیاید ، و بعد میتوانیم در قالب های یک نفره بریزیم یا بین دو دست گلوله کنیم ( به صورت ترافل ) و در آخر با شکلات سفید و گل خشک تزیینش میکنیم 🥰
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شکلات_ماستی
هرچی بود تو رسپی نوشتم فقط بیش از حد نزارید رو گاز بمونه بعد سرد شدن سفت میشه من وانیل نزدم خواستین خودتون بزنید اگه قالب نداشتین بزارید لای دوتا کیسه فریزر با وردنه صافش کنید بزارید خنک بشه بعد راحت برشش بدین اگه یه موقعه سفت شد اصلا ناراحت نشید وقتی میزارید تودهنتون نرم میشه
ماست۲ لیوان
شکر۲ لیوان
روغن۲ قاشق غذا خوری
وانیل۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو۱ قاشق چای خوری
زمان پخت ۶۰ اول اینکه مواد دلبخواهیه و پودر نسکافه و یا کاکائو کاملا سلیقه ایه ... میتونید کلا حذفش کنید و هیچ تغییری توی مزه ی آبنبات نداره تمام مواد جز پودر کاکائو رو توی یه ظرف ضخیم و نچسب مثل چدن میریزید و با شعله ی زیاد مرتب هم میزنید ... مرتب هم میزنید تا ماست بریده بریده نشه ماست آب میندازه و کمی بالا میاد ... اون موقع شعله رو کم کنید تا سر نره ... وقتی آب ماست کشیده شد میتونید شعله رو زیاد کنیداونقدر هم میزنیم تا مواد رنگ قهوه ای کمرنگ یا نسکافه ای به خودش بگیره اون موقع پود کاکائو یا نسکافه رو میتونید اضافه کنید و هم بزنید و سریع گازو خاموش کنید تا شیرینی نسوزه ... اگه زیاد تیره شه آبنبات خیلی سفت میشه وقتی آماده شد . توی یه سینی یه نایلون پهن کنید و مواد رو توی سینی بریزید و بزارید کمی خنک شه
کمی که خنک شده میتونید شیرینی ها رو شکل بدید ... یا اگر چوب آبنبات دارید میتونید گرد کنید و مثل آبنبات چوبی ازش استفاده کنید ....
@shirini71
رسپی های ساده و خوشمزه و شیک شکلات خونگی 👆که با یه فنجون چای عصرونه لذت بخشه 😍😋👌
#شکلات_خونگی
#نبات_شیری
#شکلات_ماستی🍫🍫👆
#چیپس_پنیری غذای نونی
برای این غذای دلبر ک تو ۲۰دیقه آماده میشه و خیلی خفنه😎نیاز داریم ب سوسیس بلغاری پنیرپیتزا قارچ چیپس ک هم میتونه خلال باشه هم ازاون یکیا😄سوسیس رو خرد میکنیم در حد یک ق روغن تو تابه میریزیم و سوسیس رو سرخ میکنیم بعد ازاون قارچ خرد شده رو میریزم تو تابه و تفتش میدیم.ته ظرف کمی پنیر میریزیم روش چیپس میریزیم و سوسیس قارچ و دوباره پنیر و بقیه لایه ها تکرار میشه. لایه اخر رو با پنیر میپوشونیم و روش فلفل اویشن میزنیم و میره تو فر تا پنیر اب شه و در حد چن دیقه گریل رو هم روشن میکنیم.
@shirini71