#رب_زردالو
مواد لازم:زردآلو سه کیلو
نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری
زردآلو رو تمیز شست و شو دهید،سپس درون یک قابلمه بزرگ بریزید تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و به راحتی گوشت زرد آلو له شود.سپس بگذارید کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن دست شما نسوزد.سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف کنید،سپس بگذارید دوباره بجوشد، به اندازه ای که آب زرد آلوها کامل بخار شود و مثل بقیه رب ها کمی سفت شود.در حین پخت نمک دریا را بریزید. پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛برای اینکه کپک نزند روی آن کمی روغن ارده کنجد بریزید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رب_زردالو مواد لازم:زردآلو سه کیلو نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری زردآلو رو تمیز شست و شو دهید،سپس درون
#رب_زردالو
مواد لازم:زردآلو سه کیلو
نمک دریا ۳ قاشق مرباخوری
زردآلو رو تمیز شست و شو دهید،سپس درون یک قابلمه بزرگ بریزید تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و به راحتی گوشت زرد آلو له شود.سپس بگذارید کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن دست شما نسوزد.سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف کنید،سپس بگذارید دوباره بجوشد، به اندازه ای که آب زرد آلوها کامل بخار شود و مثل بقیه رب ها کمی سفت شود.در حین پخت نمک دریا را بریزید. پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛برای اینکه کپک نزند روی آن کمی روغن ارده کنجد بریزید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بورک_گوشت_لانه_زنبوری
مواد لازم
گوشت پانصد گرم
روغن مايع به میزان لازم
فلفل دلمه ای یک عدد
سس کچاپ 2 ق غ
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل و آویشن
خمیر يوفکا 1 بسته
تخم مرغ یک عدد
کنجد یا سیاه دانه در صورت تمایل
ابتدا پیاز را داخل کمی روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و نمک و فلفل و آویشن و سس کجا و را اضافه کنید و خاموش کنید (اگر جعفری خواستید اضافه کنید تو این مرحله اضافه کنید و خاموش کنید که من نريختم) مایه را کنار بگذارید تا خنک شود روغن یا آب اضافی هم نباید داشته باشه
یک لایه خمیر يوفکا را با برس روغن بمالید و از مواد روی لبه طولی خمیر ریخته و رول کنید و به این صورت ده رول آماده کنید بعد از آماده شدن رولها تخم مرغ را با چنگال بزنید تا یکدست شود یک ورق يوفکا را روی سینی فر چرب شده باز کنید و رویش با برس چرب کنید و لایه دیگری خمیر روی آن قرار دهید این بار روی خمیر تخم مرغ بمالید و چهار عدد از رولها را روی خمیر قرار دهید و روی رولها تخم مرغ بمالید و سه تا از رولها رو روی اونها چیده و باز تخم مرغ بمالید و بعد دو عدد روی سه تای قبلی و باز تخم مرغ و بعد رول آخر راس بقیه رولها قرار دهید و تخم مرغ بمالید.حالا از یک سمت خمیر دو لایه زیری را به روی رولها برگردانده و رویش تخم مرغ بمالید و اینکار را با سمت دیگر هم.انجام دهید طوری که کل رولها با خمیر يوفکا محصور شوند.حالا روی بورک تخم مرغ رومال بزنید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_کوکو_بادمجان
📌مواد لازم :
بادمجان پوست کنده حلقه شده ..............۶ عدد (من بادمجان دلمه استفاده کردم ولی میتونید بادمجان قلمی بدون تخم هم استفاده کنید)
تخم مرغ..............۴ عدد
گوشت چرخ شده................ ۲۰۰ گرم(مخلوط گوساله و گوسفند)
پیاز...............یک عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز..............۱۰ تا۱۵ عدد
زعفران و نمک و فلفل سیاه .............به میزان لازم
📌طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید بعد قالبتون رو چرب کنید کمی و حلقه های بادجان و بچینید تمام سطحش من تقریبا دو ردیف چیدم زیاد بود (من از قالب آلمینیومی پای استفاده کردم) و تو ظرف دیگه ۳ تا۴ تخم مرغ را با زعفران و فلفل و نمک خوب زدم تا پف کند و ریختم روی بادمجانهای چیده در قالب پای و فر راهم از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۵
درجه گذاشتم تو فر و حدود ۱۵دقیقه آماده شد (خیلی زود میپزد ) چک کنید
در این مدت زمان برید سراغ پیاز و با رنده ریز کنید و خوب تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ شده را با ادویه اضافه کنید وچند عدد گوجه گیلاسی را بریزید داخلش و درشو بزارید تا با آب گوجه ها گوشت بپزد و همونطور هم گوجه دیده شود داخلش نزارید زیاد له شود
حدود ۱۵ دقیقه کافیه تا به روغن بیفتد(میتونید به جای گوجه رب بزنید من برای تنوع و زیبایی از گوجه ریز استفاده کردم)
وقتی کوکو تو فر آماده شد برش گردونید و روی قالب پای را با گوشت و گوجه تفت داده پر کنید و نوش جان کنید (واقعا خوشمزست)
✅ نکته : میتونید سیب زمینی سرخ شده هم در کنارش سرو کنید .
و یا پنیر پیتزا روی گوشت بدهید و باز کمی داخل فر بزارید
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋 هفدهم تیر ماه ۱۳۹۹ 🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71