#سس_هزار_جزیره
مواد لازم 1/2 فنجان سس مایونز
1/4 فنجان خامه
3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 و نیم قاشق غذاخوری سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
نمک و فلفل
در دستور اصلی سس هزار جزیره از خامه ترش استفاده شده. اما از اون جایی که خامه ترش به راحتی در ایران گیر نمیاد من جایگزین اون رو قرار دادم.
اول از همه خامه رو با سرکه مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه کنار بزارین. بدون این که حرکتش بدین یه گوشه کنار آشپزخونه بزارین تا با هم ترکیب بشن.
بعد از اون باید مواد رو با هم مخلوط کنید.
تمام مواد رو درون کاسه ای با هم مخلوط کنید.
اگر دوست داشته باشین میتونید سس کچاپ رو کمی بیشتر کنید.
مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و درون یه ظرف درب دار بریزین و در یخچال قرار بدین.
بهتره که بعد از یک روز استراحت در یخچال از سس استفاده کنید.
به جای سرکه سفید از آبلیمو هم میتونید استفاده کنید. منتهی میزان اون رو کمتر کنید.
در صورت تمایل هم میتونید یک تا دو عدد خیارشور رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید.
@shirini71
#سس_هزار_جزیره
ساقه کرفس : ۲ عدد
پیازچه : ۵۰ گرم
جعفری (ریز خرد شده) : یک قاشق غذاخوری
خیارشور (چرخ شده) : یک سوم پیمانه
تخم مرغ آب پز : ۲ عدد
سس مایونز : ۲ پیمانه
روغن زیتون : یک پیمانه
سرکه سفید : یک چهارم پیمانه
فلفل قرمز : یک سوم پیمانه
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.
خیارشور را بسیار ریز رنده کنید. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
نکته:
می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.
توجه:
موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.
موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد .
@shirini71
🥗َ #سس_هزارجزیره 🥗
مواد لازم:
سس مایونز، 1 پیمانه
سس چیلی، 2 قاشق غذاخوری
پوره خیارشور، 2 قاشق غذاخوری
پیاز نگینی خشک، 2 قاشق غذاخوری
سیر، ½ حبه (له شده)(4/1 قاشق چایخوری)
نصف یک تخم مرغ آب پز، ریز خرد شده
نمک، ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه سائیده
طرزتهیه:
همه مواد را داخل یک کاسه ریخته با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سس را قبل از سرو حداقل برای یک ساعت در یخچال بگذارید. این سس در ظرف دربسته به مدت 2 روز در یخچال قابل نگهداری است.
@shirini71
روشهای متفاوت مزه دار کردن سس هزار جزیزه👆
سس هزار جزیره یکی از سس های خوشمزه هست که معمولا برای سرو سالاد استفاده میشه.
اما میشه این سس خوشمزه رو با انواع فست فود، پیتزا، پاستا و … هم استفاده کرد.
خوبی روش خونگی این سس اینه که میتونید میزان ترشی، تندی و نمک اون رو متناسب با ذائقه خودتون تنظیم کنید.👆👌
وقتی میشه سس هزار جزیره رو به راحتی در منزل درست کرد پس چرا آماده اون رو بخریم؟
#سس_سالاد
#مایونز
#فستفود
#سس_ساندویچ
#سس_هزارجزیره_خونگی🥒🥬🥦🥗👆
#برگر_سیب_زمینی به فست فود خونگی
سیب زمینی ۵عدد پخته رنده شده
سیر۲حبه،پنیر فتا یا پیتزا۱لیوان
قارچ خرد شده سرخ شده ۱لیوان
تخم مرغ۱تا۲عدد،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، رزماری،پاپریکا،انواع ادویه های اینالیایی،کمی جوز رنده شده،تخم مرغ برای کاور ۳عدد،آرد سفید ۱ق غ،پودر سوخاری
سیب زمینی پخته ی خنک شده رو رنده کنیبن.همراه قارچ تفت داده ، سیر له شده،تخم مرغ ،ادویه ها و به قاشق آرد سفید کاملا مخلوط کنید.نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.روی تخته کار کمی آرد بپاشین این خمیر سیب زمینی رو پهن کنیبد و با کاتر گرد ساده با هر وسیله ی دیگه ایی کاتر زده یا اصلا بدون دنگ و فنگ کف دستون شکل بدین.تخم مرغ ها رو هم بزنیبن تا از لختگی دربیاد.برگر ها رو در تخم مرغ زده داخل پودر بزنیبن و در روغن داغ سرخ کنیید .
@shirini71
#کوکوی بادمجون
بادمجان ۵ عدد
روغن ۱۵۰ گرم
زعفران نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز متوسط ۳ عدد
نمک و فلفل مقداری
ﺭﻮﺘﺳﺩ ﺖﺨﭘ
پیاز را پوست کنده رنده کنید و درون روغن سرخ نمایید . بادمجانها را پوست کنده با رنده درشت رنده کنید پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
آن را کنار بگذارید تا سرد شود تخممرغها را درون ظرفی شکسته با نمک و فلفل مخلوط کنید
پس از سردشدن بادمجان و پیاز به آن افزوده و هم بزنید روغن را درون ماهیتابه نچسب ریخته بگذارید گرم شود
سپس مواد آماده شده را درون روغن بریزید و صاف کنید و صبرکنید یک طرف آن سرخ شود سپس کوکو را برگردانید
حرارت را کم کنید تا آرام آرام کوکو هم سرخ شود و هم پخته شود
@shirini71