eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...یک فنجان آب و (چهار ق غ)کره و (دو ق غ)شکر و (نصف ق چ)نمک رو روی حرارت با هم مخلوط کنید و بهش یک فنجان آرد هم اضافه کنید و بذارید سرد بشه بعد کم کم سه عدد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و (یک ق چ)وانیل هم توش بریزید بذاریدش توی قیف آشپزی و کمی از مواد تون رو تو سینی بریزید و روش شکلات بذارید و بعد دور شکلات تون هم با موادتون پر کنید و بذاریدش توی فریزر و تو دمای صد و هشتاد درجه سرخش کنید و بعد نصف فنجان شکر رو با (دو ق غ)دارچین مخلوط کنید و شیرینی تون رو توش ببرید.نوش جااان. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: کره(یک چهارم فنجان) شکر قهوه ای(دو ق غ) نمک(نصف ق چ) اب(یک فنجان) ارد(یک فنجان) عصاره وانیل(یک ق چ) تخم مرغ(سه عدد) تکه های کوچیک شکلات(نصف فنجان) شکر و دارچین(به مقدار لازم) طرز تهییه: کره رو با شکر قهوه ای،نمک و آب رو حرارت مخلوط کنید وقتی جوش اومد ارد رو بهش اضافه کنید. عصاره وانیل و به ارامی تخم مرغ رو هم اضافه کرده و توی قیف بریزید. مثل فیلم بهش فرم بدید و شکلات رو وسطش بذارید و سطح روش رو دوباره پر کنید. بذارید توی فریزر بمون تا سفت بشه. سرخش کرده و بذارید سطحش با شکر و دارچین پوشیده بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 😋 ابتدا یک پیاز متوسط و دو عدد سیب زمینی متوسط رو رنده زدم با ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده ، سه قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده ، دو قاشق غذاخوری پودر جو دو سر (شما می تونید از آرد سوخاری هم استفاده کنید) ، دو قاشق کنجد ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، کمی پودر گلپر ، پودر پاپریکا مخلوط کردم و خوب ورز دادم. تو ماهی تابه روغن ریختم تا خوب روغن داغ بشه سپس کتلتها رو با دست فرم دادم و تو روغن سرخ کردم برای اینکه کتلتهاتون خوشرنگ بشن از پودر پاپریکا تو مواد کتلت استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاستا قارچ و اسفناج با سس ماست🍲 مواد لازم:برای دو نفر 150 گرم پاستا 3 حبه سیر رنده شده 1 لیوان قارچ خرد شده 125 گرم ماست یونانی( یا ایسلندی یا همزده) 1 مشت اسفناج آب 1/2 لیمو(اختیاری) 1 قاشق چایخوری ریحان خشک نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید، در یک ماهیتابه سیر را با مقداری خیلی کم روغن تفت دهید به مدت 3 دقیقه تا عطر سیر بلند شود قارچ را اضافه کنید تفت دهید(ترجمه آشپزی_خلاق) تا نرم شود ریحان خشک را بریزید و بعد پاستا آبکش شده و اسفناج را اضافه کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید سپس ماست ،اب لیمو و نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را بزنید،به آرامی مخلوط کرده و سرو کنید،نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سیب زمینی سیب زمینی اب پز 5 عدد پنیر موتزارلا 2-3 قاشق غذاخورب کره 1 قاشق سوپخوری مواد رویه هویج پخته 1 عدد نخود فرنگی پخته 1 ½ لیوان ذرت پخته 1 فنجان سوسیس 1 فنجان فلفل قرمز و سبز 1 فنجان پنیر موتزارلا 1 فنجان سیب زمینی ابپز را رنده کرده و با کره و پنیر موتزارلا مخلوط می کنیم و در کف ظرف سرو پهن می کنیم. سپس همه مواد را روی سیب زمینی ریخته روی ان را با پنیر موتزارلا پوشانده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیق قرار می دهیم تا پنیرها طلایی شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا