eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🥙 😋 ▫️گوشت چرخ شده ،۲۵۰گرم ▫️سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده ▫️پیاز یک عدد ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️دو عدد گوجه پوره شده ▫️نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم) ▫️اب غوره به میزان لازم ▫️پیاز داغ دو ق غ سر پر ▫️رب گوجه سه ق غ سر پر ▫️گلپر یک ق چ ▫️نمک و فلفل و زرچوبه 🔸گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : کنجد سفید دو فنجان بادام زمینی یاگردو نگینی یک لیوان سرخالی پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه: ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ژله توت فرنگی ۱ بسته ژله آناناس ۱ بسته ژله طالبی ۱ بسته ژله بلوبری ۱ بسته ژله پرتقالی ۱ بسته بستنی وانیلی ۱۵ ق.غ ابتدا هر بسته ژله رو با ۱/۵ لیوان آبجوش به روش بن ماری حل میکنیم تا خوب ذرات ژلاتین حل شود بعد بزارید کنار تا خوب سرد شودوبستنی وانیلی رو هم از قبل بزارید بیرون تا خوب آب شود و حالت آبکی بگیرد بعد هر بسته ژله که سرد شده رو با ۳ قاشق بستنی خوب مخلوط کنید بریزید تو قالب وبزارید به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال بمونه تا خوب خودش و بگیره و سفت بشه وبعد از قالب برگردونید ودر ظرف سرو بچینید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر قهوه ای ۱ و ۱/۴ لیوان ◀️میتونید با شکر سفید جایکزین کنید تخم مرغ ۴ عدد شیره ۱/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان آب نصف لیوان پوره سیب نصف لیوان دارچین ۱ ق چ زنجبیل ۱ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ ◀️نوع و میزان ادویه ها سلیقه ایه بکینگ پودر ۲ ق چ طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ، شکر قهوه ای، دارچین، زنجبیل و جوز هندی رو ۵-۴ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه بعد شیره انگور یا خرما، پوره سیب، روغن و آب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید همزن رو کنار بزارید و مخلوط آرد رو طی سه مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا گلوله های آرد باز بشن و مایه کیک یکدست بشه قالب رو با مخلوط روغن نیمه جامد و آرد حسابی چرب کنید تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه بعد از اینکه از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و بعد از قالب خارج کنید زمانیکه خنک شد به دلخواه تزئینش کنید برای درست کردن پوره سیب ۲ تا سیب کوچک رو خرد کنید و بهش یک پنجم لیوان آب و به دلخواه یک ق چ آبلیمو اضافه کنید صبر کنید تا سیبها بپزه و آبش کاملاً کشیده بشه بعد با گوشتکوب له کنید تا پوره بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا