کیک کره ای شکلاتی با پف ده سانت
مواد لازم
کره آب شده نصف لیوان(۱۰۰گرم)
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک و سه چهارم لیوان اگه دوست دارین شیرینتر بشه دو لیوان شکر بریزین
آرد دو و نیم لیوان
پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ پنج عدد
شیر یک لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه...قالب سایز 25 با ارتفاع 11سانت احتیاج داریم...
آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،
شیر ولرم کرده، کره هم بهتره ولرم باشه،
تخم مرغ و شکر و وانیل با دور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه،
بعد شیر، کره، روغن، پودر کاکایو اضافه کرده و با همزن دو دقیقه میزنیم،
بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن، بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم،
قالب با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم،
مواد تو قالب ریخته و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم،
فر هم حتما حدود دو تا سه دقیقه قبل گرم کنین.
@shirini71
موادلازم:
3-4 قطعه بادمجان
700 گرم گوشت مرغ یا گوشت فیله گوسفند
2 گوجه فرنگی
2 عدد پیاز
2 عدد فلفل سبز نمک ، فلفل ، فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1غذا روغن روغن
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری کره
برای سرخ کردن روغن مایع
برای موارد فوق ؛
پنیر چدار رنده شده
آماده سازی:
بادمجان ها را پوست بگیرید ، آنها را از وسط خرد کرده و در آب نمک نگه دارید.بعد آبکش و خشک کنید در تابه روغن بریزید و آن را سرخ کنید. گوشت رابه تابه داغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. بعد از خوب تفت دادن ، گوجه فرنگی ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و کره را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. 1 فنجان آب اضافه کنید ، مخلوط کنید و پخت را ادامه دهید. ادویه ها را اضافه کنید ، مخلوط کنید و از اجاق گاز بردارید. بادمجان ها را سرخ کرده و روی ظرف مناسب فر قرار می دهیم. با له شدن داخل آنها را نرم کرده و گوشت را اضافه می کنیم. پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم و آن را در فر با درجه حرارت 190 درجه به مدت 10-15 دقیقه می پزیم
@mivhe71
محلبی لیمویی🍋🍮
مواد لازم:👇
5 لیوان شیر
1 فنجان آرد
1 فنجان نشاسته
3 فنجان شکر دانه ریز
آب نصف لیمو
1 پوست رنده شده لیموترش
نصف ق چ وانیل
2 قاشق چای خوری مارگارین یا کره
زردچوبه کمی در صورت تمایل
شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر ، پوست لیمو و زردچوبه را در قابلمه ای عمیق ریخته و با هم زدن روی حرارت متوسط می پزیم. بعد از غلیظ شدن ، آب لیمو ، کره و وانیل به آن افزوده و برای مدت کوتاهی روی اجاق گاز نگه داشته و در فنجان ها ریخته می شود.
(اگر آن را ساده ترجیح نمی دهید ، می توانید كیك های باقیمانده خود را در ته لیوان ها قرار داده و روی آن محلبی بریزید.)
نوش جونتون
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋 هفدهم تیر ماه ۱۴۰۰ 🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#نان_سیر_معرکه
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر در دمای اتاق
60 گرم کره نرم
2 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق چایخوری نمک
700 گرم آرد
1.5 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
برای سس:
1 پیمانه روغن زیتون
چند شاخه جعفری خردشده
2 حبه سیر
طرز تهیه:
خمیرمایه را با شیر مخلوط کنید. کمی هم بزنید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند.
سپس کره ، شکر،نمک،تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید ، یک خمیر نرم که به دست شما نمی چسبد ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه بماند. روغن زیتون ، جعفری ریز خرد شده و سیر خرد شده را خوب هم بزنید.
خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید. رول کنید ، سس را بمالید. مانند عکس و شکل خمیر را ببافید. در فر با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#جوجه_کباب_ترکی
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
ماست پر چرب ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، سماق قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن یک چهارم پیمانه
✅برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی، در ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم. سپس به صورت خلالی خرد میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیازها اضافه میکنیم.(ترجمه:نگین.فود.آرت)در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم. سپس به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند.حالا سینههای مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد میکنیم و به محتویات درون کاسه اضافه میکنیم، سپس به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام قسمتهای گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند.سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا مرغها مزهدار شود. جوجهها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی میکنیم. میتوان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب میکنیم.در این مرحله کبابها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را میپوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم و درون فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار میدهیم تا کباب آماده شود.بعد از ۱۵ دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کبابها میریزیم و مجددا داخل فر قرار میدهیم تا آب آن کامل تبخیر و کبابها طلایی شود. وقتی کبابها را از فر درآوردیم روی آن سماق میریزیم و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.نوش جان💖
negin.food.art
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@shirini71