eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ کیک کره ای شکلاتی با پف ده سانت مواد لازم کره آب شده نصف لیوان(۱۰۰گرم) روغن مایع نصف لیوان شکر یک و سه چهارم لیوان اگه دوست دارین شیرینتر بشه دو لیوان شکر بریزین آرد دو و نیم لیوان پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری تخم مرغ پنج عدد شیر یک لیوان وانیل نصف قاشق چای خوری طرز تهیه : قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه...قالب سایز 25 با ارتفاع 11سانت احتیاج داریم... آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم، شیر ولرم کرده، کره هم بهتره ولرم باشه، تخم مرغ و شکر و وانیل با دور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه، بعد شیر، کره، روغن، پودر کاکایو اضافه کرده و با همزن دو دقیقه میزنیم، بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن، بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم، قالب با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم، مواد تو قالب ریخته و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم، فر هم حتما حدود دو تا سه دقیقه قبل گرم کنین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: 3-4 قطعه بادمجان 700 گرم گوشت مرغ یا گوشت فیله گوسفند 2 گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 2 عدد فلفل سبز نمک ، فلفل ، فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1غذا روغن روغن 1 فنجان آب 1 قاشق غذاخوری کره برای سرخ کردن روغن مایع برای موارد فوق ؛ پنیر چدار رنده شده آماده سازی: بادمجان ها را پوست بگیرید ، آنها را از وسط خرد کرده و در آب نمک نگه دارید.بعد آبکش و خشک کنید در تابه روغن بریزید و آن را سرخ کنید. گوشت رابه تابه داغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. بعد از خوب تفت دادن ، گوجه فرنگی ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و کره را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. 1 فنجان آب اضافه کنید ، مخلوط کنید و پخت را ادامه دهید. ادویه ها را اضافه کنید ، مخلوط کنید و از اجاق گاز بردارید. بادمجان ها را سرخ کرده و روی ظرف مناسب فر قرار می دهیم. با له شدن داخل آنها را نرم کرده و گوشت را اضافه می کنیم. پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم و آن را در فر با درجه حرارت 190 درجه به مدت 10-15 دقیقه می پزیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محلبی لیمویی🍋🍮‌ مواد لازم:👇 5 لیوان شیر 1 فنجان آرد 1 فنجان نشاسته 3 فنجان شکر دانه ریز آب نصف لیمو 1 پوست رنده شده لیموترش نصف ق چ وانیل 2 قاشق چای خوری مارگارین یا کره زردچوبه کمی در صورت تمایل‌ ‌ شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر ، پوست لیمو و زردچوبه را در قابلمه ای عمیق ریخته و با هم زدن روی حرارت متوسط ​​می پزیم. بعد از غلیظ شدن ، آب لیمو ، کره و وانیل به آن افزوده و برای مدت کوتاهی روی اجاق گاز نگه داشته و در فنجان ها ریخته می شود. (اگر آن را ساده ترجیح نمی دهید ، می توانید كیك های باقیمانده خود را در ته لیوان ها قرار داده و روی آن محلبی بریزید.) ‌ نوش جونتون‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦋 هفدهم تیر ماه ۱۴۰۰ 🦋 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 250 میلی لیتر شیر در دمای اتاق 60 گرم کره نرم 2 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق چایخوری نمک 700 گرم آرد 1.5 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه برای سس: 1 پیمانه روغن زیتون‌ چند شاخه جعفری خردشده 2 حبه سیر طرز تهیه: خمیرمایه را با شیر مخلوط کنید. کمی هم بزنید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند. سپس کره ، شکر،نمک،تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید ، یک خمیر نرم که به دست شما نمی چسبد ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه بماند. روغن زیتون ، جعفری ریز خرد شده و سیر خرد شده را خوب هم بزنید. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید. رول کنید ، سس را بمالید. مانند عکس و شکل خمیر را ببافید. در فر با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سینه مرغ ۲ عدد پیاز ۱ عدد درشت ماست پر چرب ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، سماق قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن یک چهارم پیمانه ✅برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی، در ابتدا پیاز را شسته و پوست می‌کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیازها اضافه می‌کنیم.(ترجمه:نگین.فود.آرت)در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس به خوبی مواد را مخلوط می‌کنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند.حالا سینه‌های مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می‌کنیم و به محتویات درون کاسه اضافه می‌کنیم، سپس به خوبی مخلوط می‌کنیم تا تمام قسمت‌های گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند.سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود ۲ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ‌ها مزه‌دار شود. جوجه‌ها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی می‌کنیم. می‌توان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب می‌کنیم.در این مرحله کباب‌ها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را می‌پوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم و درون فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار می‌دهیم تا کباب آماده شود.بعد از ۱۵ دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کباب‌ها می‌ریزیم و مجددا داخل فر قرار می‌دهیم تا آب آن کامل تبخیر و کباب‌ها طلایی شود. وقتی کباب‌ها را از فر درآوردیم روی آن سماق می‌ریزیم و به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم.نوش جان💖 negin.food.art ╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮ @shirini71