موادلازم:
3-4 قطعه بادمجان
700 گرم گوشت مرغ یا گوشت فیله گوسفند
2 گوجه فرنگی
2 عدد پیاز
2 عدد فلفل سبز نمک ، فلفل ، فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1غذا روغن روغن
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری کره
برای سرخ کردن روغن مایع
برای موارد فوق ؛
پنیر چدار رنده شده
آماده سازی:
بادمجان ها را پوست بگیرید ، آنها را از وسط خرد کرده و در آب نمک نگه دارید.بعد آبکش و خشک کنید در تابه روغن بریزید و آن را سرخ کنید. گوشت رابه تابه داغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. بعد از خوب تفت دادن ، گوجه فرنگی ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و کره را اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. 1 فنجان آب اضافه کنید ، مخلوط کنید و پخت را ادامه دهید. ادویه ها را اضافه کنید ، مخلوط کنید و از اجاق گاز بردارید. بادمجان ها را سرخ کرده و روی ظرف مناسب فر قرار می دهیم. با له شدن داخل آنها را نرم کرده و گوشت را اضافه می کنیم. پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم و آن را در فر با درجه حرارت 190 درجه به مدت 10-15 دقیقه می پزیم
@mivhe71
محلبی لیمویی🍋🍮
مواد لازم:👇
5 لیوان شیر
1 فنجان آرد
1 فنجان نشاسته
3 فنجان شکر دانه ریز
آب نصف لیمو
1 پوست رنده شده لیموترش
نصف ق چ وانیل
2 قاشق چای خوری مارگارین یا کره
زردچوبه کمی در صورت تمایل
شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر ، پوست لیمو و زردچوبه را در قابلمه ای عمیق ریخته و با هم زدن روی حرارت متوسط می پزیم. بعد از غلیظ شدن ، آب لیمو ، کره و وانیل به آن افزوده و برای مدت کوتاهی روی اجاق گاز نگه داشته و در فنجان ها ریخته می شود.
(اگر آن را ساده ترجیح نمی دهید ، می توانید كیك های باقیمانده خود را در ته لیوان ها قرار داده و روی آن محلبی بریزید.)
نوش جونتون
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋 هفدهم تیر ماه ۱۴۰۰ 🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#نان_سیر_معرکه
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر در دمای اتاق
60 گرم کره نرم
2 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق چایخوری نمک
700 گرم آرد
1.5 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
برای سس:
1 پیمانه روغن زیتون
چند شاخه جعفری خردشده
2 حبه سیر
طرز تهیه:
خمیرمایه را با شیر مخلوط کنید. کمی هم بزنید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند.
سپس کره ، شکر،نمک،تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید ، یک خمیر نرم که به دست شما نمی چسبد ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه بماند. روغن زیتون ، جعفری ریز خرد شده و سیر خرد شده را خوب هم بزنید.
خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید. رول کنید ، سس را بمالید. مانند عکس و شکل خمیر را ببافید. در فر با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#جوجه_کباب_ترکی
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
ماست پر چرب ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، سماق قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن یک چهارم پیمانه
✅برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی، در ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم. سپس به صورت خلالی خرد میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیازها اضافه میکنیم.(ترجمه:نگین.فود.آرت)در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم. سپس به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند.حالا سینههای مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد میکنیم و به محتویات درون کاسه اضافه میکنیم، سپس به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام قسمتهای گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند.سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا مرغها مزهدار شود. جوجهها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی میکنیم. میتوان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب میکنیم.در این مرحله کبابها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را میپوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم و درون فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار میدهیم تا کباب آماده شود.بعد از ۱۵ دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کبابها میریزیم و مجددا داخل فر قرار میدهیم تا آب آن کامل تبخیر و کبابها طلایی شود. وقتی کبابها را از فر درآوردیم روی آن سماق میریزیم و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.نوش جان💖
negin.food.art
╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮
@shirini71
آلاسکا
آب میوه های طبیعی(تامام)آب میوه هر چی که عشقتونه رو تهیه کنید،
من اول شاتوت رو میکس کردم ریختم توی قالب،چوب بستنی رو داخل قالب بستنی گذاشتم،و توی فریزر قرار دادم تا ببنده،بعد آب پرتقال رو،روی شاتوتها ریختم و به همین ترتیب داخل فریزر گذاشتم تا ببنده،و در آخر کیوی میکس شده عاقا طعم کیوی رو دوس نداشتم اصلن به نظرم،پرتقال و توت فرنگی ترکیب خوبیه برای بستنی
@shirini71