#اسنك_گوشت
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد )
@shirini71
#فینگر_فود
مواد لازم:
نان تست ۱ عدد
پنیر گودا یا چدار ۱ورق
ژامبون ۱ورق
تخم مرغ ۱عدد
شیر ۱/۴ لیوان
پودر یا پرک سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه:
خب اول از همه نونتون رو به صورت مثلثی به دو قسمت تقسیم کنید
پنیرتون رو هم به صورت مثلثی نصف کنید یکی از ورقه های پنیر رو روی نون بذارید
سپس روش یه ورق ژامبون و دوباره روش یه ورق پنیر بذارید و یه لایه هم نون بذارید
تخم مرغ رو بزنید شیر و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کنید
لقمه تون رو بذارید روی یه کفگیر و با احتیاط بذارید توی شیر و تخم مرغ دو طرفشو به مخلوط آغشته کنید فقط خیلی تو شیر نمونه همین که خیس بشه کافیه بعدم با پودر یا پرک سوخاری کاور کنید و تو روغن سرخ کنید فقط لقمه تون رو با یه کفگیر داخل روغن منتقل کنید
اول لایه های لقمه تون از هم جداست ولی موقع سرخ کردن پنیرا آب میشن و لایه ها به هم میچسبن.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🌹 هفدهم مرداد ماه ۱۴۰۰🌹
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#اسموتی_کاسه_ایی_انبه
#رژیمی
مواد لازم:
انبه یخ زده یک و یک دوم پیمانه
موز یخ زده 1 عدد خرد شده
كمپوت آناناس 1 پیمانه خرد شده
تخم كتان 2 قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین
طرز تهیه:
انبه و موز یخ زده را با كمپوت آناناس بدون آب، تخم كتان در مخلوط کن هم زده تا یكدست شود. سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.
برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید.
zarinhome
@shirini71