کیک_موزاییکی
✍ابتدا ۳ ق غ پودر کاکائو رو با یک سوم پیمانه شکر خوب مخلوط کنید و بعد ۱۵۰ گرم کره رو با یک پیمانه شیر اضافه کرده و میزاریم رو شعله ملایم تا کره ذوب بشه و بعد شعله رو خاموش کنید . خنک که شد دو بسته بیسکویت پتی بور ساده رو درشت خرد کنیدبه همراه گردو خرد شده بهش اضافه کنید .کیسه فریزر را با قیچی کامل باز کنید و مواد رو بریزید وسطش و از هر دو طرف ببندید و رول کنید و با دست فرم بدید . ۴ ساعت در یخچال بزارید و بعد با چاقو برش بزنید و نوش جان کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک_سیب_روسی
کیک_سیب
یک کیک بسیار خوشمزه کیک_بدون_شیر
کیک_بدون_روغن
واقعا مزه پای سیب میده شایدم خوشمزه تر😉😅 برای درست کردن این کیک خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک سوم پیمانه( ۶۵ گرم )
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد یک دوم پیمانه( ۶۰ گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
سیب متوسط یک عدد
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را با سرعت بالا هم می زنیم تا کرم رنگ شود سپس مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم وبعد سیب بدون پوست و خرد شده را اضافه کرده و آهسته مخلوط میکنیم (یک قاشق از آرد دستوررابرداشتم به سیب اضافه کردم و بعد سیب را به مایه کیک اضافه کردم) سپس قالب ۱۸ را چرب و آرد پاشی کرده نیمی از مایه کیک را در قالب میریزیم و سپس روی مایه کیک پودر دارچین میریزیم و بعد مابقی مایه کیک را میریزیم روی مایه کیک به دلخواه یک قاشق شکر قهوه ای و یا شکر معمولی می ریزیم و درون فر که از یک ربع قبل گرم کرده ایم می گذاریم دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم (این زمان تقریبی است و بستگی به دمای فرداره ).
نوش جان 😋
@shirini71
#كوبيده
گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفراني سرو ميكنيم ، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. .
@shirni71
#فالوده_سیب🍎🍏🍨🍧
سیب زرد یا قرمز شیرین و رسیده :۱۲ عدد
گلاب :۱/۲لیوان
عرق بیدمشک :۱ استکان
عرق بهارنارنج : ۱ استکان
شکر :۱۰ ق غ
عسل :۲ ق غ
آب :۲لیوان
زعفران دم کرده :به اندازه دلخواه
تخم ریحان : بمیزان لازم
سیبها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و تخم ریحان (تخم شربتی) را پاک کنید و بشورید و در اب گرم خیس کنید تا لعاب بندازد . سیبها را در کاسه بزرگی بریزید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید وکاملا هم بزنید که شکر و عسل کاملا حل بشن .بذارید توی یخچال و سرد که شد میل کنین,برای ماه رمضان این فالوده رو درست کنید خیلی میچسبه و حتی با سیبهایی که تو یخچال مونده و مصرف نمیشه هم میشه این فالوده رو درست کرد .جدیدا هم دکتر کردافشاری این دستور رو خیلی توصیه میکنن .
دوستان اگه خواستید میتونید تمامی مواد رو با ذایقه خودتون کم و زیاد کنین از لحاظ شیرینی و غیره. من کمی هم شیره انگور اصافه کردم .
@shirini71