آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نون_پیتزایی_فوری
#عصرونه
#شام
#غذای_فوری
مواد لازم
ارد دو لیوان
اب نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
نمک یک ق.چ پودر سیر فلفل و اویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا نصف لیوان
فلفل دلمه ای خرد شده یا جعفری
بکینک پودر یک ق.چ سر پر
ژامبون خرد شده نصف لیوان
قارچ تفت داده شده س ق.غ
اول تخم مرغ و ادویه و نمک رو مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم یک دست بشه بعد اب رو اضافه میکنیم و بکینگ پودر مخلوط میکنیم حالا ژامبون و پنیر و سبزیجات اضافه میکنیم بعد هم ارد رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم و ورز میدیم خمیر نباید به دست نچسبه و ارد بیشتر هم نزنید
روی سطح کمی ارد پاشی خمیر رو گرد پهن کنید مثل پیتزا برش بزنید
داخل یه تابه روغن بریزید مثل وقتی کتلت سرخ میکنید بذارید خوب روغن داغ بشه از خمیر بردارید وداخل روغن بندازید شعله باید متوسط باشه روی شعله بزرگ بذارید وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگه رو سرخ کنید
ashpazi.saeede
╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮
@shirini71
#کیک_تارت_شکلاتی
مواد لازم
تخم مرغ ۲عدد
آرد الک شده ۱پیمانه+۲ ق غ پودرکاکائو
شکر ۳/۴پیمانه
شیر ۱/۲پیمانه
روغن ۳/۴پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر یه قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ رو با وانیل می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شکر رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا شکر حل بشه .شیر و روغن رو اضافه می کنیم و دو دقیقه هم می رنیم.
دو قاشق از آرد و کم میکنیم به جاش دو قاشق پودرکاکائو اضافه میکنیم و با بیکینگ پودر الک می کنیم و با مایع مخلوط می کنیم و کمی با همزن می زنیم تا گلوله ای باقی نمونه .
مایع رو داخل قالب ۲۵ سانتی چرب شده با ارده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد .کیک را از قالب در میاریم و می گذاریم کمی خنک بشود بعد کرم تارت رو روش می ریزیم و به دلخواه تزیین می کنیم .
مواد لازم کرم میانی
شیر یک لیوان
شکر۳ق غ
وانیل نوک ق چ
زرده تخم مرغ یک عدد
پودرکاکائو یک ق غ
کره ۲۵گرم
شکلات تخته ایی خورد شده نصف پیمانه
نشاسته ذرت ۳ق غ
کرم میانی👇👇
شیر و شکر و زرده تخم مرغ و نشاسته ی ذرت رو خوب با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.
غلیظ که شد وانیل کره و پودرکاکائو شکلات رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم تا غلظت مناسب برسه
حرارت و خاموش میکنیم و روی کرم رو با کیسه فریزر میپوشونیم تا رویه نبنده و خنک بشه.
بعد روی کیک میریزم و داخل یخچال میگذاریم تا ببنده.
فقط برای من همونطور که تو عکس معلومه یه مقدار مواد میانیم شله که چون زمان کمتری تو یخچال بود شما سعی کنید به شب تا صبح بمونه😊
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_نهم_دی_ماه_۱۴۰۰⛳️⛳️
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirini71
#پیام_سلامتی
درمان آرتروز 👌
روغن بادام تلخ موثر در درمان آرتروز گردن و زانو است ؛
ڪافیست روغن را روزے 2 مرتبه روے گردن بمالید و هربار 1 دقیقه صبر ڪنید تا روغن جذب شود، سپس لباس بپوشید.
@shirini71
#تهچین_اسفناج 😋
🔸1پ برنج رابا 1.5پ آب،نمک،میزاریم بجوشه کمی که نرم شداسفناج رابهش اضافه میکنیم میزاریم آبش کشیده بشه.ظرف مافین را چرب میکنیم برگ سالم اسفناج راته ظرف میزاریم برای ته دیگ.نصف برنج میریزیم بعد.فیله مرغ تفت داده شده را اضافه میکنیم سپس.بقیه برنج روش میریزیم.فویل روش میکشیم و میزاریم تو فربا180درجه یک ساعت تا یک بمونه
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71