🥠🍟 #پفک_هندی
1 بسته پفک هندی بخرید
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس تند در صورت دلخواه
🌶🌶در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.
@shirini71
#_نان_کندو_عسلی
مواد لازم:
یک لیوان اب ولرم
یک سوم لیوان شکر
یک ق غ مایع خمیر فوری
طرز تهیه:
همه را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه کنار بزارین تا عمل اید
شیر خشک ۳ ق غ
بگین پودر نصف ق غ
روغن یک چهارم پیمانه
همه را به مایع اولیه اضافه میکنیم و ام میزنیم
میبینید که چون مایع خمیر و بگین پودر تازه بوده خیلی سریع داره پف میکنه
دو و نیم پیمانه ارد هم داریم که کم کم اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و خمیر را به دست میاریم
خمیر بسیار لطیفی به دست میاد
اگر دیدید ارد هنوز نیاز داره میتونید کمی دیگر ارد بریزید
فقط مراقب باشید ارد زیاد نریزید که خمیر صفت میشود و دیگر لطیف نیست
روش سلفون میکشیم
و کنار میگذاریم و روی اون رو یک پارچه هم میکشیم
بین یک تا یک ساعت و نیم استراحت نیاز داره
وقتی خمیر کاملا پف کرد سلفون رو برمیداریم
از خمیر گلوله هایی برداشته و وسطش کمی پنیر خامه ای میگذاریم و گلوله میکنیم و کنار هم میچینیم
هر چه گلوله ها کوچکتر باشه زیباتر هست
البته اول کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی میندازیم
و در آخر روش رو زرده تخم مرغ و زعفران میکشیم وکنجد و تخم افتاب گردان می ریزیم
و در فر میزاریم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
زمان بستگی به گرمای فرتون داره
درجه حرارت ۱۸۰ درجه
بعد از دراوردن از فر
۳الی ۴ق عسل رو با نصف استکان کوچک اب مخلوط کرده و هم میزنیم سپس روی نان داغ میریزیم
قبل از در اوردن از قالب این کار را میکنیم
@shirini71
#باقلوا_سرد
مواد لازم:
خمیر یوفکا (50 ورق)
پسته (در صورت تمایل میتونی از گردو یا فندق استفاده کنی)
5 پیمانه شکر
1 پیمانه آب
4 پیمانه شیر
1 لیتر خامه بدون شکر
شکلات رنده شده
کمی کره
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده
طرز تهیه:
اول از همه کره رو ذوب کن ، کفهای روشو بگیر و کره صاف شده رو ذر یه ظرف دیگه بریز .
مواد لازم برای شربت (به جز خامه ) یعنی آب ، شکر و شیر رو رو با هم مخلوط کن ، 5 دقیقه بجوشون و بذار تا خنک شه. بعد از سرد شدن شربت ، 1 لیتر خامه رو به شربت اضافه و خوب مخلوط کن.
خمیر رو با توجه به سایز سینی برش بزن، سینی رو چرب کن و خمیر رو روش پهن کن.،هر بار از 2 ورق استفاده کن و با برس چربش کن،.
برای لایه اول از 25 ورق خمیر استفاده کن. بعد روش پودر پسته، گردو یا بادام بریز.
همه لایه ها رو به همین ترتیب ادامه بده، تا بشه 25 ورق، بعد از اینکه ورق آخر رو گذاشتی، کمی چربش کن و باقلوا رو به صورت ورقه ای برش بده. کره باقیمانده رو روش بریز. اگه کره کم بود ، مقدار بیشتری اضافه کن، به مدت 1 ساعت داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپز، وقتی قسمت بالا و پایینش کمی طلایی شه ، از فر بیرون بیار.
بعد از 5 دقیقه که حرارت اولیه اش که از بین رفت، شربتُ بتدریج بهش اضافه کن.
شکلات شیری رنده شده و یک قاشق پودر کاکائو رو با هم مخلوط کن و روی باقلوا بریز.
1 شب داخل یخچال قرار بده و بصورت سرد سرو کن.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سی_دی_ماه_۱۴۰۰👩💼
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه
🍋ساعت ده صبح :1 عدد خیار + ۲ عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + ۲ عدد شامی یا کتلت
🍋عصرانه : ۵ عدد پسته + 1 قاشق کشمش + ۲ عدد انجیر خشک
🍋شام : یک کاسه سالاد + نصف سیخ جوجه
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71