7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسمی_مرغ_با_آلو
#فیلم_آشپزی - کانال مرضیه بانو
@shirini71❤️
#مسمی_مرغ
#مسمی_مرغ_با_آلو
میتونید از ران استفاده کنید هم از سینه
این مقدار برای چهار نفره
ران چهار تکه
اگه نصف لیوان
آلو ۸تا ۱۰
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرک
زعفران ،زردچوبا،نمک،فلفل به میزانلازم
قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ کنید من همیشه تین کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه)
ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید
تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه
رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه
میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ
عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه
@shirini71❤️
🔝
#سالاد_سيب_زمينی
📝مواد لازم
سيب زمينی 3 عدد
هويج 1 عدد
نمك 1 ق م
آبليمو 2 ق غ
روغن زيتون 3 ق غ
فلفل 1 ق چ
شويد خرد شده 2 ق غ
پيازچه خرد شده 2 ق غ
جعفری خرد شده 2 ق غ
ماست ، ذرت برای تزيين
♨️طرز تهیه
سيب زمينی را شسته آبپز ميكنيم پوست سيب زميني را گرفته با چنگال له ميكنيم نمك، فلفل، روغن زيتون، آبليمو و هويچ (رنده شده و كمی تفت داده شده ) را هم اضافه كرده خوب با هم قاطی ميكنيم.
بعد پيازچه، شويد، جعفری خرد شده را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده قالب مورد نظر را چرب كرده از مواد داخل قالب ريخته بمدت 1 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد داخل ظرف برگردونده روشو با ماست چكيده و ذرت تزيين ميكنيم
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
@shirini71❤️
#انگشتر_نقره زنانه
کد1180
قيمت 185 تومان
برای سفارش به ایدی مدیر مراجعه کنید
👌 کشک بادمجون دودی
#کشک_بادمجون
بادمجون رو روی منقل و ذغال کبابی کنید، بعد از پوست کندن با چاقو بصورت رشته رشته برش بدید و بریزید داخل قابلمه، کشک، نمک، فلفل قرمز، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید و نصف لیوان آب، بذارید تا به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : بعد از کبابی کردن، بادمجون هارو بذارید داخل کیسه فریزیر تا کمی عرق کنه و پوست بادمجون ها راحت کنده بشه، نوش جان
نکته 2 : میتونید بادمجون هارو به جای کباب کردن، پوست بکنید و داخل آب جوش آب پز کنید، نوش جان
نکته 3 : کشک رو توی قیف و ماسوره ریختم و گل و برگ زدم، نوش جان
نکته 4 : با پیازداغ، نعنا داغ و سیر داغ سرو کنید، نوش جان
نکته 5 : توی نعنا داغ حتمااا زردچوبه بزنید، نوش جان
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیف_استراگانف
برای ۳ نفر
گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ تا ۷ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق)
کره ۲۵ گرم
شیر گرم ۱ لیوان
آرد سفید ۱ ق غ
سیب زمینی ۲ عدد
نمک به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم . گوشت رو هم خلالی برش دادم .
پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بهش یک و نیم الی دو لیوان آب اضافه کردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمی پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه .
بعد از پخت کمی نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه ای کردم و توی تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم .
#سس_سفید : آرد رو کمی تفت دادم و بهش کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم .
داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش کردم و خامه رو اضافه کردم .
میتونین سس سفید رو هم حذف کنین و کمی از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه کنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ بشه .
خامه رو حتی المقدور حذف نکنین که با خامه خیلی عالیه میشو د
@shirini71❤️
🔝
#کوفته_قلقلی_در_سس_گوجه_فرنگی
♨️طرز تهیه
گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز رنده شده که آبشو گرفتیم و مقداری جعفری ساطوری و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز چرخ شده مخلوط و ورز میدیم و به اندازه گردو قلقلی هامونو درست میکنیم و یه کوچولو سرخش میکنیم و درشون میاریم.
در همون ماهیتابه پیاز و سیر و فلفل قرمز ریخته تفت میدیم و گوجه فرنگیای خرد شده روبهش اضافه میکنیم و آب بهش اضافه میکنیم.
یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وتومیکسر میریزیم تا خوب پوره بشه و مجددا تو ماهیتابه میریزیم و قلقلی ها رو میزاریم توش با شعله زیاد یکی دو تا جوش بخوره.
سیب زمینی نگینی رو جداگانه یه کوچولو سرخش کردم و به مایمون اضافه کردم و حرارت رو کم کردم و درش رو هم گذاشتم تا جابیوفته.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
@shirini71❤️
.♀♀
#ترفند
🎗 #شربت_سه_رنگ🎗 :
برای لایه اول: 1.5 لیوان شکر و 2 لیوان آب، مقداری گلاب و آبلیمو و زعفران
لایه دوم: 3 تا قاشق سوپخوری پر تخم شربتی و آب و کمی رنگ خوراکی سبز
لایه سوم: هم شربت پرتقال و یک تا دو قطره رنگ خوراکی نارنجی
طرز تهیه شربت سه رنگ :
چون شربت زعفرانی غلیظ است با لایه های دیگر مخلوط نمی شود فقط نکته شربت در این است که اولا همانطور که گفتم غلیظ باشد و دوما آن را بگذارید داخل یخچال تا کاملا خنک شود من برای هر پارچ 1.5 پیمانه شکر با دولیوان و مقداری گلاب و زعفران استفاده کردم.
لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش این است که میزان تخم شربتی باید زیاد باشد و بگذارید کاملا لعاب بدهد من از 3 قاشق تخم استفاده کردم.
لایه بعدی هم که شربت پرتقال درست کردم و به آن دو قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم و آرام ریختم روی لایه ی زیری. برای آن جام ها هم که از تخم شربتی و یک قطره رنگ خوراکی آبی استفاده کردم. می توانید از گل خبازی هم استفاده کنید.
@shirini71❤️
اینم کیک فنجونی من،جاتون سبز، هشت قاشق ارد هشت قاشق شکر یه قاشق پودر کاکایو یه دونه تخم مرغ پنج قاشق روغن مایع کمی وانیل ویه قاشق مربا خوری سرخالی بکینگ پودر وشیر در حدی که یه مایع روان یه دست بهتون بده بعد فنجونهاتون رو با مخلوط ارد وروغن جامدچرب میکنیم واز مایع کیک یک سوم فنجونتون رو پر میکنیم وتو ماهیتابه که از قبل اب ریختیم وبجوش اومده فنجونهارو قرار میدیم، اب باید تقریبا نصفه کمتر فنجونهارو بگیره بعد حرارت رو کم میکنیم ودرشو میبندیم تا کیکهامو بپزه اگه در پیرکس باشه بهتره اگه نه که باید دمکنی بزارین بعد تا بیست دقیق اصلا درشو باز نکنین بعد اونارو با خلال چک کنین اگه نچسبه به خلالتون پخته اگه نه که دوباره بزارین بپزه بعد از پخت بزاین سرد بشه واگه دوست داشتین روش سس شکلاتی بزنین خیلی عالی میشه فقط موقع پخت حرات ملایم باشه که موقع جوش خوردن اب تو فنجونهاتون نریزه، نوش جون
@shirini71❤️
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بال_عسلی_تند
@shirini71❤️
بال عسلی تند
یه آموزش بسیار خوشمزه و راحت براتون دارم. که برای میز مهمانی، یا به عنوان مزه یا یه شام خوشمزه ی راحت بی نهایت عالیه...
#بال_عسلی_تند
نکته اول اینکه ادویه ها رو به دلخوان میتونید کم، زیاد یا جایگزین یا حذف کنید... پس سخت نگیرید...کتف و بال هم با قسمت های دیگه مرغ قابل جایگزینی هستش...
.
یک کیلو کتف و بال مرغ رو با ۴ الی ۵ ق غ عسل، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری یا ادویه مرغ، پاپریکا ، نمک و مقداری روغن مایع یا زیتون یا کره ذوب شده مزه دار کنید .
و بذارید حداقل ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه
سیب زمینی خلالی هم با نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخوه یا آویشن و کمی روغن یا کره مزه دار کنید
بعد داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید کنارش هم سیب زمینی ها رو بچینید. و در فر ۲۰۰ درجه بذارید تا هم بپزن و هم کاملا طلایی بشن
این غذا رو میتونید رو شعله گاز درست کنید یا رو آتیش کباب کنید
طعم دوست داشتنی و باحالی داره .
@shirini71❤️
#ترشی_خرفه👇
بعد از اینکه خرفه رو شستم برگ سبزی خرفه رو به دو یا سه قسمت تکه کردم .
بعد یه دو نه بادمجان پوست کنده و یه بوته سیر که پوستش رو درآوردم رو ریختم تو غذاساز .
یه ساقه کرفس و برگهاش رو هم اندازه خرفه ها خرد کردم و سرکه رو جوش آوردم و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و زیره وکمی گلپر و نمک رو بهش اضافه کردم.
اول بادمجان و سیر و ریختم یه جوش که خورد کرفس و بعد هم خرفه ها رو اضافه کردم .
مقدار خرفه باید از بقیه مواد بیشتر باشه چون ترشی ترشی خرفه هست😉
بعد ریخت تو آبکش و گذاشتم تا خنک بشه و ریختم تو ظرف ترشی و سرکه هم که خنک شده ریختم روش و درش رو بستم.
البته من یه جور دیگه هم درست کردم یه ظرف دیگه رو فقط خرفه و سیر ریختم .
@shirini71❤️