آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#غذای_فوری
#تن_ماهی_باکاری
#خوراک
✨تمام خوشمزگي اين غذا به ادويه جات ميباشد ✨
.
.طرز تهيه كته 👇
. .ابتدا برنج رو با چوب دارچين و هل بصورت كته ميپزيم و موقع سرو از برنج در مياريم يا اگر دوست نداريد ميتونيد همون كته ساده درست كنيد.
.قبل از درست كردن غذا حتماً حتماً قوطي كنسرو رو در آب به مدت نيم ساعت بجوشانيد ..
ابتدا يك عدد پياز رو نگيني كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم وقتي پياز سبك شد سير رنده شده( يك حبه ) و زنجيل تازه رنده شده يك ق چ رو اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم مقداري زردچوبه اضافه ميكنيم و بعد يكعدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم به همراه فلفل دلمه اي رنگي نگيني شده ( به اندازه نصف استكان ) و تفت ميدهيم و زماني كه گوجه نرم شد يك ق غ رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم براي اينكه رب گوجه از هم باز بشه نصف كمتر استكان آب ميريزيم تا رب از هم باز بشه ( در دستور اصلي اينجا از عدس پخته شده استفاده ميكنند كه من حذفش كردم )
سپس ادويه كاري مخصوص ماهي و پودر فلفل قرمز و پودر زيره سياه ، پودر پاپريكا استفاده ميكنيم وبعد درب تن ماهي رو باز كرده و روغنش رو خالي ميكنيم و بعد به مواد اضافه ميكنيم تا مواد به خورد ماهي بره و طعم بگيره ، براي تزيين از گشينز تازه خرد شده استفاده ميكنيم .اين غذا كمي تنده
.
ادويه مخصوص ماهي رو ميتونيد از عطاريها تهيه كنيد يا همون ادويه كاري استفاده كنيد .
samanta_food
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چیزکیک_یخچالی_ابروبادی🍰🍰
مواد لازم:
بیسکوییت ساقه طلایی یا پتی بور 1بسته(ساقه طلایی استفاده کردم)
کره 100گرم
پنیر ماسکارپونه: 1 بسته ۲۰۰گرمی(تمام فروشگاهای بزرگ دارند ،قابل حذف نیست،میتونید بجاش پنیرخامه ای که نمک نداشته باشه استفاده کنید)
خامه صبحانه1 بسته(200)گرمی
پودرژله پرتقال : 1بسته
پودر ژلاتین: 2 ق غذاخوری سرپر
پودر قند: 5تا6 ق غذاخوری
اب سرد نصف لیوان
شیر داغ نصف لیوان
رنگ خوراکی نارنجی چند قطره
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین رو در نصف لیوان اب سرد میریزیم اجازه میدیم اسفنجی بشه ،بعد روی بخار کتری میزاریم تا شفاف و یکدست بشه.
حالا بیسکوییت رو کاملا پودر کرده من داخل خردکن ریختم، بعد با کره ی ذوب شده ی خنک مخلوط میکنیم من دوباره داخل خرد کن ریختم میتونید با نوک انگشتان و خوب ورز بدین تا خمیری مانند بشه.
کف قالب کمربندی رو سلفون کشیدم تا برای جابجایی راحت باشه.
بیسکوییت ها رو داخلش میریزیم با پشت لیوان یا گوشتکوب فشرده و سطحش رو صاف میکنم ۱ربع داخل فریزر میزارم.
پنیر ماسکار پونه رو همراه پودر قند، با همزن میزنیم. بعد خامه رو به پنیر اضافه کرده دو دقیقه با همزن میزنیم.
حالا مایه ی ژلاتینی که رو اضافه میکنیم در حد چند ثانیه هم میزنیم تا مواد یکدست بشه(بیشتر هم نزنید چون مواد سفت میشه)
مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه میکنیم هم میزنیم.
حالا نصف لیوان شیر داغ داریم نصفش رو به مایه ی پنیری سفید،نصفش رو به مایه پنیری نارنجی اضافه میکنیم تا مایه روان بشه.
اول به دلخواه طلق رور قالب میزاریم تا دور چیز کیک تمیز دربیاد(لوازم قنادی ها و لوازم تحریری ها موجود دارن)
روی لایه ی بیسکویتی کمی از مواد سفید رنگ میریزیم ۵دقیقه میره داخل یخچال و بعد از مرکز، مواد نارنجی رنگ رو میریزیم. و این کار رو ادامه میدیم تا همه مواد پنیری تموم بشه .در یخچال میزاریم تا وقتی مایه ی پنیری سفت بشه.
ژله پرتقال رو با۱ونیم لیوان اب جوش کاملا حل میکنیم و اجازه میدیم در دمای محیط کاملا خنک بشه(حتما خنک باشه) بعد سرد شدن ژله روی مواد پنیری ریخته و دوتاسه ساعت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ژله سفت بشه.
بعد ازین مدت ابتدا به آرومی با چاقو ،ژله رو از کناره های قالب جدا کرده و بعد طلق رو خارج کنید و دسر رو به ظرف سرو انتقال بدین و تزیین کنید.
ashpazi_akram
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
ران مرغ خمیری
رونای بدون پوست رو یه روز تو مخلوط مایونز آبلیمو وپیازوزعفرون خوابوندم.بعد پیازاشو جدا کردم تو تابه حدود نصف لیوان آب ریختم درشو گذاشتم بپزه.
تا وقتیکه آبشو کامل بکشه وکمی هم سرخ بشه تو همون سس خودش.بعد خمیر آماده نون روغنی یعنی یه چانه خمیر آماده که از نونوایی گرفته بودمو روی میزکه کمی آردپاشی کردم با وردنه نازک بازکردم.برشهای دراز نواری دادم. مرغهارو روی یه سر نوارا گذاشتم وباحوصله پیچوندم تافاصله بین نوارا نیوفته.
تا ته مرغا اینکارو ادامه دادم.بعد گذاشتم تو سینی فر و روش مخلوط زرده و زعفرون زدم وکنجد وسیاه دانه پاشیدم.توفر تازمانیکه خمیر کمی سرخ بشه پختم. دیگه بستگی به فر شما داره .نگاه کنید تا نتیجه مطلوب بده . امیرش هم خمیر جادویی هست
@shirini71
#كتلت_گوشت_با_سس_مخصوص
مواد لازم:
سیب زمینی 3 عدد،
هویج 2 عدد متوسط،
گوشت چرخ کرده 300 گرم،
پیاز 1عدد متوسط،
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری،
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این کتلت خوشمزه ابتدا باید سیب زمینی ها رو با رنده درشت رنده کنیم. هویج و پیاز رو هم رنده میکنیم. 2 قاشق آرد سوخاری و گوشت رو با هم مخلوط كنيد به سیب زمینی و هویج و پیاز رنده شده اضافه میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.
مقداری روغن رو داخل ماهیتابه بريزيد و به اندازه توپ پینگ پنگ برمیداریم و کف دست پهن میکنیم و داخل روغن روی حرارت متوسط سرخ میکنیم. شعله کتلت نباید خیلی کم باشه چرا که ترد نمیشه، البته اونقدری هم زیاد نباشه که بسوزه. همچنین خیلی هم نباید ضخامتش زیاد باشه.
سس مخصوص:
رب گوجه فرنگى 3قاشق،
ليموى تازه دو عدد،
نمك و فلفل مقدارى،
سبزى معطر دلبخواهى،
زعفران حل شده يك قاشق
طرز تهیه:
همه رو مخلوط میكنیم و با دو قاشق روغن كنجد یا مایع تفت بديد.زیاد نباید تفت بديد فقط به اندازه ای كه مواد جوش اومد از روی گاز بردارید.كنار كتلت عالیه. یك سس سالم و تازه به اندازه یك وعده اگه موادتون بیشتره میتونید از این سس هم بیشتر درست كنید اگه سس شیرین دوست دارید یك قاشق غذا خوری شكر هم میتونید اضافه كنید ولیمو رو كمتر بریزید این دیگه دلبخواهیه
@shirini71