آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پارافه_موز
#دسر_موز
شیر سرد یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
پودر ژله ی موز یک بسته
شکر چهارقاشق غذا خوری
خامه ی صبحانه سه قاشق غذا خوری
آب جوش یک پیمانه
موز یک عدد
ابتدا نصف پیمانه شیر رو با ژلاتین مخلوط میکنیم و به روش بن ماری اجازه میدهیم که آب بشه بعد پودر ژله ی موز رو بایک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم بعد مابقی شیر و خامه و شکر رو باهم به روش بن ماری حل میکنیم و اجازه میدهیم ذرات شکر کاملا حل بشه بعد پودر ژلاتین و ژله ی موز که بن ماری کردیم رو به مخلوط اضافه میکنیم بعد موزهارو حلقه حلقه میکنیم و داخل مواد بالا میریزم . و درآخر قالب رو چرب کرده و دسر را داخل قالب مورد نظر میریزیم و حدود چهار پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده بعد سرو میکنیم . نوش جان😋
@shirini71
#پارفه_موز
#دسر_موز
۴عدد ق غ نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل کنید.
یک و نیم لیوان شیر رو با نشاسته حل شده در قابلمه بریزین و روی حرارت قرار بدین.با شعله متوسط .
۲ ق غ شکر رو با نصف بسته پودر کرم کارامل بهش اضافه کنین و مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه .
از روی حرارت بردارین .۱/۴ ق چ وانیل رو با ۱۰۰ گرم خامه قنادی بهش اضافه کنین و روی مواد کیسه فریزر بندازین تا به آرامی ولرم بشه.
در لیوانا مقداری از مواد بریزین و روی آن بیسکوییت خرد شده و دوباره کمی مواد و بعد خرده بیسکوییت و در یخچال ۲ ساعت استراحت بدین .
#دسر_پارافه_موزی🍌
پودر ژله موزی یک بسته
آب جوش یک لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
موز رنده شده ۱ عدد بزرگ
خامه پاکتی ۲۰۰ گرم
بستنی موزی یا وانیلی دو و نیم پیمانه معادل ۳۰۰ گرم
طرز تهیه💚
ابتدا بستنی را در دمای محیط میگذاریم تا آب شود و ژله موز را با یک لیوان آب جوش بن ماری می کنیم تا حل و شفاف شود پودر ژلاتین را هم با یک لیوان شیر بن ماری می کنیم تا کاملاً حل شود همه مواد را می گذاریم تا به دمای محیط برسند و سپس به بستنی اضافه میکنیم و خامه را نیز اضافه می کنیم و در آخر موز رنده شده را با مواد مخلوط میکنیم داخل قالب می ریزیم و به مدت ۷ ساعت داخل یخچال می گذاریم.من همه مواد رو داخل مخلوط کن ریخته💚
@shirini71
#دسر_موز
#پارافه_موز
هم می تونید بصورت قالبی درست کنید هم بصورت تک نفره لیوانی
جایگزین موز از میوه های دیگه هم می تونید استفاده کنید 👆👌
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_شیرمال_مغزدار
این نون شیرمال که میبینید بافت عالی و نرمی داره ،خیلی کم روغنه و خوب پف میکنه و طعمشم با اون مواد میانیش عالی میشه ،من قبلا از یه دستور خمیر دیگه برای نون هام استفاده میکردم ولی از وقتی این خمیر رو یاد گرفتم خیلی از کیفیتش راضی بودم و از این به بعد میخوام برای نون هایی که درست میکنم از این دستور استفاده کنم
حدود دو ونیم تا سه پیمانه آرد
دو قاشق غذاخوری ماست
یک عدد تخم مرغ متوسط
شیر یک چهارم پیمانه
آب دوقاشق غذاخوری یک قاشق مرباخوری پودر مخمر+یک قاشق مرباخوری شکر
شکر دو نیم قاشق غذاخوری
کره یا روغن جامد یک قاشق غذاخوری
نوک قاشق چایخوری نمک
✅برای مواد میانی :
حدود یک پیاله حلوای زعفرانی ،این حلوا باید خیییلی کم روغن باشه و آبش رو کمتر از مقداری بریزید که همیشه برای درست کردن حلوا میریزید و باید حلوای خشکی باشه
✅برای رومال:
یک عدد زرده + یک قاشق مرباخوری شیر و کمی زعفران دم کرده رو مخلوط کنید 🔴ورز دادن خمیر در کیفیت نهایی نون خیلی خیلی موثره و حرف اول رو میزنه
اول پودر مخمر وشکر رو همراه آب گرم مخلوط و دربشو بذارید و ده دقیقه زمان بدید تا عمل بیاد
سپس مخمر عمل اومده شیر تخممرغ شکر نمک کره و ماست رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه، سپس روی میز ده دقیقه ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و بدست نچسبه ،البته یه کم چسبندگی طبیعیه و نباید آرد زیاد استفاده کنید
حالا خمیر رو در ظرفی بذارید و روشو با نایلون بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجیم بشه
بعدش پف خمیر رو بگیرید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید
هر قسمت رو به صورت دایره کمی باز کنید و از مواد میانی وسطش بذارید و مثل بقچه جمعش کنید و خوب ببندینش ، سپس با وردنه به قطر نیم سانت بازش کنید و در سینی فر بذارید و روشو با قالب دایره شکل ،نقش بزنید
دوباره روشو بپوشونید با نایلون تا نیم ساعت دیگه استراحت کنه و حجیم بشه
سپس مواد رومال رو با قلمو روش بمالید و کمی کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه بذارید تا روی نون طلایی بشه و بعدش آماده است نوش جان
shur_o_shirin
@shirini71