eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: حدود پنج عدد بادمجان قلمی رو پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده و روش کمی نمک می پاشیم و میذاریم عرق کنه و آب اضافیش در بیاد ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و3 تا دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وبعد بادمجان رو تفت میدیم و درشو میذاریم تا بپزه وجمع میکنیم و توی همون روغن گوشت رو تفت داده و بعد از روی حرارت برمیداریم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره،میتونین توی فر بذارین ولی هیچ فرقی نداره روی گاز هم با شعله ملایم خوب میپزه ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ولی من چون روی گاز گذاشته بودم ،حدود 5 دقیقه گریل رو روشن کردم تا روش یه کم طلایی بشه برای تزیینش هم من از چیپس خلالی سیب زمینی و هویج سرخ شده و زرشک و خلال پسته استفاده کردم این کوکو بسیار خوشمزه هستش در مهمانی ها بعنوان پیش غذای بسیار لذیذ مورد استفاده قرار میگیره و همچنین بعنوان یه غذای کامل برای شام هم مناسبه، ان شاالله که درست کنین و لذت ببرین نکته :چون همه مواد این کوکو با روغن سرخ میشه اگه در روغن زیاده روی بشه در آخر کوکو بسیار روغن پس میده، بنابراین موقع سرخ کردن مواد روغن اضافیشوسعی کنید بگیرین @shirini71❤️
ژله لیمو مواد لازم  ژله ی لیمو ۱ بسته خامه ی صبحانه ۳ قاشق غذاخوری شیر ۳ لیوان شکر ۷ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری وانیل مقداری ✍طرز تهیه    ابتدا ژله لیمو را درست می کنیم. ژله را در یک لیوان آب جوش کاملا حل می کنیم. سپس یک لیوان آب سرد می ریزیم. ژله را در لیوان میریزیم و به صورت مایل داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد. بعد شیر و شکر و وانیل و نشاسته ی ذرت و آرد رو باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم. وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه را اضافه می کنیم خوب هم میزنیم تا موادمون کاملا مخلوط بشه و مثل فرنی غلیظ بشه. حرارت را خاموش می کنیم و میگذاریم سرد بشه. بعد روی ژله می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا ببندد. مقدار شکر بستگی به ذائقه ی خودتون داره میتونید بیشتر بریزید. کرم ژله لیمو خیلی لطیف و خوشمزس. پیشنهاد میکنم حتما درست کنید @shirini71❤️
. ✅سوپ قارچ خامه ای 😋 اول از همه ۱ استکان جو رو به همراه ۱ ق غ خ کره و ۱ لیوان آب جوش و ۱ عدد عصاره مرغ گذاشتم به مدت ۱ ساعت خوب با حرارت خیلی کم بپزه و جو جا بیفته سپس بهش ۳ الی ۴ لیوان شیر اضافه کردم + ۳۰۰ گرم قارچ اسلایس شده و در قابلمه رو باز گذاشتم تا شیر سر نره. تو این فاصله ۲ عدد هویج رو رنده کردم و شستم تا سوپ رنگش نارنجی نشه و خوب آبشو گذفتم و به سوپ اضافه کردم به همراه نصف لیوان ذرت دون شده و نمک و گذاشتم بپزه. خوب که همه مواد پختن بهش ۱ ق غ خ آرد رو که با ۱ ق غ خ کره تفت داده بودم به سوپ اضافه کردم. حالا تو یه کاسه دیگه ۲ ق غ خ خامه صبحانه ریختم و هم ردم و بهش مقداری سوپ اضافه کردم و هم زدم( این کار واسه اینه که خامه توی سوپ نبره چون اگه به صورت مستقیم اضافه کنمیم سوپ میبره و از شکل میفته) حالا مخلوط سوپ و خامه رو به سوپمون که در حال پختن میریزیم و ۵ دقیقه دیگه میذاریم بپزه و زیرشو خاموش میکنیم.میتونین توش جعفری هم بریزیم اما من نریختم @shirini71❤️
زندگی هيچگاه به بن بست نميرسد خدا که باشد هرمعجزه ای ممکن است خدایا در این لحظات صبح برای تمام عزیزانم دمادم معجزات خوبت را بر زندگیشان سرازیر بفرما @shirini71❤️
🌴 روز بیست و یکم 🌴 🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71❤️
😋😋😋 رسپی...اول که ی پیاز بزرگ خلالی خرد کرده وداخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد جگروبهش اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم و کمی نمک و فلفل وررد چوبه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وبعد و کمی آب بهش اضافه میکنیم وزیرگازو کم میکنیم ومیزاریم آروم آروم بپزه وابش کاملا خشک بشه وبعد قارچ هارو داخل ی ظرف دیگه سرخ میکنیم وبه خوراک اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کمی هم سیب زمینی سرخ میکنیم برای کنار جگر 😊 @shirini71❤️
«اين يه شربتيه كه تخم ريحونا توي شربت شناور ميمونن و ته نشين نميشن» دستور تهیه :👇 يه بسته ژله با هر طعمي كه دوس دارين رو(من طعم ليمو انتخاب كردم)با يك ليوان آب جوش مخلوط و خوب هم بزنين تا ذوب بشه،بزارين يخچال تا نيم بند بشه،دقت كنين كه نبايد كامل ببنده يه حالت آبكي بايد داشته باشه. حــــالا ژله رو ميزارين كنار... يه كاسه بزرگ وردارين ٢ ليوان آب توش ميريزيم با ٣قاشق غذاخوري عرق نعناع و كمتر از نصف ليوان شكر و ٤قاشق غذاخوري تخم شربتي،قشنگ هم ميزنيم و ميزاريم يك ساعت يخچال تا لعاب بده. بعد از يك ساعت شربتي كه درست كرديم رو با ژله ي نيم بند شده مخلوط ميكنيم و با هم زن دستي خوب مخلوط ميكنيم،شربت آمادس اين مقدار واسه ٢تا ليوان هستش @shirini71❤️
طرز تهیه خورش گوجه مردم شمال به این غذا خورش یا همان پامادورقاتوق می گویند. این غذا تقریبا همان املت است که شمالی ها به آن خورش گوجه می گویند. طرز تهیه خورش گوجه : ابتدا پوست گوجه ها را بکنید و ریز خرد کنید و یا اگر دوست داشتید رنده کنید سپس بگذارید روی حرارت تا آب آن ها کشیده شود و بعد روغن بریزید تا گوجه ها داخل روغن تفت بخورند. سیر خرد شده را جداگانه با روغن و زردچوبه سرخ کنید و به گوجه ها اضافه کنید وقتی غذا جا افتاد به آن نمک و فلفل قرمز یا سیاه بزنید. 2 - 3 عدد تخم مرغ را به آن بزنید. بعضی افراد دوست دارند تخم مرغ را با سیر سرخ کنند و به گوجه بزنند، این بسته به سلیقه شما دارد. مردم شمال این غذا را با مخلفاتی چون ماهی دودی یا ماهی شور و باقالی خام و خیار و ... می خورند. @shirini71❤️
🔝 🍰🍒🍰🍒 📝مواد لازم تخم مرغ 3 عدد آرد 2 و نیم لیوان شکر 1 و نیم لیوان شیر 1/3 لیوان ماست 1/3 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری گیلاس 1 و نیم لیوان ♨️طرز تهیه ابتدا هسته ی گیلاس ها رو جدا کرده و از قسمت عرض برش دهید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در کاسه ی همزن ریخته و حسابی مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود به مدت 5 دقیقه. حالا به ترتیب شیر، ماست و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد با هم یکدست شوند. سپس داخل کپسول ها را پر کنید. ابتدا یک لایه از مواد داخل هر کپسول بریزید، سپس یک لایه گیلاس خرد شده، دوباره یک لایه مواد و بعد یک لایه گیلاس، تا سه مرحله این کار را تکرار کنید تا دوم سوم کپسول ها از مواد پر شوند. بعد همه ی کپسول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه. با این مقدار مواد حدود 20 عدد کاپ کیک خواهید داشت. کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇 @shirini71❤️
🔝 ♨️سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ، چهل گرم كره ، بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ، فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن. بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ، كمي كه رنگشان طلايي شده ، يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ، مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد. وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ، يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ، اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ، چند قطره رنگ خوراكي بريزيد. مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست. سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيد و روش خلال پسته بريزيد. سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا کنید. کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇 @shirini71❤️
✅پنير ريكوتا😋 🌟 مى تونيد براى دسرهايى چون چيزكيك،تيراميسوانواع دسرهاى ليوانى و غيره استفاده كنيد... همچنين انواع پاستا و لازانيا.... ✍مواد لازم شير ٣/٥ درصد چربى سه ليتر خامه پاكت صورتى يك بسته ابليمو يا سركه ٣ قاشق غ خورى 🍜طرز تهیه شير رو توى يه قابلمه اى كه تهش ضخيم هست مى ريزيم و روى اجاق ميذاريم و خامه رو اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا بجوشه،بايد تند تند هم بزنيد تا شير ته نگيره،ديديد كه شير جوشيد از رو اجاق برداريد و سركه يا ابليمو رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا شير ببره،ده دقيقه ميذاريم بمونه و بعد از صافى رد مى كنيم و ميذاريم چند ساعتى بمونه تا ابش كامل گرفته بشه و هيچ ابى نداشته باشه.. اگه پنير رو براى غذا مى خواهيد درست كنيد مى تونيد كمى هم نمك بشه اضافه كنيد. @shirini71❤️