🥙سالاد پانزانلا خوشمزه
🍴مواد اولیه 🍾
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
200 گرم نان با کیفیت خوب
2 حبه سیر
1 عدد پیاز قرمز
650 گرم قارچ
2 قاشق غذاخوری سرکه
50 میلی لیتر سرکه سفید
150 گرم آراگولا
عصاره لیمو ترش
125 گرم پنیر موزرلا
🥗🥙🥗🥙🥗
🥪طرز تهیه🥪
برای طرز تهیه سالاد پانزانلا با قارچ، 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ماهی تابه بزرگ بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس به آرامی 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تکان دهید تا برشته شود . روی کاغذ آشپزخانه بگذارید و با نمک آن را مزه دار کنید. سیر و پیاز را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهی تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را 10 دقیقه تا زمانی که نرم شود، سرخ واز ماهی تابه بردارید. سپس روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد و 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز و سیر را به ماهی تابه باز گردانید سرکه و برخی چاشنی های دیگر را به آن اضافه و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید. آراگولا را با عصاره لیمو وروغن زیتون مزه دار کنید . پنیر موزرالا را تکه تکه و سپس تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید و داخل دیس بریزید.
👨🍳 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کتلت گوشت ترکی
کتلت گوشت ترکی خوشمزه 😍
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
۴ عدد سیب زمینی
۱ عدد پیاز
نمک و فالفل سیاه و قرمز و زیره و پول بیبرمقداری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
۱ عدد تخم مرغ
جعفری خورد شده مقداری
روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل در اسلاید قابل مشاهدست 🤗
برای شکل دادن هم میتونید توی دست به صورت قلقلی دربیارید ویا میتونید از قالب استفاده کنید😍
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
بیست و چهارم شهریور ماه ۱۴۰۱
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۴ قاشق حلیم+ یک تکه نان تافتون (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
1 لیوان شیر کم چرب +یک بیسکوئیت ساقه طلایی
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج + +۱۰۰گرم سینه مرغ آبپز +سبزی خوردن(۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز یا یک عدد میوه
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
یک تکه کتلت (۱۰×۱۰)+ یک کف دست نان تافتون
(۲۵۰کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
👌گل_گاو_زبان از زمانی که چیده میشود، تا 7 سال خاصیتش باقی میماند و مقوی تمام قوای بدن است که مرتبط با اعضای اصلی و حیاتی هستند مغز، قلب، کبد
@shirini71
#برنج_زعفرانی
برنج ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
روغن ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
@shirini71
#آش_حلبه
برنج یک پیمانه
حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ
زیرهٔ سیاه دو ق غ
زرد چوبه و نمک به میزان لازم
برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.
می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه میشود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
🍔 @shirin71