#فیله_ی_مرغ_سوخاری😋
ابتدا فیله های سینه ی مرغ رو (که من به صورت بسته ی آماده از شهروند میگیرم) و مزه دار میکنیم به این صورت که اول با بیفتک کوب سینه ها رو بین کیسه فریز گذاشته و یکم باز میکنیم تا موقع مزه دار کردن مواد خوب به خوردش بره بعد نمک و آب دو عدد لیمو و کمی روغن زیتون و پودر سیر و فلفل سیاه و پیاز خورد شده و زعفران زدم و به مدت چند ساعت گذاشتم بمونه بعد برای سوخاری کردن که همه ماشالا بلدن از آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری استفاده میکنید که من این بار یه آرد آماده به اسم تمپورا گرفتم که کار سوخاری رو انجام میده با این تفاوت که هم راحتره هم فوق العاده خوشمزه ست یه پیمانه آرد و با یک پیمانه آب خیلی سرد مخلوط کردم و خوب هم زدم بعد فیله های مزه دار شده رو داخل مواد گذاشتم و تو روغ داغ سرخ کردم به همون صورت پیازها رو هم حلقه ای کردم و نمک و فلفل سیاه زدم و تو مواد گذاشتم و سرخ کردم😊
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shurini71
امروز یه غذای خوشمزه شمالی براتون دادم.🌹❤
حالا چند تا نکته اول اینکه این خوراک حتما باید با بادمجون کبابی باشه که فوق العاده میشه وچون من اینجا امکانش رو نداشتم توی فر گذاشتم ولی بوی کبابی نمیداد و حتما حتما شما کبابی کنید. بعد هم اینکه این خوراک رو خود شمالی ها پیاز بهش نمیزنن و فقط از سیر استفاده میکنن که منم همین کارو کردم.
تخم مرغ رو هم میشه توش مخلوط کرد هم مثل من به صورت نیمرو سرخ کرد و روش گذاشت🌹🌹
اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید.
گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید.
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
#شکلات_نارگیلی_رافائلو
مواد لازم:
۶۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۲۰۰ گرم شکلات سفید
۱۵ گرم کره
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱/۳ لیوان
برای غلتاندن ترافلها هم پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه:
خامه رو روی حرارت ملایم میذاریم که گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات آب بشه و از روی حرارت برمی داریم و وانیل و کره رو بهش اضافه می کنیم که یکدست بشه و میذاریم خنک بشه توی یخچال ربع ساعت بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و دوباره ربع ساعت توی یخچال می گذاریم که قوام بگیره و بتونیم با دست بهشون شکل بدیم گلوله کوچیکی ازش بر میداریم و وسطش بادام یا فندق قرار میدیم و توی پودر نارگیل می غلتانیم.
@shirini71
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راتا_مرغ_و_شوید
برای ۱۶ عدد به این شکل
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۱ تا ۲ عدد
شوید ۳ تا ۴ ق غ
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ تا ۳ ق غ
نان تست ۸ تا ۱۰ عدد
نمک به میزان لازم
#کلیپ_تصویری
#پاستا_پستو_بامرغ_گریل
#رژیمی
مصرف پاستا با سس پستو طعم منحصر به فردی داره که به دلیل وجود عطر ریحان طعم تازگی و خوبی به غذا میده. این نوع پاستا به دلیل عدم استفاده از مواد گوشتی هضم غذا خیلی سبک تر و به همون نسبت به دلیل وجود پنیر، مغز گردو یا هر مغز دیگه ای مقوی تر، که البته ایندفعه برای تنوع در کنار پاستا از مرغ گریل شده استفاده کردم
خوب بریم سراغ طرز تهیه:
قبل از هر چیز برشهای مرغ رو با بیفتک کوب زدم و با ماست، سس خردل، روغن زیتون، فلفل و پودر سیر مرینت و تو یخچال حدود دو ساعت استراحت دادم. برای سرخ کردن هم کف تابه گریل رو با کمی روغن زیتون چرب و برشهای مرغ رو گریل کردم در این حین پاستا رو با نمک و روغن تو آب جوش ریختم تا بپزه بعد آبکش کردم. بعد از این مرحله هم با سس پستو مخلوط و در کنارش مرغ گریل شده گذاشتم.
@shirini71