آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کشک_بادمجان_کبابی🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
بادمجان كبابي پوست كنده 5 عدد
پیاز داغ (هرچی بیشتـــر خوشـــمزه تر😍)
سیر 6 حبه
كشك ساييده 250 گرم
مغز گردوي خرد شده 3 قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
👇👇👇
بادمجان ها را روي حرارت، كباب مي كنيم.
سيرها را خرد مي كنيم و با پياز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان هاي كبابي اضافه مي نماييم.
يك ليوان آب روي مواد مي ريزيم و با حرارت ملايم مي گذاريم بپزند.
وقتي بادمجان ها پخت، مغز گردوي خرد شده را به آن اضافه مي كنيم.
حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ها خشك نشده بود، كشك را رقيق نكرده داخل آن مي ريزيم، ولي اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقيق كرده و روي بادمجان ها مي ريزيم.
بادمجان ها را هم مي زنيم و با قاشق له مي كنيم.يك ربع بعد از ريختن كشك، كشك بادمجان آماده است.
آن را با سير داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئين مي كنيم.
نوش جان👌
#کشک_بادمجان
@shirini71
#ساندویچ_گوشت_وقارچ
يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
🍔 @shirini71
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه کروسان ساده🥐
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر گرم (1 لیوان بزرگ)
100 میلی لیتر روغن(کمی کمتر از 1 قاشق چای خوری)
کره 30 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
470-500 گرم آرد (3.5-4 لیوان آب معمولی)
21 گرم مخمر تازه
نصف بسته بیکینگ پودر
برای مواد روی کروسان:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
.
طرز تهیه:
تمامی مواد گفته شده رو در یک ظرف بریزید و تا جایی نچسبد هم بزنید و ورز دهید سپس به مدت 40-45 دقیقه روی خمیر را بپوشانید تا کاملا آماده شود.
خمیر تخمیر شده را روی صفحه قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
با کمک رول برش به 16 قسمت مساوی برش دهید.
قسمت وسیع خمیر را که به شکل مثلث برش زده اید برش زده و بدون بستن لبه ها به شکل رول بپیچید.
آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و بگذارید.
زرده تخم مرغ و شیر را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 در به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
#چیکن_لوف
👩🍳 مواد لازم
گوشت مرغ چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم
١/٢فنجون پيازچه خردشده
١/٢فنجون جعفري خردشده
٣ تا حبه سير رنده شده
فلفل سبز تند يك عدد خردشده
يكعدد تخم مرغ
زنجبيل تازه يك قاشق غذاخوري (درصورت تمایل)
نصف فلفل دلمه اي رنگی نگيني شده
١/٢فنجون پنير پيتزاي رنده شده
١/٢فنجون نون تست آسياب شده (مانند آرد سوخاري بشه)
فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
ادويه و زردچوبه و نمك به ميزان لازم
زعفرون دم كشيده نصف استكان
#طرز_تهیه
🔵همه مواد رو باهم مخلوط كرده و در يك قالب مستطيلی مخصوص فر رو كمي چرب نموده و خوب گوشت رو در قالب فشار دهید تا گوشت منسجم بشه و بعد روي اون رو با فويل بپوشانيد وميذاريم توي فر با درجه ١٨٠ به مدت يك ساعت و نيم تا خوب آب گوشت بخار بشه و دقايق آخر فويل رو برداريد تا روی غذا با شعله بالاي فر گريل بشه
🔴چنانچه قالب مستطیل نداشتید با کمک دست ،روی سینی فر مایع چیکن لوف را منسجم و شکل دهید.
حتما کف سینی از ورق روغنی استفاده نمایید.
@shirini71