eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: شےر ۳ پیمانه آب ۳ پیمانه نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه آرد برنج ۱/۲ پیمانه شڪر ۱/۵ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه پودر هل ۱/۴ ق چ زعفران دم ڪرده به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نشاسته را با آب سرد حل ڪنید و از صافے رد ڪنید آرد برنج را با شیر سرد مخلوط ڪنید به همراه شڪر به نشاسته اضاف ڪنید ظرف را روے حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا حلوا غلیظ شود حرارت را ڪم ڪنید و باز به همزدن ادامه دهید تا زمانے ڪه خط قاشق روے آن محو نشود و مطمئن شوید ڪه نشاسته پخته شده است حالا گلاب به همراه هل مخلوط و به مواد اضافه ڪرده یڪے دو جوش ڪه زد ڪافیه. نيمي از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران غلیظ مخلوط ڪنید باز روے حرارت بگذارید و بهم بزنید و روے مواد سفید رنگ بریزید میتونید همه را یڪرنگ درست ڪنید بستگے به سلیقه شما دارد روے آنرا با پودر پسته تزیین ڪنید ظرف را بعد از خنک شدن درون یخچال قرار دهید تا حلوا خوب خنک شود و بتوانید آنرا برش بزنید یا در همان ظرف سرو ڪنید این حلوا در ماه رمضان دسر بسیار خوشمزه و مقوے است امیدوارم ڪه درست ڪنید و من را هم از دعاے خیرتان بے نصیب نگذارید. @shirini71 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این کیک عالی روز سیزده بدر پخته وخورده شد دلم نیومد کیک به این خوبی رو خدمت دوستان معرفی نکنم دستورشو عینا از سایت بیتوته براتون مینویسم من هیچ تغییری در موادش ندادم وبنظرم عالی‌بود اگه دوست داشتین امروز درست کنین و عصرهمراه بایک فنجون چای دبش از عزیزانتون پذیرایی کنید مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی : آرد  دو و نیم پیمانه ،شکر  یک و نیم پیمانه ،تخم مرغ  درشت پنج عدد (حتما به دمای محیط برسانید) شیر ولرم  یک پیمانه ،روغن مایع سه چهارم پیمانه ،بکینگ پودریک قاشق غذاخوری وانیل مقداری ،کشمش پلویی نصف پیمانه طرز تهیه کیک کشمشی : (کشمش را از یک ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید بعد داخل صافی می ریزیم و بعد با پارچه نخی تمیز خشک می کنیم و با دو قاشق غذاخوری آرد الک شده خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم زرده ها را کمی با همزن دستی می زنیم تا از لختگی در بیاید سپس نیمی از شکر را اضافه می کنیم و با دور متوسط می زنیم کمی بعد وانیل را اضافه می کنیم حالا آنقدر می زنیم تا غلیظ و کش دار و حجم آن دو برابر شود، در این مرحله شیر ولرم و روغن را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و سه بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم سفیده ها را جداگانه می زنیم تا حدی که چند برابر شود و در حین فرم دادن سفیده نیمه باقی مانده ی شکر را هم کم کم به سفیده اضافه می کنیم تا کاملا پف کند طوری که وقتی ظرف را برعکس می کنیم از ظرف نریزد و با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی با باقی مواد تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم حواستان باشد که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابد و در انتها کشمش را هم اضافه می کنیم. باز هم خیلی خیلی کم فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را درون قالب که چرب و آرد پاشی کرده ایم می ریزیم و دورن فر که از قبل گرم شده به مدت 40 الی 50 دقیقه با دمای 180 درجه می پزیم  قبل از اتمام وقت با سیخ چوبی تست کنید. نوش جونت دوستان قالبم بیست وهفت سانتی میان تهی با ارتفاع دوازده سانته fariba_ss ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز دوازدهم ماه رمضان 🌸🌙 چهاردهم فروردین 1402 🌞افطاری: 1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل + یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 2 عدد کتلت کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سالاد شیرازی🍅🥒 🌓شام تا سحر: 3 عدد میوه🍎 + 2 عدد انجیر خشک+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + خاکشیر 🌔سحری: 10 قاشق عدس پلو + 1 پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍆🍲 شما خورشت قیمه بادمجون دوست دارین یا هرکدوم جدا؟؟ 😋🤔 به نظر من قیمه رو بذاریم با شکر پلو 😎 موافقین؟ مجلسی 😍 . مواد لازم : گوشت خورشی :نیم کیلو بادمجان قلمی:6 عدد پیاز: 1 عدد بزرگ گوجه فرنگی:2 عدد متوسط رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم . . ● برای درست کردن مجلسی ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت داخل تابه بریزید و تفت دهید، زردچوبه وفلفل سیاه را بریزید و برای ده دقیقه گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ داده و بوی زهم گوشت از بین برود. در این مرحله رب را افزوده و برای یک دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود. در ادامه حدود 5 تا 6 لیوان آب داخل خورش بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد، سپس شعله را کم کنید و بگذارید گوشت پخته و خورشت جا بیفتد.در حین پخت آب خورش را چک کنید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه نمایید. در این میان بادمجان ها را سرخ کرده و کنار بگذارید. . ● بعد از اینکه گوشت پخت و آب خورش کشیده شد و تقریبا سه لیوان آب داخل آن باقی ماند، نمک و گرد لیمو را اضافه کنید و خورش را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا بادمجان ها را روی خورش بچینید درب قابلمه را به حالت نیمه باز قرار داده و خورش را با شعله ملایم برای 10 دقیقه دیگر بپزید تا بادمجان ها نرم شده و طعم خورش را به خود بگیرد. . ● بعد از 10 دقیقه درب قابلمه را بردارید و گوجه ها را به شکل حلقه های برش بزنید و روی بادمجان ها بچینید. و دوباره درب قابلمه را ببندید تا گوجه ها کمی نرم شوند، دقت کنید که گوجه ها را زیاد نازک برش نزنید زیرا در اثر حرارت ممکن است له شوند. بعد از 5 دقیقه به خورش سر بزنید اگر آماده بود آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج سرو کنید. نکته: برای طعم دهی به خورشت بادمجان به‌جای گرد لیمو ، میتوان از آب لیمو و یا آبغوره استفاده کرد. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. قدیما همیشه خونه مامان بزرگا شیرینی کشمشی با چای سماوری به راه بود و هنوزم که هنوزه طعم گذشته رو میده😍 اگه شما هم با همین رسپی درست کنید قطعا عاشق تردی و لطافت این شیرینی میشید😋 . مواد لازم👇 کره گیاهی: ۷۰گرم پودرقند: ۹۰گرم(دوسوم لیوان) آردقنادی مخصوص شیرینی پزی: ۱۳۰گرم(یک لیوان) تخم مرغ: ۱عدد وانیل: نصف ق.چ کشمش:۷۰گرم(نصف لیوان) . ابتدا کره نرم شده رو با پودر قند الک شده با دور تند همزن دو سه دقیقه میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه بعد یه تخم مرغو همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم و با دور تند همزن دو دقیقه هم میزنیم.آرد الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم در آخر کشمش شسته شده و کاملا خشک رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم. مایمون آمادس داخل قیف میریزیم و سر قیفو دو سه سانت قیچی میکنیم و از موادمون به اندازه یه گردو با فاصله از هم داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم👌 ماکروفرو رو حالت کانوکشن میذاریم وبا دمای ۱۷۰درجه از یکربع قبل گرم میکنیم.شیرینی هارو داخلش میذاریم به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه👍از فر که درآوردیم صبر میکنیم تا خنک بشن بعد از کاغذ جدا میکنیم و تو ظرف در بسته نگهداری میکنیم👌 این شیرینی ترد و خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش کنار یه لیوان چای لذت ببرید❤ 🍔 @shirini71