eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💙💎 روز پنجاه و هشتم 💎💙 💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود. 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا 🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ 🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات 🍋بعد از شام 3 عدد خرما 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71❤️
@shirini71❤️ ✏مواد لازم : 🚩بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک)   ۷۰ گرم 🚩موز (حلقه شده)   ۲ عدد 🚩پودر شکر   ۴ قاشق غذا خوری 🚩خامه‏   ۲۳۵ گرم 🚩کارامل   ۳۰۰ گرم 🚩طرز تهیه: 🔹مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید. 🔹همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده 🔹ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید 🔹سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید. 🔹حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید). 🔹خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید. 🔹روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید 🔹حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید. 🔹در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید. از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.
🐔پای مرغ بهترین درمان برای: 🔸سرماخوردگی 🔸ضعف شدید 🔸پوکی استخوان 🔸دردهای استخوانی و مفاصل 🔸کلاژن سازی در پوست 🔹خود مرغ اگه اینا را میدونست دیگه بهمون پا نمیداد 😊 @shirini71❤️
🍽طرز تهیه سوپ پای مرغ 🐔 🔹سوپ پای مرغ با کلسیم فراوانی که دارد برای استخوان مفید است و با کمی افزودنی می توانیم یک سوپ پای مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی هم درست کنیم. 🔹عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده نمی‌کنند نباید این غذا را مصرف کنند. عصاره پای مرغ، می بایست همراه با کمی پیاز پخته شود تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد. پای مرغ همچنین دارای کلسیم فراوان است و برای بیماری‌های مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربی های اشباع شده ی بسیاری نیز هست که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر می باشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن به جای آب مرغ در انواع سوپ استفاده کنید. 💡طرز پاک کردن پای مرغ 🔹داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید. 🔹پس از اینکه 5 دقیقه جوشید آن را از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید. 🔹ناخن ها را جدا کنید. 💅😊 🔹پوست زرد رنگ روی پاهای و بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید. 🔹پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید. 💡مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ 🔸پای مرغ 10 عدد 🔸پیاز 1 عدد 🔸هویج 1 عدد 🔸کرفس خرد شده 1 لیوان 🔸فلفل سبز 1 عدد 🔸آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری 🔸برگ بو 1 عدد 🔸روغن به میزان لازم 🔸نمک به میزان لازم ♨طرز تهیه سوپ پای مرغ 🔹ابتدا مطابق روش بالا پای مرغ را تمیز کنید. 🔹پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید. 🔹به میزان کافی آب درون قابلمه بریزید و پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نمایید، همچنین فلفل سبز را درسته درون آن بیاندازید. 🔹حرارت را زیاد کرده، بگذارید آب بجوشد و کمی مواد نیم پز شوند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ آرام آرام بپزد و جا بیفتد. 🔹در آخر نمک آن را اندازه کنید و آن را تازه و گرم سرو نمایید. تا سرد نشود و حالت ژله مانند به خود نگیرد. 💡مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی 🔸پای مرغ 2 بسته 🔸شلغم متوسط خرد شده 4 عدد 🔸پیاز خرد متوسط خرد شده 2 عدد 🔸هویج متوسط خرد شده 3 عدد 🔸آلو بخارا 5 عدد ♨طرز تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی 🔹تمام مواد را به همراه 18 لیوان آب در قابلمه ریخته می گذاریم با حرارت ملایم بسته به فرصتی که دارید از 4 تا 24 ساعت بپزد تا کاملا عصاره پای مرغ کشیده شود. 🔹حرارت شعله باید خیلی خیلی کم باشد. 🔹تمام مواد را از صافی رد کرده و آب آن استفاده کنید. 🔹آب پای مرغ چربی و کلسترول بالایی دارد. می توانید آب پای مرغ را در یخچال بگذارید تا ببندد و روغن رویش را بگیرید @shirini71❤️
✏مواد لازم برای۴ نفر 🔸گوشت چرخ کرده (با چربی)  ۵۰۰ گرم 🔸پیاز   ۱ عد۶د 🔸سیر   ۲ حبه 🔸پودر سیر   ۲ قاشق مربا خوری 🔸پنیر چدار    به مقدار لازم 🔸تخم مرغ   ۱ عدد 🔸آرد سوخاری    به مقدار لازم 🔸نان همبرگر    به مقدار لازم 🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم 🔸پودر موسیر   ۱ قاشق مربا خوری ♨طرز تهیه 🔹ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. 🔹تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر،فلفل و سایر ادویه های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و تا جایی که میتوانید آن را ورز دهید تا خوب منسجم شود. 🔹آرد سوخاری را کم کم به گوشت اضافه کنید تا جایی که گوشت کاملا قابل شکل دادن شود.از گوشت به میزان ولخواه (حدود یک پرتقال)بردارید و با قالب گرد به آن شکل دهید 🔹ظرفی را چرب کنید و همبرگر آماده شده را داخل آن قرار دهید .به همین شکل همه همبرگرها را درست کنید و  روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 تا2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود. 🔹پس از مدت زمان لازم همبرگر را روی آتش ذغال یا تابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود. 🔹وقتی طرف دوم را روی حرارت قرار میدهید در پایان پخت یک تا دو ورقه پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید تا پنیر نیمه آب شود. 🔹داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید. @shirini71❤️
😋😋 جغور بغور غذای مرسوم شهرای تهران،رنجان،کرمانشاه،ساری،رشت و اردبیل است مواد لازم : یک دست جگر دل قلوه نصف دست جگر سفید پیاز : یک عدد سیر یه حبه سیب زمینی : ۴ عدد درشت گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ یا ۲قاشق رب گوجه فرنگی طرز تهیه : پیاز را با روغن سرخ میکنیم . سیب زمینی ها را سرخ میکنیم . جگر دل قلوه را خرد میکنیم و در پیاز داغ سرخ میکنیم . گوجه فرنگی را رنده میکنیم بعد از سرخ شدن جگرها، آن را رویشان میریزم سیب زمینی های سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم . غذا آماده است . نوووش جان👍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍹🍹🍹 من برای این اسموتی از زرد آلو و توت فرنگی و انبه استفاده کردم زرد آلو ها رو بشورین و بعد هسته شو خارج کنید و توت فرنگی نصف مقدار زردآلو و انبه نصف مقدار توت فرنگی میتونید انبه رو حذف کنید و فقط اسموتی زردآلو و توت فرنگی داشته باشین سعی کنین از زردآلوهای رسیده و شیرین استفاده کنین همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید اسموتی رو بچشید چون همه میوه ها شیرینن طعم شیرینی خواهد داشت اما اگه دیدین شیرینیش کمه میتونین شکر اضافه کنید میتونید از قبل توت فرنگی رو داخل فریزر قرار بدین تا منجمد بشه و بعد داخل مخلوط کن بریزین اینجوری مواد حالت قوام‌دار پیدا میکنه 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
روش پختش به سبک من خیییلی آسونه، (برای دو نفر) دو سه تا هویج متوسط رو خلالی برش زده و تو روغن سرخ کنین، نصف سینه‌ی مرغ رو به صورت تکه‌های کوچیک و باریک برش زده و با کمی نمک و مقادیر دست و دل‌بازانه‌ای زعفرون نم‌شده مزه‌دارشون کنین. مرغ‌ها رو تو همون روغن هویج سرخ کنین و کنار بذارین تو این فاصله آب برنج رو هم بذارین و برنجتون رو بپزید و آبکش کنین. مقادیر دست و دلبازانه‌ای زرشک رو بشورین و آبکش کنین و به همراه کمی شکر و گلاب و با روغن خیلی کم تفت بدین و کنار بذارین حالا ته قابلمه‌تون ته دیگ دلخواهتونو بذارین (نون یا سیب‌زمینی) و بعد لایه لایه برنج و هویج و مرغ و زرشک بریزین، در نهایت یه مقدار زعفرون دم کشیده رو هم بریزین رو برنج و بذارین بپزه. بعد از پخت هم روش روغن (بهتر از اون کره یا روغن حیوانی 😋) بدین و همش بزنین و مواد رو با برنج مخلوط کنین، خیلی آسون و خوشمزه‌س 😍😋 پ.ن.۱. من تمام پلوهای مخلوط رو اینجوری درست میکنم، اول به این دلیل مهم که دوست دارم مواد طعمشونو به برنج‌ها بدن و دوم به این دلیل که نه بلدم نه صبرشو دارم که مواد رو قرتی طوری روی برنج بچینم 🙈😁 این دفعه که قصد داشتم عکس بگیرم مواد رو جدا درست کردم و لای برنج نریختم بعد هم مواد رو با برنج‌ها مخلوط کردم و به نظرم رسید اینجوری از اونجوری که من چیده بودم قشنگ‌تر شد 😂😂 @shirini71❤️
: اين هاي سالم رو هم نوش جان كنيد و هم شب به عنوان يك . زمان لازم:٣٠ دقيقه مواد لازم : -١/٢ پيمانه كلم سفيد -١/٢ پيمانه كلم قرمز -١/٢ پيمانه هويج رنده شده -١/٢ پيمانه فلفل دلمه اي سبز خرد شده -١/٢ پيمانه پياز خرد شده -١/٢ پيمانه مايونز -١/٢ ق چ دانه فلفل قرمز -١ ق چ ادويه ايتاليايي -كمي شكر -نمك و فلفل كلم ها رو خرد كرده و سپس همه مواد با هم مخلوط كنيد. -نان تست ٨ اسلايس -كره -گشنيز به هر ٨ اسلايس نون كره بزنيد،روي ٤ تا از نونها خرد شده بريزيد.از مخلوط كلم ها و مواد ديگه بالا روي نونهاي حاوي گشنيز بريزيد. نون هاي كره زده را روش بزاريد. هم مي تونيد داخل تابه سرخ كنيد،كه در اين صورت ابتدا يك طرف ساندويچ ها رو كره مي زنيم و سرخ مي كنيم و بعد طرف ديگه بعد از زدن كره سرخ ميشه. يا داخل بزاريد و همون ابتدا دو طرف ساندويچ كره بماليد و داخل ساندويچ ميكر بزاريد. @shirini71❤️