#کیک_شیر
تخم مرغ ۳ .عدد شیر ۱ لیوان. روغن مایع یک سوم لیوان. شکر ۱ لیوان سرپر. آرد ۲ لیوان. بکینگ پودر 2 قاشق مرا خوری. وانیل یک سوم قاشق چای خوری
ابتدا تخم مرغ ها را ۵ الی ۷ دقیقه با دور تند همزن میزنیم وانیل و شکر را اضافه میکنیم و با دور اول چند دقیقه هم میزنیم سپس آرد را که قبلاً بکینگ پودر هم به آن اضافه شده و شیر را کم کم اضافه میکنیم و در آخر روغن را اضافه میکنیم بعد مایع را در قالب ریخته فر را که ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده روی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می پزیم
( بهتر است آرد را قبلا الک کنیم
@shirini71
#کوفته_شوید_باقالا
مواد لازم و طرز تهیه :
باقلا پوست گرفته :۲لیوان
برنج نیم پز:۱پ
گوشت چرخکرده:۳۰۰گرم
نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه، دارچین
شوید خشک یا تازه: ۵ق غ
ربگوجه :۲ق (مناضافه کردم)
پیاز:۲عدد
تخم مرغ:۱عدد
آلو بخارا: ۱۰عدد
زعفران غلیظ
باقلا و برنج نیم پز و تخم مرغ و شوید و پیاز آب گرفته شده و گوشت رو همراه ادویه ها ، داخل بلندر ریخته و چند بار میکس می کنبم تا حسابی منسجم بشه.
مواد رو به شکل کوفته در میاریم و در یخچال به مدت یه ساعت استراحت می دیم که هم خنک بشه و هم مزه دار.
پیاز دوم رو تفت بدین و ربگوجه و زردچوبه اضافه کنین و آب جوش و اجازه بدین جوش بیاد. بعد کوفته ها رو یکی یکی به سس در حال جوش ، انتقال میدیم میذاریم ده دقیقه با شعله زیاد بمونه که مواد درون سس منسجم شن ، بعد شعله رو کم کنین .
یه لیوان باقالی و ۲قاشق شوید و ۵تا آلو رو کنار کوفته ها می زاریم تا بپزه .
ابن کوفته ی سنتی بی نظیره 😍
حتما یه کاسه سس ،شامل : باقالی و شوید و آب کوفته داشته باشین و لقمه های کفته و نون سنگک رو داخلش بزنیین و میل کنیبن 😍
@shirini71
#مرغ_سوخاری_رژیمی
به نظرتون خیلی عالی نمیشه که غذاهای سرخ شده و ناسالم و سنگینو بتونیم سالم و بی روغن و بدون عذاب وجدان تا حد ترکیییدن بخوریم؟😁
اگه شمام مثل من دوس دارین ورژن سالم این غذارو درست کنین این دستورو از دست ندین🤩
مرغ سوخاری رژیمی
از هر قسمت مرغ که دوست دارین میتونین استفاده کنین من از یک سینه کامل مرغ استفاده کردم
تخم مرغ درشت ۱عدد
ماست ۲ق غ سرپر
نمک
فلفل قرمز
پودر سیر
همه موادو با هم قاطی میکنیم و مرغارو میذاریم تو مواد یکمی بمونه
من ریختم تو کیسه فریزر و حسابی مخلوطشون کردم بعدشم با همون کیسه فریزر یه نیم ساعتی گذاشتم تو یخچال
بعدش تیکه های مرغو بزنین تو پودر سوخاری و بذارید روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتین
اگه دوس داشتین کاور مرغتون کرانچی تر باشه و بیشتر قریچ قریچ کنه(😁) یه دور دیگه مرغارو بزنین توی مواد تخم مرغی و بعدش پودر سوخاری
روی مرغا خیلی کم روغن بزنین و بذارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت
@shirini71
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خوشمزه و آسون🤩🤩🤩🤩
@shirini71
#خانه_داری
اگرخورش شما سوخت داخل آن آب نریزید خورش را به ظرف دیگری انتقال دهید. بصورتی که مواد سوختنی به ظرف دوم منتقل نشودسپس کمی نمک و روغن و ادویه به آن اضافه کنید.
@shirini71