eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
✍مواد لازم: ▪️فیله مرغ  300گرم ▪️نان تست  ۶ عدد ▪️تخم مرغ  ۲ عدد ▪️تره خرد شده ۱۰۰ گرم ( ی کاسه ماست خوری ) ▪️شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان ▪️نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم ▪️آرد سوخاری بمیزان لازم   🍗طرز تهیه: سینه ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می زنیم و کنار می گذاریم. نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد  و با پشت چنگال نان ها را له می کنیم. مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می کنیم تا حالت خمیری نشود تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می کنیم. تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن ( از تره و جعفری باهم ب سلیقه ی خودتون می تونین استفاده کنین ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید ) ب اندازه ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می آوریم و در آرد سوخاری می غلطانیم.سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنین کلا بهتره ( چون در یخچال خودش را نگه میدارد ) و در روغن سرخ می کنیم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
🔝 قیسی ( خورشت گیلانی - لنگرودی) ♨️ يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌 ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم. دو ق غ رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته. @shirini71❤️دستپخت مدیر کانال 😋😋😋😋😋😋😋😋
براي شام امشب رو براتون میزارم اميدوارم كه دوست داشته باشيد. مواد لازم🛒: -٣ عدد سوسیس رنده شده -١ عدد سیب زمینی رنده شده -١ عدد پیاز رنده شده -نصف فلفل دلمه اي خرد شده -نمک و فلفل -١ عدد تخم مرغ طرز تهیه: ابتدا و ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد.فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد.تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد.مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد. مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد.در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد. اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد. @shirini71❤️
_کیا مثل من پیاز سوخاری دوست دارن دستاشون بالا  _درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉  _برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👺 روز شصت و پنجم 👺 🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
🥘آشپزی 🔷 من اينجوري درست ميكنم چيپس و پنير رو ... ابتدا چيپس (ترجيحا نمكي )و كف ظرف مورد نظر ميريزم روش يكم پنير پيتزا يه خرده سس فرانسوي ميريزم ورقه هاي ژامبون رو چيده ( ميتونين اگه ژامبون دوست ندارين از مرغ پخته تيكه شده استفاده كنيد ) فلفل دلمه اي و بعد قارچ اسلايس شده در صورت تمايل ذرت پخته شده و در انتها اويشن فراووون بعد دوباره يه خرده سس فرانسوي و در انتها چيپس ميريزيم و روشو با پنير ميپوشونيم من دوباره هم اويشن ميريزم روي پنير اون سس رو كه ميريزين داخلش باعث ميشه كه موقع پخت در فر بجوش بياد و چيپس پنيرتون خيلي خوشمزه ميشه من داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه ميزارم وقتي روش طلايي شد اماده ست @shirini71❤️
. خورش آلو اسفناجی که فقط با دوقاشق غذاخوری روغن کنجد پخته شده . اگر میخواهید رژیمی تر بشه بهتره که با مرغ درست کنید که کاملا رژیمی هست . اگر میخوای رژیمی بشه مرغ را سرخ نکن بزار با پیاز تفت بخوره بعد اسفناج بهش اضافه کن. . . . : . ✔ابتدا  سه  تا حبه سیر رنده شده (  به خاطر  خواص و طعمش ) و یک پیاز  درشت رو نگینی خرد و با زردچوبه تفت بدین فقط با دوقاشق روغن .( خیلی سرخ نشه کمی سبک شد کافیه) ✔ گوشت را هم افزوده و بزارین با پیاز تفت بخوره و رنگش عوض بشه. . .✔ یک کیلو شسته و درشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید تا حجمش کم بشه اسفناج خودش آب میندازه (اگر برای مهمون میخواین درست کنید میتونید  خوب اسفناج رو سرخ کنید  و بعد آب اضافه کنید .  اما برای خودتون سرخ نکنید خیلی بهتره چون اینطوری خواصش حفظ میشه ) . ✔اسفناج خودش اب مبندازه که گوشت با آب اسفناج پخته میشه .atefeh.ghanbarei ✔ چون زمان پخت گوشت ها فرق میکنه هر نیم ساعت یه سری بهش بزنید اگر آبش در حال اتمام بود  و گوشت نپخته بود یک لیوان آب جوش داغ اضافه کنید.آب زیاد نریزید خوب نمیشه. ✔نیم ساعت قبل از سرو هم چند تا آلو بخارا که از یکساعت قبل توی آب خیس کردین آبکش کنید به خورش اضافه  کنید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️ 🍃🌼🌸🌺🍃
✨ تارت لت سیب زمینی ✨ 👩‍🍳مواد لازم سیب زمینی اب پز کوچک رنده شده ۳ عدد تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه سوسیس کوچک رنده شده ا عدد پنیر پیتزا مقداری نان ساندویچی حلقه شده ۲ عدد ذرت بخارپز ۳ ق غ همه مواد باهم مخلوط و درون حلقه های نان ساندویچی ریخته یا با دست وسط نان ها قرارداده ویا اگر مایع روان باشد و تخم مرغ بیشتر بزنیم میتوان حلقه نان رادرون تابه روی روغن گذاشت و با قاشق مواد رادرونش ریخت .ولی من حلقه هارا بازکرده مواد راداخلش با دست میگذاشتم ودوسر حلقه را به هم نزدیک میکردم ودر روغن سرخ میکردم بعد رویش پنیر ریحته و ۵ دقیقه از بالا گریل نمودم تا پنیر باز شود. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
. 😍😍😍 آرد 1لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 ق غ بیکینگ پودر 1 ق چ تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 3 ق غ وانیل نصف ق چ شکر و تخم مرغ و وانیل رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد روغن و شیر و اضافه کنید.  آرد و بیکینگ پودر و رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید. مایه کرپ نباید سفت و غلیظ باشه  یک تابه نچسب رو روی حرارت ملایم گرم کنید و یک ملاقه کوچیک از مواد رو داخل تابه بریزید.  وقتی روی کرپ حباب زد (همه جاش)، از روی تابه بردارید  احتیاجی به چرب کردن تابه نیست تخم مرغ کامل۱عدد زرده تخم مرغ ۲عدد کره ۵۵گرم نشاسته ذرت۱/۴پیمانه شکر ۱/۲پیمانه نمک۱/۲ق چ شیر ۲پیمانه وانیل مایع ۱ق چ تخم مرغها راداخل کاسه بشکنید،پودر نشاسته وشکر ونمک رااضافه و۵دقیقه بزنید تاکرم رنگ وحجیم شود‌. شیر راداخل شیرجوش بریزید،وانیل رابهش اضافه،روی حرارت بزارید تا داغ بشه لازم نیست بجوشه.ازرو حرارت بردارید واونو کم کم به مایه اضافه وهمزمان باهمزن بزنید که مواد نپزه.مواد رابه قابلمه منتقل کرده وروی حرارت ملایم بزارید ومدام همزده تا به غلظت برسه ۵الی۶دقیقه بزارید بپزه درآخر کره رااضافه،مخلوط کنید وازروحرارت برداریدوداخل ظرف دیگری بریزید روش سلفون بکشید وبزارید تویخچال ۵ساعت بمونه وبعد استفاده کنید 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️ 🍃🌼🌸🌺🍃