هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چین و چروکهای لاله گوش نشانه چیست؟👂
◽️طبق تحقیقات پزشکان چین و چروک های روی لاله گوش ها نشانه ای است که می توان مشکل قلبی و بیماری عروق کرونری را تشخیص داد.
@MajalePezeshki71
#حلوای_شیره_انگور
آرد سفید یک لیوان و نیم
روغن جامد یا مایع (تاجایی که آرد راحت داخلش حل بشه)
شیره انگور نصف لیوان
پودر هل بدلخواه مقداری
اب جوش درصورت نیاز
ارد و روغن داخل قابلمه میریزیم (من روغن محلی هم ریختم علاوه بر روغن جامد) روی حرارت متوسط تفت میدیم تا جایی که آرد کم کم تغییر رنگ بده وقتی به اندازه کافی طلایی شد پودر هل و شیره انگور رو داخلش میریزیم و تند تند هم میزنیم تا وقتی که حلوامون جمع بشه. و آماده بشه شیره من شل بود اگه شیره تون غلظتش زیاده و سفته با کمی آب جوش رقیقش کنید بعد به آرد اضافش کنید لگه حس کردید حلواتون سفته کم کم بهش آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا نرم بشه
@shirini71
#دومينو_سيب_زمينى
مواد لازم :
4 عدد سیب زمینی درشت
4 قاشق غذاخوری کره تصفیه شده
نمک
طرز تهیه :
1. برای تهیه کره تصفیه شده، کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را هم نزنید. پس از اینکه آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و کفی که روی آن ایجاد شده است را جدا کنید. کره صاف و تصفیه شده را در ظرف دیگری بریزد. این کره را می توانید پس از خنک شدن برای چندین هفته در فریزیر نگهداری کنید.
2. برای تهیه دومینو سیب زمینی، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید یا آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
3. سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس چهار طرف آنها را برش دهید تا مکعب مستطیل شوند. سپس آنها را به لایه های باریک برش دهید. سعی کنید همه ورقه ها یک اندازه باشند. می توانید نخستین برش را به الگویی برای برش های دیگر تبدیل کنید.
4. مستطیل های به دست آمده را کف سینی فر بچینید و روی آنها کره تصفیه شده بریزید. برای مزه دار شدن، به آنها نمک بزنید. این کار را با طرف دیگر سیب زمینی ها تکرار کنید. سپس آنها رابه مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
5. این غذا را باید گرم سرو کنید. نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دانمارکی_گوشت
مواد لازم:
شیر ولرم نصف پیمانه
_روغن1/4 پیمانه
_ماست نصف پیمانه
_نمک1/4 قاشق چایخوری
_شکر 1 قاشق غذا خوری
_خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
_آرد به میزان لازم
_ بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
مواد داخل دانمارکی هر چه دوست داشته باشید، میشه هم گیاهی با اسفناج هم گوشتی و یا مرغ بستگی به سلیقه خودتون داره.
خوب برای خمیر اول شیر ولرم ،شکر و خمیر مایه مخلوط کرده 10 دقیقه زمان بدید تا عما بیاد بعد ماست و بکینگ پودر و روغن و نمک اضافه کنید کم کم ارد اضافه میکنید ورز بدهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد به خاطر ماست خمیر بسیار لطیفی خواهید داشت.1ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر بشه. تو این فاصله مواد میانی دانمارکی درست کنید تا خنک بشه
خمیر آماده شده را باز کنید روی آن از مواد اماده شده راگذاشته ببندید روشو زرده تخممرغ و روغن بمالید کنجد و سیاه دانه بپاشید بعد به شکل دانمارکی برش بدهید داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدهید
@shirini71