آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکو_ماکارانی
یی کوکو ماکارونی درست کِردم براتون که همه انگشتاتونم باهاش میخورین🤤
ببینیم چی چیا داره:
ماکارونی فرمی: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یه دونه
تخم مرغ درشت: ۴ تا
ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای: یه دونه
روغن مایع به اندازه کافی
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه:
اول یه قابلمه روی حرارت میذاریم و مقداری آب داخلش میریزیم. بعد یه قاشق غذاخوری روغن مایع و یکم نمک به قابلمه اضاف میکنیم و اجازه میدیم آب جوش بیاد حالا ماکارونی رو به همراه ذرتا توو آب جوش میریزیم
ده تا پونزده دقیقه صبر میکنیم تا ماکارونی و ذرت کامل پخته بشن.. حالا آبکشی میکنیم و کنار میذاریم. توو این مرحله پیاز رو نگینی و ریز خورد میکنیم یه ماهیتابه میذاریم روی گاز روغن میریزیم تووش و میذاریم روغن داغ بشه، پیاز خرد شده رو به تابمون اضاف میکنیم و یکم تفت میدیم تا پیاز نرم بشه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضاف میکنیم، گوشت چرخ کرده رو اضاف میکنیم بعد فلفل دلمه ای و تفت میدیم
قارچ ها رو خرد میکنیم و با یکم روغن تفت میدیم تا آب اضافش بخار بشه یکم آبلیمو هم میریزیم رو قارچا
حالا قارچا رو به ظرفمون که گوشت چرخ کرده داشت اضاف میکنیم. رب گوجه فرنگی رو با یکم نمک و فلفل به مایه ماکارونی اضاف میکنیم
حالا بذارید کنار تا خنک بشه.یه کاسه بزرگ بردارین و ماکارونی و ذرت رو که قبلا آبکشی کردین بریزین تووی کاسه. مایه ماکارونی رو هم بعد از اینکه یکم خنک شد به کاسه اضاف کنید
مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا ماکارونی با مایه ماکارونی یکدست بشه.توو مرحله بعد تخم مرغ ها رو توو یه کاسه جداگونه بشکنید و خوب هم بزنید بعد به کاسه که مایه کوکو تووشه اضاف کنید و بذارید رو حرارت...
changalpanir
@shirini71
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت ویژه😋😍
ذرت مکزیکی : سه عدد
کره آب شده، پنیر پارمزان: به میزان لازم
سس مایونز یا سس هزار جزیره، سس خردل و سس کچاپ : به میزان لازم
کرانچی تند پودر شده
جعفری : به میزان لازم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🍉 کیـــک یلـــدایی تابه ای 🍉
آسونترین و خوشگلترین #کیک_یلدایی
🔻بدون فر و همزن
🔻داخل تابه نیم ساعته حاضره
#سبزه_فسنجون
برای تهیه این این خورش خوشمزه و خوش عطر احتیاج داریم به:
۲۰۰ گرم گردو (آسیاب شده)
۲۰۰ گرم سبزی پاک شده
گشنیز نعناع و چچاق(اکه چچاق نداشتید گشنیز بیشتر و نعناع کمتر بزنید)
پیاز یک عدد متوسط
سیر سه تا چهار حبه
نصف یک مرغ متوسط
رب انار یا رب گوجه سبز یک قاشق پر (خودتون اندازه کنین)
رب گوجه فرنگی یک قاشق
نمک، فلفلو زردچوبه
گردو رو آسیاب می کنیم. سبزیجات رو بهمراه سیر و پیاز مثل گردو آسیاب می کنیم.
رب انار یا آلوچه (من رب آلوچه ترش زدم) و رب گوجه فرنگی رو همراه زردچوبه نمک و فلفل ،به گردو و سبزی اضافه کرده بدون روغن توی قابلمه کمی تفت میدیم تا هنگام پخت روغن بیشتری پس بدن.
آب سرد اضافه کرده تا روی مواد رو بپوشونه. زیاد آب نمی ریزیم چون در حین پخت چندبار آب سرد بهش اضافه می کنیم تا گردو حسابی روغن پس بده.وقتی جوشیدشعله رو کم می کنیم، حدود یک ساعت و نیم اجازه میدیم با شعله تقریبا ملایم آروم بجوشه. و گاهی آب سرد یا تکه های یخ از کنار قابلمه بهش اضافه می کنیم.
بعد از این زمان تکه های مرغ رو بدون مزه دار کردن و سرخ کردن میندازیم توی خورش، تا بپزه و خورشتمون کاملا جا بیفته.
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔰 توصیه های طب سنتی برای قاعدگی دردناک
1️⃣ عدم استحمام در روزهای ابتدایی قاعدگی به خصوص در فصول سرد
2️⃣ خودداری از مصرف سردیجات مثل ماست، دوغ و ترشیجات چند روز قبل و در ایام قاعدگی
3️⃣ روغنمالی شکم با روغن زنجبیل
4️⃣ قراردادن کیسه آب گرم در ناحیه کمر و زیر شکم
5️⃣ استفاده از آب گرم برای شستشو
6️⃣ بستن ناحیه شکم، کمر و پهلوها با شال