eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔰 توصیه های طب سنتی برای قاعدگی دردناک 1️⃣ عدم استحمام در روزهای ابتدایی قاعدگی به خصوص در فصول سرد 2️⃣ خودداری از مصرف سردیجات مثل ماست، دوغ و ترشیجات چند روز قبل و در ایام قاعدگی 3️⃣ روغن‌مالی شکم با روغن زنجبیل 4️⃣ قراردادن کیسه آب گرم در ناحیه کمر و زیر شکم 5️⃣ استفاده از آب گرم برای شستشو 6️⃣ بستن ناحیه شکم، کمر و پهلوها با شال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: بيسکوئيت  پتی بور ۲۰۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم پودر ژلاتین ۲ ق غ خوری پودر قند ۳۵ گرم خامه قنادی فرم گرفته ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۵۰ گرم پوره موز ۲ ق غ آب سرد ¼ پیمانه تو میتونی بهترین ها رو برای خودت و خانوادت درست کنی و با عشق تقدیمشون کنی بزن بریم برای چیز کیک موزی خوشمزه . بيسکوئيت  ها رو پودر کن کره رو آب کن بریز روش و مخلوط کن توی قالب رینگی بریز فشرده کن و بزار یخچال بریم بعدی خامه قنادی رو فرم بده خامه صبحانه  رو اضاف کن پودر قند و مخلوط کن حالا موز رو پوره کن و بش اضاف کن ژلاتین رو با آب سرد اسفنجی کن و بعد توی ماکروویو یا روی بخار آب بنماری  کن من ۳۰ ثانیه زمان دادم بش و یه لیوان آب خوردم آخه هوا خیلی گرمه حالا یه قاشق از خامه رو بش اضاف کن و بعد به مابقی مواد اضاف کن حالا میتونی  یه کم سس شکلاتی بش اضاف کنی که خوشمزه ترش میکنه و روی بيسکوئيت  بریز و بزار توی یخچال ۲ الی ۳ ساعت بمونه و موز رو به دلخواه برش بزن و بچین روی دسر دوستداشتی یه کم هم خامه پایپ کن و نوش جانتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 لایه زیرین کیویه با ژله آلورا. چون کیوی نمی ذاره ژله ببنده باید قبل درست کردن یک مقدار کم کیوی رو بجوشانید. یا از میوه دیگه و یا ژله سبزرنگ استفاده کنید.لایه سفید هم بستنی و ژله آلورا است.تزیین روش هم هندوانه اس که با قاشق توپی به این شکل دراومده. توجه داشته باشید باید مرحله به مرحله پیش برید و بذارید ژله اول تا حدی ببنده و چسبناک بشه بعد دومی و... دانه های هندونه هم شکلات چیپسی یا همون شکلات هایی هستن که بهشون شکل دادن و در لوازم قنادی ها می تونید پیدا کنید. حواستون باشه وقتی ژله سرد شد اونها رو بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا