#_کیک_زبرا
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
شکر..یک نیم پیمانه
وانیل 1/4قاشق چایخوری
روغن مایع :1پیمانه
شیر یا اب:1پیمانه
ارد: دو نیم پیمانه+2قاشق غذاخوری
بکینک پودر:2 قاشق مربا خوری (سرخالی)
پودرکاکایو:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر و وانیل را توی ظرفی بریزید وبا همین برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ وک دار بشه.
روغن رابه ان اضافه کنید.سپس شیر یا اب رابه مخلوط بیافزایید.مواد کف دار وشل میشه که بعد از اضافه کردن ارد درست میشه،
دونیم لیوان ارد بولینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم.فقط حواستونباشه زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه.
حالامواد اماده شده رو توی دوتا کاسه تقسیم میکنیم.اینجا به یکی از کاسه ها ارد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم.
ظرفی که چرب کردیم را اورده وی ملاقه از مایه سفید رنگ میریزم.حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم.واین کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.دراین مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم.
بعد روی گاز مزارم زیرش شعله پخش کن میزاریم. نیم ساعت اول درش روبرنمیداریم تا پفش از بین نرود.
@shirini71
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
👌 اکلیل خوراکی درست کن
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خمیرپیتزای_بدون_مخمر
#فست_فود
@shirini71
پیتزا توپولی 😆👍 و یک خمیر ساده ی پیتزا .
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
.
این یکی از خمیرهای ساده ی پیتزاست :
مواد لازم : یک چهارم پیمانه روغن مایع ، نصف پیمانه شیر ، یک ق چ نمک و یک ق م زردچوبه ( در صورت تمایل اختیاری ) رو با هم مخلوط میکنیم بعد سیصد گرم آرد و یک ق چ بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم . مقدار آرد به اندازه ای که خمیر به دستمون نچسبه . اگر چسبید و خواستیم آرد اضافه کنید با قاشق به تدریج اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا زمانی که بدست نچسبد . .
سپس به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت داده بعد داخل قالب دلخواه رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم و خمیر رو به اندازه نیم سانت پهن میکنیم . .
به مواد پیتزا " بار " گفته میشه . بار دلخواه رو روی خمیر میریزیم و پنیر رنده شده پیتزا ریخته و داخل فر داغ با حرارت 180 درجه حدود بیست دقیقه میپزیم .
#فیش_اند_چیبس_با_سس_تارتار
مواد لازم:
فیله ماهی ۱۰-۱۲ تکه کوچک
آرد ۱۰ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
دلستر ساده مقداری
نمک و فلفل
پیازچه
شوید
خیارشور
مایونز
کاپاریس(اگر داشتین حتما بریزید)
لیموترش
طرز تهیه:
ابتدا ماهی ها را مثل ویدیو که در هایلایت ذخیره شده فقط مقداری نمک بپاشید و در یخچال استراحت دهید(ماهی تازه نیازی به زهم گیری نداره)
در این فاصله که ماهی استراحت میکنه سس تارتار را حاضر میکنیم ابتدا پیازچه را خیلی ریز ساطوری کنید در غذاساز نریزید چون میخوایم سس مقداری بافت داشته باشه بعد از آن شوید های تازه را هم خیلی ریز خرد کنید و خیارشور رو هم رنده ریز بزنید و همه مواد را به همراه سس مایونز باهم مخلوط کنید در رسپی اصلی این سس کاپاریس هم داره که اگر داشتین خیلی ریز ساطوری و اضافه کنید،بچشید و اگر لازم بود مقداری نمکو فلفل سیاه هم اضافه کنید بعد از آن در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خرد هم برود
برای درست کردن مایه ماهی ابتدا ماهی ها را از یخچال بیرون اورده و بعد از آن ظرف مناسبی بردارید و به ترتیب مواد را اضافه کنید ابتدا آرد بعد بکینگ پودر و نمک و فلفل و حالا کم کم دلستر را اضافه کنید تا مواد ما به غلظت ماست برسه ،سپس روغن را داغ کنید ترجیحاً از ظرف گود با حجم روغن بالا استفاده کنید
سپس ماهی ها را تک به تک در مواد زده و بعد در روغن داغ سرخ کنید، سیب زمینی را هم خلالی یا درشت خرد کنید و بعد از نیم پز کردن با آبجوش ؛ در روغن سرخ کنید یا در فر بگذارید و در کنار سس تارتار میل کنید
@shirini71
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر😋
اول سیب زمینیامونو آبپز میکنیم وقتی پوستشو گرفتیم میذاریم کاملا خنک بشه(اصلا نباید گرم باشه)
تو این فاصله مواد میانیشو درست میکنیم. پیازو نگینی خورد میکنیم و وقتی طلایی شد گوشت چرخ کرده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم و یکربع با حرارت متوسط تفت میدیم بعد فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم ده دقیقه دیگه با حرارت کم تفت میدیم در آخر هم جعفری خورد شده رو اضافه میکنیم و از رو حرارت برمیداریم.
سیب زمینیامونو با رنده ریز رنده میکنیم و بهش آرد نخودچی و ادویه هارو به همراه یه دونه تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.
حالا از مواد به هر اندازه که دوست دارید کوکوهاتون باشه بردارید کف دستتون باز کنید و از موادگوشتی با پنیرپیتزا داخلش بذارید.لبه هاشو به هم وصل کنید و هر شکلی که میخوایید بهش بدید
بعد تو روغن نسبتا داغ با شعله متوسط رو به بالا دو طرف کوکوهاتونو سرخ کنید.
ما برای تزئین روی کوکوهامون قبل از سرخ شدن یه برگ جعفری گذاشتیم