فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید .
خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید .
خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید .
کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه .
خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید .
روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد .
در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
🌟
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با دو قلم دسر بی درد سر 😎
موز
شکلات سکه ای بن ماری شده
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کم هزینه ترین و راحت ترین دسر و براتون اوردم که برای سفره افطار یا حتی مهمونیاتون عالیه❤️😍😋
مواد لازم:شیر دو نیم لیوان،شکر سه چهارم لیوان (بستگی به خودتون داره)،پودر ژلاتین ۲ ق غ،زعفرون. دو ق غ. (دلخواهه) میتونید سفید درست کنید یا رنگ غذا بزنید،خامه صبحانه ۳ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سوهان
آرد گندم ۱۰۰گرم
آرد جوانه گندم ۷۵گرم
پودر قند ۵۰گرم
کره ۷۰گرم
خمیر سوهان ۱۰۰گرم
پودر هل ۱قاشق مرباخوری
خلال پسته
ارد سفید حدودا ۱۵دقیقه با شعله ملایم تفت می دیم فقط در حدی که ارد از حالت خامی دربیاد، لازم نیست تغییر رنگ بده، بعد ارد جوانه گندم اضافه می کنیم و حدود ۱۰دقیقه تفت می دیم، حالا اردها الک می کنیم و کره اضافه می کنیم.
موار از روی حرارت بر می داریم، می زاریم کمی از داغی بیفته بعد پودر قند، پودر هل و خمیر سوهان و به دلخواه بهش کمی پسته خورد شده اضافه میکنیم.
مواد کاملا مخلوط می کنیم و داخل قالب سیلیکونی می ریزم و یا داخل سینی.
حداقل ۲ساعتداخل یخچال می زاریم و سپس از قالب خارج می کنیم.
نوش