eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشت اصیل ایرانی😍😍 چی لازم داری : گوشت گردن با دنبه  ۳۵۰ گرم گوجه ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۱عدد لیمو عمانی ۲عدد لوبیا سفید نصف پیمانه نخود نصف پیمانه رب گوجه فرنگی ۲ قاشق  غذاخوری سیر چند حبه دونه های غوره به دلخواه ادویه ها: دارچین و زردچوبه و پودر سیر  و فلفل سیاه ‌نمک به میزان لازم زمان پخت بین ۳ تا ۴ ساعت ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش_غذا اول از همه یک ظرف گود انتخاب میکنیم و کف ظرف سلفون یا پلاستیک فریزر ک با قیچی گوشه هاش رو بریدیم و بغل هاشو آزاد کردیم رو میزاریم. بعد رول ژامبونمون رو کف ظرف و دیوارهای ظرف میچینیم و یکم بهم فشرده و نزدیک میکنیم ک الویه از درزش خارج نشه. بعد توی ظرف رو با الویه پر میکنیم و ب مدت ۲_۳ ساعت توی یخچال میزاریم تا الویه و رول ها فیکس بشن. بعد توی ظرف برمیگردونیم و تزیین میکنیم.
😋 ▫️یک کیلو سیب زمینی ▫️دو عدد زرده تخم مرغ ▫️پنیر پارمسان (به دلخواه) ▫️دو عدد تخم مرغ کامل ▫️آرد سوخاری ▫️نمک ،فلفل ،زردچوبه به میزان لازم 🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب آبپز کرده بعد پوست کنده با گوشتکوب له می کنیم اجازه می دهیم خنک شود حالا ادویه نمک و پنیر پارمسان (دلخواه) و دو عدد زرده تخم مرغ را افزوده خوب مخلوط می کنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته در دست به شکل استوانه در آورده اول در مخلوط دو تخم مرغ کامل که هم زده ایم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و سپس سرخ می کنیم . بهتر است ظرف گود کوچکی برای سرخ کردن استفاده کنید تا سیگارتهای سیب زمینی در روغن غوطه ور شده و هر طرفشان یکسان سرخ شود. نوش جان❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط یک کیلو پیاز کوچک🧅 فلفل سیاه ،زیره ، نمک ،آویشن🧂 رب فلفل قرمز ۴_۳قاشق غذا خوری سس انار(رقیق تر از رب انار) نصف لیوان آب گوجه فرنگی🍅 و فلفل سبز 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 طرز تهیه پوست پیازها🧅رو بکنید بشورید یک لایه از پوستش بماند بهتر میشود گوشت چرخ کرده را با ادویه جات ،رب فلفل قرمزخوب ورز بدین با دست تکه های کوچک بردارید گرد کنید داخل پیازهایی که طولی برش دادین بزارین داخل ظرف فر بچینید و روی پیازها یک لیوان آب ، کمی روغن زیتون🍾 بریزید و داخل فر بذارید بعد از نیم ساعت داخل نصف لیوان آب ۴_۳ قاشق غذاخوری سس انار بریزید و روی کباب پیازی بریزید دوباره داخل فر بزارید یک ساعت بعد حاضر است نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خاگینه_ماست_قاشقی
تخم مرغ دو عدد ماست شیرین سفت 2 قاشق غذاخوری سرپر نمک 1 پینچ آرد (من آرد قنادی استفاده کردم) 3 قاشق غذاخوری کاملا سرپر بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری زعفران کمی مواد لازم برای تهیه شربت * شکر: یک پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی 250 میلی لیتری) * آب: یک پیمانه سرخالی * زعفران: مقداری * گلاب: کمی(اگر خیلی غلیظ است چند قطره کافیست) طرز تهیه شربت ابتدا شکر، آب را درون ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آب حل شده و به جوش آید. محلول زعفران و گلاب را به آن اضافه میکنیم، چند غل که زد و از رقیقی درآمد زیر حرارت را خاموش می کنیم. شهد نبایستی خیلی غلیظ باشد چون در آن صورت خاگینه آن را زیاد جذب نخواهد کرد. اکنون اجازه می دهیم شهد کاملا خنک شود طرز تهیه خاگینه تخم مرغ ها و یک پینچ نمک را درون کاسه ای شکسته و با همزن (من از نوع دستی استفاده کردم) یا چنگال کاملاً‌ هم میزنیم تا کرم‌ رنگ و روشن شود. ماست، بکینگ پودر و زعفران را به مواد افزوده و مجدداً با همزن یا چنگال هم می زنیم. حالا دو الی سه قاشق غذاخوری سرپر آرد را به به مواد اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل تابه میریزیم تا گرم شود ولی زیاد داغ نشود تا خاگینه ها ته نگیرند. از مواد با قاشق داخل روغن میریزیم و در صورت نیاز نوک قاشق را درون مواد ریخته شده کمی تکان می دهیم تا فرم دلخواه به خود بگیرد. مواد که خود را گرفت و طلایی شد خاگینه را بر می گردانیم خاگینه را بعد از برداشتن از درون تابه درون شربت خنک می اندازیم تا چند دقیقه ای بماند. بعد درون ظرفی می چینیم.