8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هات_داگ
📌دیگه هات داگ از بیرون نخر
مواد لازم:
سینه مرغ
آرد سوخاری
📌ادویه ها که شامل:
فلفل سیاه و قرمز هر کدام ۱ ق چ
پودر سیر ۲ق چ
پودر پیاز ۲ق چ
پودر کاری ۱ق چ
پاپریکا ۱ق چ
جوز هندی ۱ق چ
تخم گشنیز ۲ق چ
آویشن ۲ق چ
نمک ۲ق چ
طرز تهیه:
مرغ رو با ادویه ها پوره کنید، آرد سوخاری اضافه کنید اندازه ها رو صد گرمی بگیرید و داخل سلفون بپیچید اول نیم ساعت داخل فریزر و بعد بیست دقیقه داخل آب جوش و در آخر سرخ کنید
📌نکته:می تونید با یک عدد سینه مرغ ۵ تا هات داگ درست کنی
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا بندری با طعم عالی🙂
مواد خمیر پیتزا :
آرد سمولینا
خمیر مایه ۴ گرم
نمک و شکر ۴ گرم
آرد بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
آب سرد تقریبا ۲۰۰ گرم
مواد تاپینگ بندری :
سوسیس هات داگ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
قارچ اسلایسی ۴ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
این غذا ارزش امتحان کردنو داره😋
✅مواد لازم:
۲ لیوان آرد،
۱قاشق چایخوری نمک،
۱۰۰ گرم کره،
۲ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده
✅مواد میانی:
پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه
26.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینقدررر که خوشمزه و آسونه🤤 تازه رژیمی هم هست🤩
حتما هم برای دوستای رژیمیت این پست رو بفرست که خیلی به دردشون میخوره😎
خب بریم سراغ رولت مرغ خوشمزمون👇🏻
خمیر مرغ چند کاره به مقدار لازم
پنیر ورقهای گودا
هویج و فلفل دلمهای نگینی خرد شده به مقدار لازم
✅طرز تهیه
یه ورق از فویل را برداشته و روی آن آردسوخاری بریزید، خمیر مرغ چندکاره را روی آن ریخته و به آرامی آن را پهن کنید، ضخامت خمیر شما در همه جا باید یکسان باشد و نباید خیلی کلفت باشد، در مرحلهی بعد پنیر ورقهای گودا (اگر تمایل داشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید) را روی خمیر مرغتان قرار دهید و روی آن هویج نگینی خورد شده و فلفلهای دلمهای رنگی را قرار دهید.
در مرحلهی آخر به کمک فویل خمیر مرغتان را رول کنید، فویل را محکم کنید و برای اطمینان از اینکه موقع پخت آب داخل رولت شما نرود بار دیگر یک فویل روی فویل قبلی قرار دهید و خوب آن را محکم کنید، سپس در قابلمه قرار دهید و داخل آن آب بریزید، آب باید تا نیمه رولت شما را بگیرید، دری قابلمه را ببندید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت به آن زمان دهید تا رولت شما پخته شود.
نکته:حتماً درب قابلمه را ببندید تا رولت شما مغز پخت شود.
طرز تهیه خمیر مرغ چندکاره👇🏻
سینه مرغ چرخ شده ۴۰۰گرم معادل ١عدد سینه درشت
نمک فلفل به مقدار لازم
زعفران 1قاشق چاییخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۲ حبه
خمیر تست ١٠٠ گرم
پیاز آب گرفته شده ۱ عدد متوسط
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک بندری با سوسیس خونگی
حجم فیلم پایینه🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_دلمه 🌶🌶🍅🍆🥕🧄🧅
کلم یک عدد، سیر چند حبه، فلفل دلمه ای رنگی به تعداد دلخواه، خیار، هویج، کرفس، سیاه دانه، نمک سنگ، سرکه، آب
همه مواد رو بشویید خرد کنید وباهم مخلوط کنید وداخل فلفل ها بریزید، من برای این که مواد خیلی ترش نشه و دلو نزنه، با آب مخلوط کردم نصف آب نصف سرکه و نمک سنگ رو جوش ندم وبه مواد اضافه کردم، محیط خنک نگه دارید بعد از یکماه میتونید با لذت میل کنید 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکار کنیم تا رد انگشتهامون رو وسیله ی استیل نمونه؟
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#رولت_اسفناج
یکی از سبزیجات مغذی همین اسفناج هستش
اگـر طعم اسفناج رو دوست ندارین یکبار به این شکل امتحان کنید مطمئنا عاشقش میشید.
📌مواد لازم:
اسفناج. ۵۰۰گرم
پیاز. یک عدد بزرگ
سیر. در صورت دلخواه. دو حبه
قارچ. ده عدد متوسط
نمک و ادویه و فلفل آویشن به میزان لازم
یه بسته خمیر هزارلا
شیر دو قاشق
یدونه زرده تخم مرغ
📌دمای فر. ۱۸۰ درجه بمدت. سی تا چهل دقیقه
بازم بستگی به دمای فر شما داره.
یکی دو دقیقه هم حرارت بالای فر رو روشن کنید تا طلایی بشه