🌐برای آب کردن چربی شکم از زیره غافل نشوید
👈در بین ادویه های لاغرکننده زیره شهرت جهانی دارد.
پودر زیره را با ماست یا غذای خود روزانه مصرف کنید.
🌐وقتی بیش از حد به خود گرسنگی می دهیم دچار انتخاب های بد غذایی می شویم.
👈 سعی کنید درطول روزتعداد وعده های خودرابه چندین وعده کوچک افزایش دهید. گرسنگی دادن به خودراه حل کاهش وزن نیست
#سوپ_هویج_مراکشی🥕🥒🍲
هویج یک عدد
کلم نصف یک عدد متوسط
کدو یک عدد
گوجه فرنگی یک عدد
فلفل دلمه ایی نارنجی یا قرمز کبابی شده یک عدد
نخود پخته شده 200 گرم
زنجبیل تازه رنده شده یک ق غ
پاپریکا...عصاره سبزیجات...کمی دارچین
سبزیجات را با یک لیتر آب میپزیم...فلفل دلمه ایی را درون فر کباب میکنیم و به سایر سبزیجات بهمراه نخود پخته شده اضافه میکنیم.ادویه ها را اندازه و در آخر سوپ را با گوشتکوب برقی میکس میکنیم.هنگام سرو میتوانید از کمی پنیر چدار و نان تست شده استفاده کنید که کالریش باید جدا محاسبه شود!!!
100 گرم از این سوپ=27 کالری
@shirini71❤️
#سوپ_هویج_ودال_عدس🥕🍛🍲
مخلوطی خوشمزه و تند ، پر از آهن و چربی کم . ظرف کمتر از نیم ساعت آماده است
موادلازم:
۲قاشق غذاخوری زیره سیاه
دانه زیره ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۶۰۰گرم هویج
شسته و درشت رنده شده ۱۴۰گرم عدس قرمز (دال عدس)پخته
شیر گرم ۱۲۵ میلی لیتر
.
طرزتهیه:
درون قابلمه بزرگ ۲ قاشق مرباخوری دانه زیره و فلفل چیلی رو تفت بدید تازمانی که دانه زیره برشته شده و عطر آن آزاد شود
با قاشق حدود نیمی از آن را بیرون بیاورید و کنار بگذارید. ۲قاشق غذاخوری روغن زیتون ، ۶۰۰گرم هویج رنده شده ریز ، ۱۴۰گرم عدس قرمز خرد شده و شیر ۱۲۵ میلی لیتر را به ماهی تابه اضافه کرده و به جوش بیاورید .
پ ن : مقداری از ترکیب فلفل و زیره رو که کنار گذاشته بودید برای تزیین روی سوپ بریزید
پ ن :میتونید سوپ رو با سبزیجات پخته شده تزیین کنید
@shirini71💖
سوپ هویج با طعمهای متفاوت👆
اگه دلتون یه سوپ سبک و خوش طعم خاص میخواد که فقط تو رستورانهای خاص طبخ میشه ,این سوپهای عالی رو امتحان کنید 👆😋👌
#قطاب ⚜️
با مغز بادوم تفت داده .
شیرینی اصیل و سنتی ایرانی
💢مواد مورد نیاز :
زرده تخم مرغ : 2 عدد
ماست : ½ پیمانه
کره با روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری.
💢مواد وسط قطاب :
بادام چرخ شده : 2 پیمانه
پودر قند : 1 پیمانه
پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری
همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71💖
#سبز_فسنجون
#فسنجون
سلام عزیزای دل❤
یک خورشت به نام سبزِفسنجون تدارک دیدم. و اما چرا سبز فسنجون؟
این خورشت برای ایام بهار و تابستون طبخ میشه. با سبزی هایی که برای این خورشت استفاده میشه کمی از گرمی گردو کاسته میشه. فسنجون تا زمانیکه هوا خنکه میچسبه. اگه بخواهیم توی هوای گرم بپزیم حتما از سبزی استفاده میکنیم .
طرز تهیه:
گردو 300 گرم
پیاز یک عدد متوسط
سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره و نعناع از هر کدوم یک دسته کوچیک اگه چوچاق و وارنبو(بادرنجبویه) دارید به اندازه یه مشت کافیه سبزی خنش که همون اوجی هست هم خیلی خوش طعم میکنه این خورشتو. سعی کنید سبزی های معطر رو کمتر بریزید چون زیادش ممکنه تلخ کنه خورشتو. از هرکدوم اگه داشتید یک قاشق کافیه.
رب انار چهار قاشق غ ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز بشه ، بسته به ذائقه خودتون داره ترش یا ملس
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه دوقاشق
گلپر یک قاشق چ
گوشت چرخ شده نیم کیلو. میتونید از مرغ چرخ شده بشکل قلقلی هم استفاده کنید.
اول گردوی آسیاب شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی اسیاب شده داخل یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا خامی گردو وسبزی و پیاز گرفته بشه ده دقیقه تفت بدید.اگه نعناع و یا خنش تازه نداشتید از نعناع خشک هم میتونید استفاده کنید.دو قاشق رب گوجه و رب انارهم اضافه کنید پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا رب خوشرنگ بشه.مواظب باشید گردو نسوزه.مدام هم بزنید.سه چهار لیوان آب بریزید تا جوش بیاد شعله رو خیلی کم کنید تا کم کم بجوشه و روغن پس بده هر از چندی دوسه قاشق آب سرد به کناره هاش اضافه کنید تا روغن بیشتری بده. میریم سراغ قلقلی ها
یک عدد پیاز رنده کنید و آبشو دور بریزید کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و چند دقیقه ورز بدید دستتونو آب بزنید و گوشت و یا مرغ رو قلقلی کنید و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره داخل تابه با یک قاشق روغن فقط تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشت جا بیافته.میتونید همون قلقلی ها رو بدون تفت دادن اضافه کنید ولی من ترجیح میدم یکم تفت بخوره درنهایت وقتی خاموش کردید روش گلپر بپاشید. .
👈 اگه گردو رو خوب اسیاب کنید روغن زیادی پس میده
.
پ.ن : گردو از دست ما شمالیها اسیره😂
از فسنجون و گمج کباب و کال کباب و بادمجون شکم پر( همون گودَی) و مرغ شکم پر و کباب ترش و زیتون پروده و سس انار آغوز و ماهی شکم پر و ...
@shirini71💖
اگه سبزیهای خوش عطر شمالی نداریید می تونید گشتیز200 گرم,نعنا100 گرم ,جعفری 50 گرم خورد کنید آسیاب کنید تو سبز فسنجان استفاده کنید👆برای فصل گرما از سبز فسنجان جایگزین فسنجان استفاده کنید ,نصف گردو ,نصف سبزی
خیلی از دوستان ,تو پخت فسنجون مشکل دارن ,راحترین و بی دردسرترین غذا فسنجون هست ,فقط کافیه بهش زمان بدید تا نم نم رو شعله پایین بجوشه و جا بیافته👆
🔴اگر با گوشت و مرغ کوفته برای داخل فسنحون استفاده می کنید از همون اول بریزیید که خوب مغز پخت بشن و مزه خورشت به مغزشون هم برسه ,اگر کوفته ها رو تفت نمیدید ,بعد جوش اومدن خورشت اضافه کنید که وا نرن
🔴مرغ رو بهتره تفت بدید که تو خورشت وا نره
🔴اگه دوست داریید از مرغهای محلی ,یا اردک و غاز و پرنده های شکاری استفاده کنید ولی بوی ضمحش رو دوست نداریید,می تونید قبلش جداگونه با پیاز فراوان بپزیید و از گوشتش تو فسنجان استفاده کنید
#آموزش_فسنجان👆
#فسنجون_باکوفته_مرغ
◀گردو ـــــــــــ سابیده شده ۲۵۰ گرم
◀مرغ چرخ کرده ــــــــــ ۲۵۰گرم
◀رب انـار ـــــــــــ یک قاشق غ
◀رب گوجه ــــــــ نصف قاشق غ
◀آویشن ـــــــــ نصف قاشق چ
◀پودر سوخاری ـــــــ یک ونیم قاشق غ
◀زعفران ــــــــ دو قاشق غ
◀پیاز ـــــــ دو عدد کوچیک
◀تکه هاے یخ ـــــــــ به میزان لازم
◀آب ـــــــــــ هفت لیوان فرانسوے
نــکات فــسنجان .....
⏪گردو حتما آسیاب بشه طوری که یه مقدار از،گردو مابین انگشت شصت و اشاره میزارید همدیگرو رد کنه
⏪من چون از گردو محلی استفاده میکنم به روغن دادن گردو مطمنم ولی اگه شما مطمن نیست رب انار دیرتر بریزید
⏪رب اختیاری ولی ما همیشه میریزیم هم خوشمزه میشه هم خوشرنگ
⏪حتما از تکه هاے یخ استفاده کنید و آبی که میریزید سرد باشه
⏪من نصف کوفته هارو به صورت خام و نصفه رو به صورت تفت داده ریختم تا ببینید اصلا تو خورشتتون باز نمیشه
⏪من چون اول با آب یخ و خود یخ گردو میگیرم وسط پخت اصلا یخ نمیریزم
⏪تو گردو به هیچ عنوان روغن نریزید چون باعث میشه گردو روغنش پس نده
@shirini71💖