eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکو سیب زمینی شکم پر . . سیب زمینی سه عدد درشت تخم مرغ  دو عدد گوشت چرخکرده حدود صد گرم _( زرشک دلخواه یک ق اما من نریختم ) _ فلفل دلمه و جعفری تازه یک ق غ . پیاز یک عدد_ آویشن به میزان لازم _فلفل به میزان لازم_نمک به میزان لازم ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرین با مقداری آب و نمک آبپز کنید. سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و رنده بزنید ، وقتی سرد شد تخم مرغ و مقداری نمک را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا سیب زمینی ها یکدست شوند. . پیاز را شسته و ریز خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن تفت میدیم وقتی طلایی و سبک شد گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید تا تغییر رنگ بده و ده دقیقه بعدش زرشک یا فلفل دلمه و جعفری ، نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی ( خیلی کم میتونی کمی پاپریکا بزنید که تغییر رنگ هم میده ) افزوده تفت بدین خوشرنگ و خوش عطر بشه . مواد را با شعله ملایم بپزید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود. مواد کاملا خشک و بدون آب باشه و باید حتما خنک بشه . داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ،یک کاسه آب کنار دستمون میزاریم و دستمون رو خیس کرده . مقداری از سیب زمینی برداشته و کف دستمون پهن کرده سپس مقداری از مایه گوشت داخل گداشته و از اطراف مثل کتلت جمع کنید. حالا اگر مایل بودین میتونی یه کوچولو پنیر پیتزا هم داخلش بزارین چرب و جیلی و پرکالری . وقتی هم سرخ شد روی دستمال مخصوص بزارین که روغنش کشیده بشه . سیب زمینی بهتره که خنک باشه که وا نره .. جعفری حتما خشک و بدون اب باشه ..اگر دلتون خواست میتونید موقع درست کردن کوکو ها ارد سوخاری یا کنجد هم بزتید .. . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
از اونجايي كه من عاشق هر نوع ترشيم اما مصرف بيش از اندازه ترشي ضرر داره واسه همين يه خوراكي جديد و ساده درست كردم كلم قرمز و خورد كنيد و بشوريد ليمو پوست بكنيد و حلقه حلقه كنيد نمك و نعنا به مخلوط كلم و ليمو اضافه كنيد با دست مخلوط كنيد و چنگ بزنيد كه اب ليمو به خورد كلم بره و بريزيد تو شيشه و با غذا ميل كنيد حتي به عنوان سالاد ميتونيد ميل كنيد چند نكته: حتما در يخچال نگهداري شود مقدار كم درست كنيد چون مدت طولاني نميشه نگه داشت به جاي ليمو از اب غوره ام ميتونيد استفاده كنيد نوشجان 🌸 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام چهارشنبه تسبیحی بافته ام نه ازسنگ نه ازچوب و نه ازمروارید تک ب تک مهربانی هایتان را به نخ کشیدم🌺 تاامروزبرای شادی هایتان آرزوکنم http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
  ‌ # آب ولرم یک دوم پیمانه روغن آب کرده یک پیمانه آرد حدودا سه و نیم پیمانه جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن پودر قند 3 پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری پودر پسته یک چهارم پیمانه آب و روغن را در ظرف گودی بریزید و آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط و به تدریج اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. اگر خمیر سفت بود آب و اگر شل و چسبنده بود آرد اضافه کنید. روی خمیر را با نایلون پوشانده و 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر جا بیفتد. یک الک را وارونه کنید از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و با دست روی الک به شکل نوارهای بلند و باریکی در آورده و این نوارها را دور انگشت بپیچید و دو لبه را خدب روی هم محکم کنید. حلقه ها را روی کاغذ روغنی یا نایلون بچینید. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. حلقه ها را در روغن داغ شناور بیندازید تا خوب پف کند. وقتی رنگ آنها طلایی شد حرارت را ملایم کنید تا مغز شیرینی نیز بپزد. سپس شیرینی ها را در صافی قرار دهید. پس از سرد شدن شیرینی آن را در مخلوط پودر قند و پودر هل غلطانده و روی آن پودر پسته بپاشید http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
❣️❣️❣️ بادام هندی ۱۲۵ گرم پودر کاکائو ۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ خرما ۱۷۵ گرم آب ۳ ق چ بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کرده نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را جدا کرده به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود مواد را با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر چیده سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغزآجیلها هم میتوانید استفاده کنید ❣️❣️❣️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
پودرنارگیل چرب ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۸۰ گرم پودرقند ۴ق غ پر(بیشتر هم میتونین بزنین) شیر عسلی دوقاشق غذاخوری (به دلخواه) در ظرفی خامه و پودرقند رو باهمزن ۳الی۵دقیقه بزنین تا حجم بگیره.همزن رو کنار گذاشته و پودرنارگیل رو در چندمرحله اضافه کرده و با قاشق بخورد همدیگ داده تا بحالتی برسد ک کاملا با دست قابل فرم دادن باشد.بعد شیرعسلی رو اضافه کنید. حالا توپ هایی ب اندازه دلخواه درست کرده و در پودر نارگیل بغلتونین تا ظاهر زیباتری داشته باشه. من داخلش گردو خرد شده گذاشتم .بذارین یخچال تا کاملا سرد بشه. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارده انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید. مواد لازم 1_ کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری 2_پیاز خرد شده 1 عدد متوسط 3_هویج نگینی خرد شده 2 عدد متوسط 4_ساقه کرفس خرد شده 2 عدد 5_سیر رنده شده 4 حبه 6_قارچ خرد شده 100 گرم 7_آرد همه منظوره 1/3 فنجان 8_آب مرغ 3 فنجان 9_شیر 2 فنجان 10_مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان 11_سیب زمینی نگینی خرد شده 450 گرم 12_ذرت تازه یا منجمد 1 فنجان 13_نخود فرنگی تازه یا منجمد 1 فنجان 14_ادویه ایتالیایی( اختیاری) 1 قاشق چایخوری 15_نمک 1/2 قاشق چایخوری 16_پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: 1_کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. 2_پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. 3_سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود. 4_آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. 5_ مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. 6_سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. 7_سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است. سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید. نوش جان http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
سوپهاست ولی غلیظش خیلی خوشمزه است بیشتر به عنوان ناهار سرو میشه. برای سه نفر مود لازم یک چهارم سینه مرغ کامل سیب زمینی متوسط دو عدد یک عدد ساقه کرفس یک پیاز کوچک یک حبه سیر سه لیوان اب مرغ یا گوشت کره بیست و پنج گرم کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید سیر رنده و پیاز خلالی را کمی در حد سبک شدن تفت دهید در کره سیب زمینی ـ مرغ خرد شده را هم اضافه کنید ساقه کرفس خرد شده را همینطور اب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنید نمک فلفل کمی زعفران رنگ این پتاژ از زعفرانشه بریزید و بزارید حدود یکساعت تا یکساعت و نیم بپزد تمام مواد را با میکسر یا مخلوط کن یکدست کنید با ابلیمو سرو کنید اگر احساس کردید که رقیقه بزارید روی گاز یکم حرارت ابشو تبخیر کنه نوش جان http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
# تنها چیزی که ما احتیاج دارم برای درست کردن این شکلاتهای خوشمزه، قالبهای شکلاتی با هر طرحی که دوست دارید وشکلات باطعمهای متفاوت ویا شکلات‌های رنگی ومغز دلخواه(فندق یا پسته، گردو، بادام و...) ویا میتونید بدون مغز درست کنید 😊 # طرز تهیه : 1_ قالب های سلیکونی را واسه این کار انتخاب کنید که شکلات راحت از قالب جدا شه. 2_قالبتون را کمی چرب کنید. 3_شکلاتها را به روش بن ماری(بخار آب) ذوب کنید، یعنی شکلات در ظرف بریزیدوروی یک کتری آب در حال جوش‌ بزارید تا شکلات با حرارت بخار آب شود واز روی حرارت بردارید ومرتب هم بزنید تا شکلات صاف ویکدست شود وبعد در قالب بریزید. (ظرف شکلات نباید با آب درحال جوش تماس داشته باشد). 4_شکلات را زیاد روی حرارت نزارید همین که دیدین نصف شکلات‌ها آب شده کافیه از روی حرارت بردارید وسریع با همزن دستی بزنید تا شکلات یکدست شود(مدت زمان زیاد وحرارت زیاد شکلات را سفت میکند) 5_ وقتی قالب را چرب کردید مقداری شکلات دلخواه بریزید وروی شکلات میتونید سس کارامل و یا شکلات با رنگ وطعم دیگه بریزید وباز از شکلاتی که اول ریختید اضافه کنید وقالب ها را بزارید در یخچال تا بسته وسفت شوند. 5_ ما بین شکلات‌ها میتوتید کمی پشمک ویا فندق خام بزارید وروی آن شکلات بریزید http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم : شکلات سفید 50 گرم پودر نارگیل 40 گرم شیرعسلی 30 گرم طرز تهیه : شکلات را کمی خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید. کمی که از حرارت افتاد شیرعسلی و پودر نارگیل آسیاب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید. از مواد که حالت خمیری نرم دارند داخل قالب های سلیکونی بریزید و با پشت قاشق یا انگشت خوب فشار دهید تا کاملا منسجم و صاف شوند. برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس از قالب خارج و سرو کنید. مواد لازم : شکلات آلبالویی دریکا 50 گرم کنجد 40 تا 50 گرم شیرعسلی 30 گرم طرز تهیه : شکلات طعم دار را به روش بن ماری ذوب کنید و زمانیکه کمی از حرارت افتاد شیرعسلی و کنجد را اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نرمی حاصل شود. سپس مواد را در قالب سلیکونی ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه بسته شد آنرا از قالب خارج کرده و سرو کنید. پ.ن: با این میزان مواد یک قالب 12 تایی سلیکونی مخصوص شکلات پر میشود. پ.ن: به جای پودر نارگیل و کنجد میتوانید از پودر پسته یا گردو یا بادام استفاده کنید. پ.ن: در صورت تمایل میتوانید 1 ق پودر قند به مواد اضافه کنید ولی شکلات و شیرعسلی به اندازه کافی شیرینی دارند. پ.ن: از انواع شکلات ساده و طعم دار میتوانید استفاده کنید. پ.ن: شکومالد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006