6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده_زعفرانی
زعفران آب پیاز
مواداولیه گوشت کوبیده 60الی 40 درصد
هریک کیلو گوشت میکس چرخ کرده 300 گرم پیازچرخ شده تفاله ...
ادویه نمک فلفل سیاه
گوشت سردست گوساله و قلوگاه گوسفندی ...
میکس کنید برای اولین بار دنده درشت نخودی چرخ کنید پیاز وادیه رو اضاف کردید وسپس تفاله پیاز ادویه رو اضاف کنید دومین بارباپنجره متوسط چرخ کنید زعفران آسیاب شده ودم کرده رواضاف کنید مخلوط کنید بادست ...
برای دفعه سوم گوشت رو با پنجره کبریتی چرخ کنید و خوب بهم بزنید بزارید داخل یخچال بعد 20 دقیقه به سیخ بکشید
نکات ...
گوشت کوبیده رو حتماخوردکنید کمی نمک اضاف کنید و روزاول دنده درشت چرخ کنید
وبهم بزنید به مدت 5الی 7 ساعت گوشت داخل فریز جای یخ قراردهید کمی گوشت یخ بزند
2گوشت رو بعد 7ساعت دربیارید خورد کنید وسپس مثل مراحل بالا آماد ه سازی کنید
3هنگام به سیخ گرفتن کباب سیخ نباید خیس وچرب باشد
4 کباب رو روی منقل بگذارید و سریع برگردانید بادبزنید کباب دوطرفش مغز پخت شود
@shirini71
#جوجه_کباب_طعمدار_آماده
#مرینت_کردن_جوجه
_ بچه ها دیدین یه موقع هایی حس غذا درست کردن نداریم یا وقتشو نداریم ،این جور مواقع میریم سراغ غذاهای آماده
_جوجه کباب اماده تو طعمهای مختلف از برندهای جورواجور در فروشگاه ها پیدا میشه ولی اگه خونگی باشه که خب خیلی بهتره و خیالمونم از بابت مواد اولیه ش راحته مواد نگهدارنده هم نداره
میتونید تو طعمهای مختلف آماده وبعد فریزش کنید و هر موقع لازم داشتید استفاده کنید
_هم میتونید کباب کنید و هم میتونید تو تابه سرخش کنید
_من طعمهایی ک دوست داشتم به گوشت اضافه کردم توضیحاتشم روی عکسها نوشتم درواقع برای مرینت کردن گوشت دستمون بازه و میتونیم کلی ایده داشته باشیم و طعم های جدید و خوشمزه به جوجه کباب بدیم
_شمام اگر مواد دیگه ای برای مرینت جوجه بلدین بگین تا همه استفاده کنیم
گوشت بجای پیاز خرد شده از پیاز رنده شده استفاده میکنم چون گوشت آبدارتر و خوش طعم تر میشه
@shirini71
امروزسیزده بدره ,امسال که بیرون نمی تونیم بریم ,مجبوریم تو خونه باشیم
دوستانی که باربیکیو یا منقل و زغال می تونن تهیه کنند که هیچ ,ولی بقیه دوستان هم می تونن تو فر یه کباب کوبیده خوب و خوشمزه داشته باشن
ایشالله به همه تون خوش بگذره 🙏🌸❤️
دوستان دستوردونوع از جوجه کباب در کانال سفره آرایی مرضیه بانو گذاشته شده 👇👇👇👇👇👇
@mivhe71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_خامه_ای
مواد لازم برای تهیه 20 عدد نان
آب یک پیمانه
روغن جامد یا کره یک سوم پیمانه
نمک یک پنسه
آرد قنادی یک پیمانه
تخم مرغ متوسط 4 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد را الک کرده کنار بگذارید. آب و نمک و روغن را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن مذاب شد و آب از زیر شروع به حال جوش زدن کرد آرد را یک مرتبه به آن اضافه کرده و مخلوط را با قاشق چوبی طوری هم بزنید که همه آرد به خورد مواد رفته خمیر یک دستی حاصل شود. همین که خمیر به صورت یک تکه در آمد و دیگر به دیواره های قابلمه نچسبید باید حرارت را خاموش کرده و خمیر را درون سینی پهن کرده تا داغی خود را از دست داده آماده اضافه کردن تخم مرغ شود.
در این هنگام فر را روی حرارت 200 درجه روشن کرده و سینی فر را با اسپری روغن خیلی کم چرب کنید.
مرحله اول تهیه نان از همان ابتدا مهم است. توجه کنید چون آب باقیمانده درون خمیر همان آبی است که بعدا قرار است درون فر داغ بخار شود و با نیروی خود موجب پف کردن نانها شود پس مقدار آن را دقیق اندازه گیری کنید و درون قابلمه بریزید. و حین حرارت دادن به آن با مشاهده اولین خال جوش های پی در پی تصمیم به اضافه کردن آرد بگیرید و اصلا منتظر نمانید تا آب قل بجوشد چون بخار شود از مقدار آن کاسته میشود. بعد از اضافه کردن آرد و گلوله شدن مخلوط اصلا لازم نیست خمیر تفت بخورد. چون قرار نیست خمیر در این مرحله پخته شود. بعد از این که خمیر درون سینی داغی خود را از دست داد آن را به کاسه ی گودی انتقال داده یکی از تخم مرغها را شکسته و با آن مخلوط کنید. با اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر ابتدا حالت بریده پیدا میکند که لازم است با مالش دادن آن با نوک انگشتان کاملا یک دست شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید هر بار با صبر و حوصله این کار را انجام دهید برای هر تخم مرغ . با آخرینذتخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. خمیر آماده شده نرم و براق و کاملا چسبنده است و اگر یک قاشق چوبی در آن قرار داده شود می ایستد. اگر خمیر شل بود تخم مرغهای به کار برده شده درشت بوده یا بدون رعایت زمان مخلوط کردن پشت سرهم و سریع به خورد خمیر داده شده اند. برای رفع این مشکل خمیر را چند دقیقه بیشتر مالش دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند.
خمیر در این مرحله آماده شکل دادن است. خمیر را داخل قیف ریخته با ماسوره گرد ساده یا ستاره با قطر یک و نیم سانت به اندازه یک گردو روی سینی قرار دهید بین آنها 2 و نیم سانت فاصله رعایت کنید .سعی کنید خمیرها هم اندازه باشد. خمیر را نسبت به اندازه آنها نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پف کرده طلایی رنگ شود و خمیری داخلدآنها باقی نمانده کاملا خشک شود. نان با پخت کامل از زیر مانند آینه صیقلی است و اگر به این نقطه ضربهدبزنید تو خالی بودن آن کاملا احساس می شود. بعد از این که سینی را از فر خارج کردید با یک سیخ چوبی سوراخ کوچکی در قسمت زیر نانها ایجاد کنید تا بخار داخل نانها خارج شود و هیچ رطوبتی داخل آنها باقی نماند.
داخل آنها را با خامه فرم گرفته پر کرده و درون ظرف بچینید.
برای تزیین میتوانید از پودر قند و پودر کاکائو و پودر پسته استفاده کنید.
@shirini71
#دسر_نسکافه_ایی 🍰🍰🍰
. طبقه اول :
بسکوییت پتی بور رو اول توی شیر میزنیم بعد کف ظرف میچینیم .
طبقه دوم :
یک و ربع لیوان آب
۱ لیوان شیر
ربع لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاستر یا نشاسته
ربع قاشق چایخوری وانیل
با مخلوط کن مخلوط میکنیم ، و روی حرارت میزاریم وقتی غلیظ شد روی طبقه اول میریزیم .
طبقه سوم :
مانند طبقه اول روی طبقه دوم میچینیم ، درحالی که طبقه دوم داغ است . نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم .
طبقه چهارم :
یک پاکت خامه
یک پاکت دریم ویپ ( یا پودر خامه )
یک پاکت کرم کارامل
۲ قاشق غذاخوری نسکافه
با مخلوط کن مخلوط میکنیم و روی طبقه ۳ میریزیم .
یک شب تا صبح توی یخچال میزاریم .
این مقدار برای یک ظرف پیرکس مناسب است.
با چنگال مانند تصویر تزیین میکنیم.
@shirini71
#دسر_نسکافه_بوتیکی
شیر 2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
نسکافه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
◀میتونید از پودر کافی میکس استفادهکنید در اینصورت بنا به ذائقه خودتون میزان شکر رو کمتر کنید
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سرخالی
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
ابتدا از یکساعت قبل پنیرخامه ای و خامه صبحانه را از یخچال خازج کنید تا به دمای محیط برسند سمس با همزن بزنید تا یکدست شوند.
شیر و شکر و نسکافه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس پودر ژلاتین را اضافه و ری حرارت ملایم هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
ژلاتین که حل شد،مخلوط شیر را کم کم به مواد پنیری افزوده و سریع و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.
یکبار از صافی رد کنید.
مواد دسر را در قالب ریخته و 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
◀میتوانید مواد را یکباره در قالب بزرگ بریزید در اینصورت قالب را کمی چرب کنید.
◀اگر از قالب تکنفره سیلیکونی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن قالب نیست.
◀حتما دقت کنید پنیر خامه ای و خامه به دمای محیط برسند وگرنه باعث لخته شدن ژلاتین در دسر میشود.
◀شیر در حدی روی حرارت بماند که شکر و نسکافه و ژلاتین حل شوند.
◀حرارت حتما ملایم باشد
◀به هیچ عنوان شیر نباید بجوشد وگرنه به دلیل وجود ژلاتین در آن میبرد.
◀با این میزان 12 عدد تقریبا خواهید داشت که البته بسته به سایز قالب داره
@shirini71