آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نکات_پخت_شیرینی_نان_پنجره_ایی
🔴حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین
🔴گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون میاد وشیرینها خوب در میاد
🔴شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه,برای زیبایی کار روشو می تونید پودر قند یا پودر قند الک شده بپاشید
مایع شیرینی پنجره ایی رو می تونید چند رنگ در بیاریید که شیرینهای رنگی رنگی داشته باشی
🔴قالبهای شیرینی پنجره ایی با تنوع طرحهای زیادی تو بازار موجوده که هرکدوم یه شکل شیرینی بهتون میدن
🔴برای نگهداری نان پنجره ای باید آن را در ظرف شیشه ای با درب محکم به دور از نور یا داخل یخچال یا خارج از آن در جای خنک می توان تا 10 روز نگه داشت.
@shirini71
دوستانی که قالب شیرینی پنجره ایی رو ندارن می تونند مایع شیرینی پنجره ایی رو تو قیف بریزن و مثل زولبیا تو تابه درست کنن و بعد از سرد شدن روش رو با پودر قند,تزیین کنند
@shirini71
#شیرینی_پنجره_ایی_چند_رنگ
#کلیپ_آموزشی👆
می تونید به مایع شیرینی پنجره ایی زعفرون,پودر کاکاعو, یا پودر و آب لبو ,ویا رنگهای مجاز خوراکی اضافه کنید تا نون پنجره ایی رنگی رنگی داشته باشید
@shirini71