کاسترد بصورت پودر لوازم قنادیها می فروشن ولی شما می تونید خودتون خونگی رو تو طعم و مزه های مختلف درست کنید مطمعنا" خونگی خیلی بهتر از حاضری میشه
کرم کاسترد رو اگه ژلاتین بریزیید میشه دسر, می تونید تو شاتهای تک نفره با میوه و ژله دسر درست کنید, می تونید با خامه یا بدون خامه و به تنهایی برای نون خامه ایی , پیراشکی ,لای کیک استفاده کنید
کرم پر کاربردی هست دیگه اون عذاب وجدان خوردن خامه رو نداره , تو عکس تقریبا" مشخص کردم که برای چه چیزایی می تونید استفاده کنید,می تونید بهش انواع طعم و مزه مثل زعفرون( یا رنگهای مجاز خوراکی) ویا شکلات و قهوه و نسکافه بریزیید
رسپی های پرکاربردش رو ببینید👇
#کرم_کاسترد_کاراملی
نصف پیمانه شکر را روی حرارت میذاریم تا کارامل بشه ،تو این فاصله به یک لیتر شید ۴ ق غ پودر کاسترد و یک پاکت پودر کرم وارامل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
حالا ترکیب فوق را به شکر کارامل شده اضافه میکنیم،موقع ریختن فاصله بگیرین چون ممکنه بپاشه ، روی حرارت همزمان هم بزنید،اولش شکر سفت میشه ولی کم کم ذوب میشه ،تا زمانی که مثل فرنی غلیظ بشه هم بزنین ،در انتها کارامل را توش میریزیم و باز کمی هم میزنیم تا حل بشه ، از رو حرارت برداشته و تو ظرف سرو میریزیم ،روش یه حلقه آناناس و کمی خامه رقیق شده میریزیم .
@shirini71