آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_کوکو_بادمجان(بادنجان)
#کوکو_بادمجان_جدید
باز هم دلبر جانان بادمجااااااان😍😍
کوکو بادمجان کمی متفاوت خوشمزه من هست ایشون 👆👇🍆🍆🍆🍆
قبلا دستور کوکو بادمجان را گذاشتم به روش ساده 👈(بادمجان و سرخ کنید تو تابه و چند تا تخم مرغ و با ادویه بزنید بریزید روش تا خودشو بگیره و نوش جان کنید)👉
این دستور روش راحت و سادش که قبلا گذاشتم بارها👆
امروز تصمیم گرفتم یکم متفاوت و مجلسی تر درست کنم (البته بگذریم که بادمجان سرخ شده با نمک و فلفل وریحان لای نان سنگک خودش به تنهایی هم صفایییی دارد😁😉😋) طرز تهیه این جانان قرطی ما
بادمجان پوست کنده حلقه شده ..............۶ عدد (من بادمجان دلمه استفاده کردم ولی میتونید بادمجان قلمی بدون تخم هم استفاده کنید)
تخم مرغ..............۴ عدد
گوشت چرخ شده................ ۲۰۰ گرم(مخلوط گوساله و گوسفند)
پیاز...............یک عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز..............۱۰ تا۱۵ عدد
زعفران و نمک و فلفل سیاه .............به میزان لازم
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید بعد قالبتون رو چرب کنید کمی و حلقه های بادجان و بچینید تمام سطحش من تقریبا دو ردیف چیدم زیاد بود (من از قالب آلمینیومی پای استفاده کردم) و تو ظرف دیگه ۳ تا۴ تخم مرغ را با زعفران و فلفل و نمک خوب زدم تا پف کند و ریختم روی بادمجانهای چیده در قالب پای و فر راهم از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۵
درجه گذاشتم تو فر و حدود ۱۵دقیقه آماده شد (خیلی زود میپزد ) چک کنید
در این مدت زمان برید سراغ پیاز و با رنده ریز کنید و خوب تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ شده را با ادویه اضافه کنید وچند عدد گوجه گیلاسی را بریزید داخلش و درشو بزارید تا با آب گوجه ها گوشت بپزد و همونطور هم گوجه دیده شود داخلش نزارید زیاد له شود
حدود ۱۵ دقیقه کافیه تا به روغن بیفتد(میتونید به جای گوجه رب بزنید من برای تنوع و زیبایی از گوجه ریز استفاده کردم)
وقتی کوکو تو فر آماده شد برش گردونید و روی قالب پای را با گوشت و گوجه تفت داده پر کنید و نوش جان کنید (واقعا خوشمزست)
نکته:میتونید سیب زمینی سرخ شده هم در کنارش سرو کنید .
و یا پنیر پیتزا روی گوشت بدهید و باز کمی داخل فر بزارید
دیگه بستگی به ذائقه و ذوق و سلیقتون دارد
@shirini71
امتحان کنید 👆👌 برای تنوع خوبه ,هم با برنج میشه خورد هم نون
#غذای_نونی
#کوکو_بادمجان👆
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شله_زرد
#با طعم مخصوص
برنج نیم دونه ایرانی _1 پیمانه
شکر_1ونیم پیمانه
نبات _بدلخواه
گلاب _ 1 استکان
کره_ 30 گرم
زعفران_به مقدار لازم
پودرهل _1قاشق چایخوری
خلال بادام _کمی
پودر پسته،پودر دارچین،پودر گل سرخ،پودر نارگیل، برای تزیین
همیشه سعی کنید برای شله زرد از قابلمه ای از جنس استیل، یا مسی استفاده کنید برنج رو از شب قبل انقدر بشورید تا آبش زلال بشه بعد 9 پیمانه آب نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه هم دمکرده هل اضافه کنید.
فرداش برنج را که از شب قبل خیس خورده را روی حرارت بذارید تا برنج بجوشد همین که برنج جوشید حرارت را کم کنید تا برنج باز بشه. تا برنج کاملا پخته نشه در قابلمه را نزارید. بعد نصف زعفران دم کشیده رو بریزید حالا بادام خلال شده رو که با یکم گلاب یه ساعت خیس کرده بودیم رو اضافه کنید یکم بعد شکر رو را اضافه کنید و هم بزنید من یکم نبات هم ریختم وقتی که شکر داخلش حل شد کره رو که با یه تیکه چوب دارچین و چوب زنجبیل تازه را که داغ کرده بودیم رو اضافه کنید و بعد بقیه زعفران به برنج اضافه کنید 10 دقیقه بپزید و در این مدت مرتب بهم بزنید تا ته نگیره در آخردر قابلمه را دم کنی بذارید و زیرش شعله پخشکن بزارید تا 15 دقیقه دم بکشه. بعد دم کشیدن به دلخواه تزیین کنید.
نکته :
همیشه یک ساعت خلال بادام رو با یکم گلاب خیس کنید بعد به شله زرد اضافه کنید.
و کره رو آب کنید بعد یه تیکه چوب دارچین و زنجبیل بندازین داخلش خوب داغش کنید بعد به شله زرد اضافه کنید.
یک قاشق چایخوری پودر هل رو بانصف لیوان آب جوش دم کنید بعد از صافی رد کنید بعد بریزید داخل شله زرد.
نکته :
اگه آب گفته شده کم بود میتونید باز بریزید.
بعد اضافه کردن شکر اگه احساس کردین دیدین شکرش کمه یکم از شله زرد رو بریزید داخل ظرف بعد بزارید سرد بشه یکم میل کنید اگه شیرینش کم بود باز شکر بریزید.
نکته :
شله زرد رو با قاشق چوبی هم بزنید.
@shirini71
🌙🌸رژیم روز هجدهم ماه رمضان🌙🌸
🌞افطاری:
1 لیوان آب جوشیده ولرم + یک قاشق غذا خوری توت خشک
+ یک کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3-2 قاشق غذاخوری حلیم
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 عدد میوه🍓 + 5 عدد بادام + یک پیاله ماست🥣
🌓شام تا سحر:
7 عدد مغز + یک لیوان آب هویج🥕
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق آب مرغ + یک عدد ران🍗 کوچک مرغ + 1 پیاله ماست🥣 + سبزی
@shirini71