eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
10.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد_ ۴ یا 5 پیمانه شیر ولرم _1 پیمانه پر کره آب شده _ ۸۰ گرم پودر خمیر مایه 1قاشق غذاخوری پر شکر _از نصف پیمانه کمتر نمک _نوک قاشق چایخوری خامه صبحانه _3 قاشق غذاخوری تخم مرغ _1 عدد بزرگ برای رومال زرده تخم مرغ ، زعفران ، ۱ ق شیر، شکر برای تزئین شیر و مخمر و 1 قاشق از شکر رو مخلوط کنید و بزارید کنار ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد(پف کنه) ، حالا کره، باقی شکر، خامه، نمک و تخم مرغ رو مخلوط کنید وبعد مخمر عمل آورده رو به مواد اضافه کنید حالا آرد رو کم کم در چند مرحله اضافه کنید ممکنه بیشتر یا کمتر از دستور ببره آرد تا جایی بریزید که خمیر جمع بشه کمی چسبنده هست که با ورز خوب میشه خیلی آرد به خورد خمیر ندید، چند بار دستتون رو چرب کنید. تا خمیر به دست نچسبه. حالا سطح کار کمی آرد بپاشید و شروع به ورز دادن خمیر کنید بین ورز دادن ها هر بار 15 دفعه خمیر رو به سطح کار بکوبید(باعث لطیف شدن خمیر میشه و چسبندگیش رو کم میکنه) بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن خمیر رو به ظرف چرب شده انتقال میدیم و تا خمیر استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه. بعد پف خمیر رو بگیرید. به هر شکلی که دوست دارید دربیارید و بزارید داخل سینی فر چرب شده. نیم ساعت استراحتش بدید. بعد مواد رومال رو مخلوط کنید و رومالش کنید و در آخر روی نان ها رو یکم شکر بپاشید. و در فر ۱۸۰ در حدود ۳۰ دقیقه قرار بدید. (البته حرارت فرها فرق میکنه حتما خودتون چک کنید) در آخر کمی حرارت بالا رو روشن کنید تا روشون طلایی بشه، بعد از اینکه از فر دراوردید. کمی ک از حرارت افتاد روشون شربت بار یا مخلوط ۲ قاشق عسل همراه با ۱ قاشق آب جوش برس بزنید نکته : توی فر حتما واسه پخت نان ها یک کاسه آب جوش قرار بدید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این نان خرمایی خودم پز 🍥مواد لازم: آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱/۲ لیوان شیر و لرم ۱/۳ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخوری پودر مخمر ۲ قاشق چایخوری کره ۴ قاشق غذاخوری خرما مقدار لازم تخم مرغ برای رومال 👈طرز تهیه : آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید. خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود سپس خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یا میکسر خرما را له کنید می توانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید . به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید ، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شه بعدا میتونید با زرده تخم مرغ روش رو مال کنید بزارید تو فر @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جاتون خالی امروز کوکو بادمجون درست کردم👌 توازاین تابه نقلیا درست کردم درشو گذاشتم یع طرفش که شد یع بشقاب گذاشتم روش وبرگردوندمش ودوباره سُرِش دادم توتابه بدون اینکه برای برگردوندنش بُرِش بزنم کوکو رو😎 . ۴تابادمجون رو رنده درشت ونمک پاشیدم روش یع نیم ساعتی تاآب سیاهش گرفته شه یع پیاز روهم رنده آبشو گرفتم وبا۴الی ۵حبه سیر رنده شده بهمراه سه تادونه تخم مرغ به مخلوط بالا اضافه کردم کمی نمک چون بادمجونمون نمکی شده وفلفل وزردچوبه ورفت توتابه واسع سرخ شدن برای طرف اول درشو بزارین ولی وقتی برگردوندین دیگه نیازی نیست درشو بزارین .روغن زیاد هم نمیبره هرسری بایع قاشق روغن . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(بادنجان) باز هم دلبر جانان بادمجااااااان😍😍 کوکو بادمجان کمی متفاوت خوشمزه من هست ایشون 👆👇🍆🍆🍆🍆 قبلا دستور کوکو بادمجان را گذاشتم به روش ساده 👈(بادمجان و سرخ کنید تو تابه و چند تا تخم مرغ و با ادویه بزنید بریزید روش تا خودشو بگیره و نوش جان کنید)👉 این دستور روش راحت و سادش که قبلا گذاشتم بارها👆 امروز تصمیم گرفتم یکم متفاوت و مجلسی تر درست کنم (البته بگذریم که بادمجان سرخ شده با نمک و فلفل وریحان لای نان سنگک خودش به تنهایی هم صفایییی دارد😁😉😋) طرز تهیه این جانان قرطی ما بادمجان پوست کنده حلقه شده ..............۶ عدد (من بادمجان دلمه استفاده کردم ولی میتونید بادمجان قلمی بدون تخم هم استفاده کنید) تخم مرغ..............۴ عدد گوشت چرخ شده................‌ ۲۰۰ گرم(مخلوط گوساله و گوسفند) پیاز...............یک عدد متوسط گوجه فرنگی ریز..............‌۱۰ تا۱۵ عدد زعفران و نمک و فلفل سیاه .............به میزان لازم ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید بعد قالبتون رو چرب کنید کمی و حلقه های بادجان و بچینید تمام سطحش من تقریبا دو ردیف چیدم زیاد بود (من از قالب آلمینیومی پای استفاده کردم) و تو ظرف دیگه ۳ تا۴ تخم مرغ را با زعفران و فلفل و نمک خوب زدم تا پف کند و ریختم روی بادمجانهای چیده در قالب پای و فر راهم از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۵ درجه گذاشتم تو فر و حدود ۱۵دقیقه آماده شد (خیلی زود میپزد ) چک کنید در این مدت زمان برید سراغ پیاز و با رنده ریز کنید و خوب تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ شده را با ادویه اضافه کنید وچند عدد گوجه گیلاسی را بریزید داخلش و درشو بزارید تا با آب گوجه ها گوشت بپزد و همونطور هم گوجه دیده شود داخلش نزارید زیاد له شود حدود ۱۵ دقیقه کافیه تا به روغن بیفتد(میتونید به جای گوجه رب بزنید من برای تنوع و زیبایی از گوجه ریز استفاده کردم) وقتی کوکو تو فر آماده شد برش گردونید و روی قالب پای را با گوشت و گوجه تفت داده پر کنید و نوش جان کنید (واقعا خوشمزست) نکته:میتونید سیب زمینی سرخ شده هم در کنارش سرو کنید . و یا پنیر پیتزا روی گوشت بدهید و باز کمی داخل فر بزارید دیگه بستگی به ذائقه و ذوق و سلیقتون دارد @shirini71
امتحان کنید 👆👌 برای تنوع خوبه ,هم با برنج میشه خورد هم نون 👆 گزینه خوب برای نهار یا شام اعضا کانال😍😍😍😍