eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد ماکارانی تو طعم و مزه ها و تنوع بالا 👆👌 رسپی ها رو بخونید ببینید چی با ذاعقه تون جوره استفاده کنید اگه قبلا" جایی خوردید دوست داشتید خودتون تو طعمهای دیگه امتحان کنید شاید نظرتون عوض شد👌 🥒🥬🌽🌶🥕👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧶 دوازدهم تیر ماه ۱۳۹۹ 🧶 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹نوشیدنی خوش رنگ و خوشمزه😍 📝مواد لازم : آب ۵۰۰ میلی لیتر شکر (‌ بستگی به ذائقه شما دارد) به مقدار لازم زعفران سائیده شده ۱/۲ قاشق غذا خوری گلاب ۳ قاشق غذا خوری 🍹طرز تهیه: آب را در قابلمه گذاشته بگذارید تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنید و خوب هم بزنید تا شكر در آب حل شود. زعفران را كه از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه كنید. هم بزنید تا مواد یك دست شود. بعد از چند دقیقه به آن گلاب اضافه كنید. حدود یك ربع دیگر بگذارید روی حرارت تا غلیظ شود. سپس آن را در ظرف شیشه ای تمیز در دار ریخته در یخچال نگهداری نمایید. 😋هنگام سرو كردن یك سوم لیوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با یخ بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم نان تست شیر نصف لیوان تخم مرغ یک عدد شکر یک‌قاشق غذاخوری وانیل کمی کره برای سرخ کردن نوتلا یا شکلات صبحانه یا مربا، پنیر (هرکدومو دوس دارین یا در دسترس هست) طرزتهیه تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید تا باز شه بعد شیر، وانیل و شکر رو اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید روی نون تست پنیر زدم بعد توت فرنگی و موز چیدم و یه نون دیگه روش گذاشتم نیازی به فشار دادن و چسبوندن با تلاش نیس یه کوچولو روهم نگه دارین کافیه داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که درست کردیم میزنیم (اندازه ی چند ثانیه نگه دارید) و سپس  داخل تابه کمی کره بریزید و دو طرف نون تست ها رو سرخ کنید نیازی به چرب شدن خیلی زیاد نیست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم ران یا سینه مرغ به مقدار لازم (سینه مرغو دراندازه های دلخواه برش بدین فقط خیلی ضخیم نباشن) آردسوخاری (بنظرم آردسوخاری درشت خیلی زیباترمیکنه مرغ سوخاریتو چون حالت کرانچی بهش میده ؛ من پانکو استفاده میکنم) تخم مرغ دوعدد آرد سفید ۱ و نیم پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر کرفس نصف قاشق غذاخوری پودر نعنا نصف قاشق غذاخوری پودر ریحان نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز ۱قاشق غذاخوری ابتدا مرغتونو با کمی نمک و زعفران غلیظ و فلفل مزه دار کنین ترجیحا ازشب قبل یا اگه از ران مرغ استفاده میکنین با مقداری نمک و فلفل و آبلیمو و پیاز بذاربن تا نیم پز شه بعد از سرد شدن کامل کارو شروع میکنیم ؛ اگر ازسینه ی مرغ استفاده میکنین دیگه نیازی به آبپز شدن نداره خب سه تا ظرف گود انتخاب کنین داخل یکی دوعدد تخم مرغو خوب بزنین داخل ظرف دیگه آرد و ادویه هایی ک گفتمو باهم مخلوط کنین و ظرف بعدی هم آرد سوخاری تکه های مرغو به ترتیب داخل آرد معمولی و سپس داخل تخم مرغ مجدد آرد دوباره تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری می غلطونیم و روی یه سینی میچینیم یه ساعتی میذاریم داخل یخچال تا منسجم بشه . بعد با حرارت متوسط روبه پایین سرخشون میکنیم هر تکه حدود پنج دقیقه پختش زمان میبره درحین پختم حرارتو بالا و پایین ببرین تا روغن خیلی داغ یا خیلی سرد نشه . نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ ‍ @shirini71 مواد لازم براي پايه شيريني: جوز هندي رنده شده يك دوم قاشق چايخوري شكر قهوه‌اي يك دوم پيمانه آرد 1 پيمانه (150 گرم) پودر بادام يك دوم پيمانه (100 گرم) كره آب شده 90 گرم مواد لازم براي رويه شيريني: تخم‌مرغ 3 عدد شكرقهوه‌اي يك چهارم پيمانه عسل يك چهارم پيمانه بادام خرد شده يك و يك دوم پيمانه شكلات قهوه‌اي شيري آب كرده 100 گرم جوز هندي، شكر، آرد و پودر بادام را با هم در كاسه‌اي مخلوط كنيد. سپس كرة آب شده را به مواد اضافه كرده مواد را خوب مخلوط كنيد و با دست ورز دهيد. حال مواد را كف قالب مستطيل شكل به ابعاد 20 در 30 سانتي‌متر ريخته و با قاشق يا (وردنه كوچك صاف كن) روي آن را صاف كرده گوشه‌ها را با دست فرم دهيد. هنگامي كه به اين صورت صاف و يك‌دست شد آن را در طبقة وسط فر كه از قبل با دماي 175 درجة سانتي‌گراد روشن كرده ‌بوديد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا پايه پخته و كمي طلايي شود. در ظرف ديگر تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و با همزن 1 تا 2 دقيقه بزنيد. مقداري از شكر قهوه‌اي را به تدريج اضافه كنيد و با همزن بزنيد. هنگامي كه مخلوط شد مابقي شكر و عسل را نيز اضافه كنيد و با همزن بزنيد. بادام خرد شده و شكلات ذوب شده را به آن اضافه و با قاشق هم بزنيد، تا كاملاً مخلوط مواد شوند. اين مايه را روي پايه شيريني پهن كنيد. دماي فر را به 150 درجه سانتي‌گراد برسانيد و شيريني را به مدت 40 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد. بعد از آن شيريني را از فر خارج كرده اجازه دهيد خوب خنك شود و آن را در ابعاد 5 در 5 سانتي‌متر برش بزنيد.