#لوبیا_پلو شیرازی 🍛 😋
▫️برنج 1 کیلو
▫️شوید تازه 750 گرم
▫️لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
▫️پودر دارچین به میزان دلخواه
▫️زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
▫️روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه
● لوبیاها رو از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا هم نفخ لوبیا گرفته بشه و هم هنگام پخت زودتر بپزه. لوبیاها رو توی مقداری آب میپزیم تا آبش کم بشه و به خوردش بره
● تو این فاصله شویدها رو خوب میشوریم و بعد از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد میکنیم.
بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج رو آبکش میكنیم و شوید و لوبیا رو به ترتیب لایه به لایه روی برنج میریزیم و در آخر برنج رو دم میکنیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#پوره_کدو_حلوایی 🎃
حتما دیدید که توی خیلی از دستورات کیک ها و دسرهایی که با کدو حلوایی درست میشن از پوره کدو حلوایی استفاده میشه. حالا چطور درستش کنیم؟ 🧐
یک عدد کدو حلوایی درسته را از طول نصف کنید. تخم کدو را کاملا خالی کنید و روی هر قسمت کمی نمک بپاشید(اختیاری). حالادو تکه کدو حلوایی را توی سینی فر بزارید و داخل فر 180 درجه بپزید. زمان پخت بستگی به اندازه کدو حلوایی داره ممکنه بین نیم تا یک ساعت طول بکشه بعد از نیم ساعت دائم چک کنید به این صورت که یک چنجال داخلش فرو کنید اگه نرم شده بود پخته . بعد از سرد شدن با یک قاشق گوشت داخل کدو حلوایی رو بتراشید و داخل غذاساز یا مخلوط کن خوب له کنید.
پوره کدو حلوایی رو بهتره تازه مصرف کنید ولی میتونید تا یک هفته داخل ظرف در دار داخل یخچال و تا 3 ماه داخل فریزر نگه داری کنید.
این دستور رو داشته باشید تا دستور انواع کیک و دسر کدوحلوایی رو به زودی براتون بزارم.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_کدو_حلوایی
@shirini71
بهش نان کدو حلوایی هم میگن چون بافتی بین نان و کیک داره و بسیار خوشمزه هست. اگه از کیکی نرم و مرطوب با طعم خوش دارچین و ادویه لذت میبرید حتما این کیک رو امتحان کنید . طعم کدو حلوایی داخل کیک اصلا مشخص نیست و کدو حلوایی فقط باعث نرم و مرطوب شدن کیک میشه. من خودم این کیک رو زیاد درست میکنم شما هم امتحان کنید👌
✅ مواد لازم:
آرد 1 پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر زنجیل و رنده جوز هندی در صورت تمایل نوک قاشق چای خوری
کره 50 گرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شکر 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت 1 عدد
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
✅ طرز تهیه:
اول همه مواد رو اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید.
فر را روی 180 سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزیدروشن کنید تا گرم بشه
قالب لوف 20x10 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید یا داخلش کاغذ روغنی بزارید. این سایز قالب لوف کوچیک هست و برای این مقدار مواد مناسبه اگه قالب بزرگ دارید مواد رو دو برابر کنید یا میتونید داخل یک قالب گرد 20 سانتی درست کنید.
برای درست کردن کیک اول آرد را با نمک و ادویه ها و بیکینگ پودر و جوش شیرین الک کنید.
بعد کره نرم شده و روغن مایع را همراه شکر دو دقیقه با همزن بزنید. بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه مخلوط کنید. پوره کدو حلوایی رو هم اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. در آخر مخلوط آرد را اضافه کنید و یک دقیقه مواد رو با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن. از زیاد هم زدن مواد پرهیز کنید.
مواد رو داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر 180 درجه بپزید. اگه کیک رو داخل قلب لوف میپزید بین 50 تا 60 دقیقه طول میکشه تا بپزه شما بعد از 50 دقیقه وسط کیک یک خلال دندون فرو کنید اگه مواد کیک به خلال دندون چسبید اجازه بدید باز هم بپزه اگه مقدار مواد رو دو برابر کردید و داخل قالب بزرگتر ریختید زمان پخت هم بیشتر میشه.
✅ نکته : برای درست کردن پوره کدو ، کدو رو بخار پز کنید یا داخل فر بپزید بعد پوستش رو بکنید و با غذاساز پوره کنید.
#چغندر_تنوری 🥔🥔🥔🥑🥑
😉😍
من چغندر هارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2🥃آب داشت بهش1🥃شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم.
@shirini71