eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی: نیم کیلو برنج آش (برنج نیم دان): یک فنجان پیاز: یک عدد درشت گوجه فرنگی: ۵ عدد رب گوجه فرنگی: دو الی سه ق غ لوبیا چشم بلبلی: نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان) آبغوره: نصف فنجان نعنا: حدوداً یک الی دو قاشق غذاخوری قرص عصاره مرغ: یک عدد روغن: مقداری نمک و فلفل: به میزان لازم ✍ طرز تهیه: پیش از تهیه غذا لوبیا را حداقل ۶ساعت قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض می کنیم تا نفخ احتمالی بر اثر خوردن آن به حداقل برسد. سپس درون قابلمه ای آبپز نموده و آبکش می نمائیم. پیاز را نگینی خرد کرده و درون قابلمه بامقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. سپس سبزی، برنج (شسته شده)، یک پارچ آب را ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم.کمی بعد که مواد جوشید، قرص عصاره مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و می چشیم اگر نیاز به نمک بود مقدار کمی می افزائیم. (دقت نمائیم چون رب کمی نمک در خود دارد). مواد که نیم پز شد گوجه رنده شده را می افزائیم و هم می زنیم. گوجه فرنگی ها در ابتدا کمی کف می کند ولی بلافاصله برطرف خواهد شد. وقتی برنج پخت و سبزی نرم شد و شروع به جا افتادن کرد، رب را در مقداری آب حل کرده و به آش می افزائیم تا خوب جا بیفتد. سپس فلفل را نیز اضافه می کنیم. اگر آبش کم بود کمی آب نیز می افزائیم .در انتها لوبیای آب پز و آبغوره را می افزائیم و می گذاریم چند جوشی بزند. سپس نعنا را افزوده و لحظه ای روی حرارت هم می زنیم. آش ما آماده سرو است. این آش با نان سنگگ فوق العاده و آبغوره اضافی خوشمزه است🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند عالی برای شکل دادن به خمیر نانها و شیرینی ها ۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان ازم خواسته بودین دستورصبحونه گرم بزارم و منم براتون دستورپخت یه صبحونه جدید و مقوی گذاشتم امیدوارم درست کنیدوخوشتون بیاد مواد لازم برای کوکوی عدس عدس تخم مرغ پیاز سیب زمینی پودر سوخاری جعفری نمک و فلفل عدس ها رو از چند ساعت قبل خیس بدید بعد با سیب زمینی و آب بزارید بپزه بعد پخته شدن با گوشتکوب لهش کنید بعد یه پیاز رنده کنید آبشو گرفته و به موادمون اضافه میکنیم تخم مرغ نمک و فلفل وجعفری خورد شده رو اضافه میکنیم این مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه مایه کوکو عدس آمادست یه مشت ازش برمیداریم و تو آرد سوخاری میغلتونیم و تو روغن زیاد و داغ سرخش میکنیم. نکته: میتونید از عصاره گوشت یا خود گوشت چرخکرده هم برای خوشمزه تر کردن این غذا استفاده کنید. امیدوارم خوشتون باید و لذت ببرید😊😉 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍 👩‍🍳طرز تهیه: ژله بلوبری و خاکشیر, دلبر و خوشرنگ اول بسته به سایز قالبتون, پودر ژلاتین رو در آب سرد حل کنید, شکر اضافه کنید و روی بخار کتری بهم بزنید تا ژلاتین حل شه, بعد خاکشیر و اگه دوست دارید تخم ریحان به اون اضافه کنید و صبر کنید تا خودش رو بگیره. من برای یک لیوان آب, یک ق غ ژلاتین و ٣ ق غ شکر ریختم. روی لایه ژلاتین, پیش از ریختن ژله بلوبری, کمپوت هلو چیدم که شما میتونید میوه دلخواه بگذارید. بعد دو بسته ژله بلوبری رو در دو لیوان آبجوش حل کنید. بگذارید در دمای اتاق خنک بشه, بعد بجای آب سرد, دو عدد بستنی لیوانی وانیلی به مخلوط اضافه کنید و برهم بزنید تا یکنواخت شه و روی ژلاتین بسته شده و خنک بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این هنر یکی از کدبانوهای کانال🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا