eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 فیله ی مرغ نیم کیلو. سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم. گردو پنجاه گرم. روغن زیتون نصف پیمانه. رب انار ترش دو قاشق . آبلیمو یک قاشق. نمک و فلفل به مقدار لازم. پیاز یک عدد. اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم. نوش جان @shirin71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریحون باشه و کنارش جوجه ترش....😊 از غذاهای مورد علاقه من و بچه ها یکیش جوجه ترشه،یکی از غذاهای خوشمزه و معروف خطه شمال کشورمون... من جوجه ها رو با نمک و فلفل و زعفران و سرکه و پیاز خردشده و گردو آسیاب شده و رب انار مزه دار کردم،بهتره رب انار یکم به ترشی بزنه،جوجه هارو به سیج چوبی زدم و سرخشون کردم ،می تونید روی منقل و ذغال هم درست کنید ولی چون من وقتشو نداشتم برای سریع تر بودن سرخشون کردم،از طعمش نگم که عالیه و اینکه سرکه اصلا طعم ترشی به جوجه نمیده و فقط برای نرم تر شدن جوجه ها استفاده میشهو حدودا نصف لیوان کافیه... . این روش منه برای درست کردن جوجه_ترش و خیلی خوشمزه میشه mahtab.goli.art @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز بیست و نهم ماه رمضان 🌸🌙 1400/2/22 🌞افطاری: آب جوشیده ولرم + یک قاشق غذا خوری مویز + یک کف دست نان 🥐سنگک یا بربری + 3-4 قاشق غذاخوری حلیم 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) یک کفگیر ماکارونی🍝 + 1 پیاله ماست 🥣+ 5 عدد زیتون🍈 🌓شام تا سحر: 4 عدد میوه🍎 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار🥒 رنده شده 🌔سحری: یک لیوان خوراک لوبیا + 3 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + یک پیاله ماست🥣 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول از همه ۱ ق غ سرصاف خمیرمایه فوری رو با ۱ ق چ شکر بریزید داخل نصف لیوان آب ولرم و ده دقیقه بذارید کنار تا عمل بیاد حالا آرد ۲/۵ لیوان +شکر یک چهارم لیوان +یک چهارم ق چ نمک+ نصف قاشق چایخوری هل یا زنجبیل یا دارچین یا وانیل در کاسه با قاشق کمی مخلوط کنید مخمر عمل اومده رو بهش اضافه کنید یک سوم لیوان شیر ولرم رو بهش اضافه کنید. همه رو باهم مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن کنید تا یکدست بشه، بعد ۳۰ گرم کره نرم رو بهش اضافه کنید جمعا حدود ۱۵ دقیقه ورز بدید اگر احساس کردید خمیر خشکه قاشق قاشق آب اضافه کنید تا کاملا لطیف بشه بذارید ۲۰ دقیقه استراحت کنه بعد شکل بدید یا ساده چونه بگیرید و توی قالب یا سینی بذارید پلاستیک چرب شده روش بکشید و یه جای نسبتا گرم حدود ۴۵ تا یکساعت بذارید استراحت خمیرتون دو یا سه برابر حجم میگیره بعد رومال تخم مرغ +۱ ق غ شیر(یا خامه) +نوک ق چ وانیل یا زعفران بزنید و کنجد و خرفه بپاشیدداخل فر 180 بزارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نشاسته ذرت یک لیوان آب چهار لیوان گلاب یا عرق بادرنجبویه یک چهارم لیوان شیره انگور یک لیوان ( بستگی به چقد شیرین بودن شیره داره شاید بیشتر لازم باشه . می تونید نصف لیوان شکر هم بریزید) . آب و نشاسته رو مخلوط کنید روی حرارت مدام هم بزنید تا سفت بشه ده دقیقه دیگه هم بزنید تا نشاسته از خامی دربیاد. شیره انگور رو اضافه کنید و خوب مخلوط کرده از روی حرارت بردارید داخل ظرف به ضخامت ۲ سانت بریزید و صاف کنید( مثل من اینطوری بی حوصله صاف نکنیدگردو خرد شده یا پودر گردو بریزید بعد از سرد شدن برش های لوزی شکل بزنید و نوش جان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. .ابتدا ته ظرف موردتون رو كمي چرب ميكنيم مثل تاس كباب اول پياز حلقه شده كف ظرف ميچينيم تا كاملاً پر بشه و بعد سيب زميني حلقه شده و بعد گوجه فرنگي و هويج حلقه شده و كدو در ظرف ميچنيم و در آخر گوشت چرخ شده كه بسيار خوش عطر و طعم هست رو روي سبزيجات ميذاريم . . 🔴نكته: براي اينكه خيالتون راحت باشه و گوشت وا نره ميتونيد قبل از اينكه روي سبزيجات بذاريد بطور جداگانه با كمي رب و روغن و آب بپزيد و بعد روي سبزيجات بذاريد 🔴 .تركيبات گوشت شامل: .گوشت چرخ شده ( حدوداً ٣٠٠ گرم )و پياز رنده شده (آب پياز گرفته شود) زردچوبه و ادويه كاري، پاپريكا ، زنجيبل، فلفل قرمز ،پودر گشنيز هر كدوم نصف ق چ و نمك به ميزان لازم. و يك قاشق غذاخوري رب گوجه و دو الي سه ق غ گشنيز تازه خرد شده تمام مواد رو با هم مخلوط كرده و بصورت دايره روي سبزيجات توي ماهي تابه ميذاريم . .سس گوجه . .بعد توي يك كاسه دو ق غ رب گوجه به همراه يك ليوان آب و نصف استكان آبليمو و فلفل سياه و زردچوبه و ادويه كاري هر كدوم نصف ق چ و تخم گشنيز يك ق غ و روغن زيتون سه چهار ق غ مخلوط كرده به همراه دو سه دونه برگ بو و نمك به ميزان لازم روي تمام مواد ريخته و بعد ماهي تابه رو روي حرارت ملايم ميذاريم تا تمام مواد پخته بشه و در آخر براي اينكه سطح خوراك خوش رنگ باشه به مدت ٢٠ دقيقه گذاشتم توي فر ، و شعله بالاي فر روشن كردم تا كمي برشته و طلايي بشه و در آخر كمي گشنيز يا جعفري تازه خردشده روي خوراك ميريزيم .اميدوارم خوشتون بياد و در كنار عزيزانتون لذت ببريد و .نوش جان كنيد😋 samanta_food @shirini71