کوکی کنجدی مقوی
کنجد ۱ لیوان
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
شکر قهوه ای ۱لیوان
همه مواد روباهم قاطی کردم وحدود ۱ قاشق غذاخوری هم آرد زدم وخوب هم زدم بعد توسینی فر چرب شده که کاغذ گذاشتم اندازه گردو گذاشتم پهنش نکردم چون تو فر پهن میشه
توفر ازقبل گرم ۱ربع گذاشتم
وقتی خوب خنک شد ازکاغذ جدا کردم
به همین سادگی میتونی یه میان وعده خیلییییییی مقوی و خوشمزه درست کنی
.@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
بیست و هفتم شهریور ماه ۱۴۰۰💖💖
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
یک عدد تخم مرغ نیمرو با روغن زیتون +یک کف دست نان سنگک + یک لیوان چای +یک عدد خرما (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
1 لیوان شیر کم چرب +یک بیسکوئیت ساقه طلایی
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + + ۵ قاشق برنج +۴قاشق خورشت قیمه بادمجان (۲۵۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز یا یک عدد میوه
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۰۰ گرم پیتزا+ یک لیوان دلستر +سالاد بدون سس(۳۰۰ کالری)
@shirini71
جوجه ماستی
سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد مکعبی خرد شده
ماست یونانی یا پرچرب ۲ فنجان
لیمو دو عدد کوچک
سیر ۳ الی ۴ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
عسل ۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
در ابتدا ماست ،سیر، سرکه، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز ) و روغن زیتون ، عسل ، آب لیمو را با هم مخلوط کرده و مرغ های مکعبی خرد شده را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس کف ظرف فر را چرب کرده گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ زده و در سینی فر چیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با ودمای ۲۰۰ درجه قرار داده البته می توانید کبابی کنید یا بر روی تابه گریل یا سرخ کنید
@shirini71
#مربای_گلابی🍐
آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربایی شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشیدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزد سپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند
@shirini71
#جوجه_كباب_طعم_دار_در_تابه
سينه مرغ / دو عدد ( سينه دو تا مرغ كامل)
پياز بزرگ / يك عدد
ماست / 250 گرم
كره / 100 گرم
زعفران دم كرده / به مقدار لازم ( هرچي بيشتر بهتر)
نمك / به مقدار لازم ( كه چون ماست داره بايد كمتر از حد معمول باشه)
آبليمو / 4 قاشق غذاخوري
استخوان سينه مرغ را كامل در آوريد و خرد كنيد ( به اندازه تكه هاي جوجه كباب ) بعد پياز را با رنده درشت رنده كنيد و به مرغ اضافه كنيدو سپس ماست و زعفران دم كرده و آبليمو را مخلوط كنيد ( وقتي ميچشيد بايد كم نمك باشد ) و همه مواد مخلوط شده را روي تكه هاي مرغ بريزيد.
اين مخلوط را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
مواد را ترجيجاً داخل ماهي تابه و يا قابلمه بريزيد و كره را قطعه قطعه كرده و روي مواد قرار داده و روي حرارت بگذاريد.
حرارت را زياد كنيد تا جوش آيد، سپس حرارت را خيلي كم كنيد تا با آب خود مواد غذا كم كم بپزيد ( نيازي به اضافه كردن آب به غذا نيست.
حدود ۴۵ دقيقه تا يك ساعت طول ميكشد تا بپزد. وقتي دو قاشق آب ته مواد بود از روي حرارت برداشته و سرو كنيد
@shirini71