آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک_سیب_روسی
کیک_سیب
یک کیک بسیار خوشمزه کیک_بدون_شیر
کیک_بدون_روغن
واقعا مزه پای سیب میده شایدم خوشمزه تر😉😅 برای درست کردن این کیک خوشمزه به مواد زیر احتیاج داریم :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک سوم پیمانه( ۶۵ گرم )
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد یک دوم پیمانه( ۶۰ گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
سیب متوسط یک عدد
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را با سرعت بالا هم می زنیم تا کرم رنگ شود سپس مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم وبعد سیب بدون پوست و خرد شده را اضافه کرده و آهسته مخلوط میکنیم (یک قاشق از آرد دستوررابرداشتم به سیب اضافه کردم و بعد سیب را به مایه کیک اضافه کردم) سپس قالب ۱۸ را چرب و آرد پاشی کرده نیمی از مایه کیک را در قالب میریزیم و سپس روی مایه کیک پودر دارچین میریزیم و بعد مابقی مایه کیک را میریزیم روی مایه کیک به دلخواه یک قاشق شکر قهوه ای و یا شکر معمولی می ریزیم و درون فر که از یک ربع قبل گرم کرده ایم می گذاریم دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم (این زمان تقریبی است و بستگی به دمای فرداره ).
نوش جان 😋
@shirini71
#كوبيده
گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفراني سرو ميكنيم ، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. .
@shirni71
#فالوده_سیب🍎🍏🍨🍧
سیب زرد یا قرمز شیرین و رسیده :۱۲ عدد
گلاب :۱/۲لیوان
عرق بیدمشک :۱ استکان
عرق بهارنارنج : ۱ استکان
شکر :۱۰ ق غ
عسل :۲ ق غ
آب :۲لیوان
زعفران دم کرده :به اندازه دلخواه
تخم ریحان : بمیزان لازم
سیبها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و تخم ریحان (تخم شربتی) را پاک کنید و بشورید و در اب گرم خیس کنید تا لعاب بندازد . سیبها را در کاسه بزرگی بریزید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید وکاملا هم بزنید که شکر و عسل کاملا حل بشن .بذارید توی یخچال و سرد که شد میل کنین,برای ماه رمضان این فالوده رو درست کنید خیلی میچسبه و حتی با سیبهایی که تو یخچال مونده و مصرف نمیشه هم میشه این فالوده رو درست کرد .جدیدا هم دکتر کردافشاری این دستور رو خیلی توصیه میکنن .
دوستان اگه خواستید میتونید تمامی مواد رو با ذایقه خودتون کم و زیاد کنین از لحاظ شیرینی و غیره. من کمی هم شیره انگور اصافه کردم .
@shirini71
#سالاد_ماکارانی
#سالاد_پاستا
سالاد ماكاروني با سبزيجات و سس ماست موسير
.
يك سالاد_ماكاروني خيلي خوشمزه،تقديم به شما 🌹
دو ليوان ماكاروني آبكش شده+دو ق پياز بنفش (يا سفيد) ريز خرد شده+نصف ليوان نخود فرنگي پخته +يك سوم ليوان خيار شور خرد شده (اضافه كردن كمي ژامبون اختياريه ولي بدون ژامبون هم خيلي خوشمزس)+نصف ليوان ماست موسير+كمي نمكو آويشن و فلفل
ده دقيقه داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه و بعد نوش_جان بفرماييد.
step.by.step.cooking
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#سالاد_ماکارانی
نمیدونم چرا سالاد ماکارونی منو شادم میکنه، احتمالا به خاطر اینه که قبلنا تو تولدا و مهمونیا سالاد ماکارونی پای ثابت میز شام بودو به خاطر همین منو با خودش میبره به خاطرات تولدو مهمونی بازی و این حرفا😍😍😍
اینم دستورش:
برای سس سالاد از آب لیمو تازه، روغن زیتون، سس مایونز، شویدو ریحونو جعفری خشک استفاده کردم
برای مواد سالاد هم از ماکارونی آبکش شده، تن ماهی، کرفس، فلفل دلمه ای قرمز، هویج، خیارشور
ترکیب همه ی اینا با هم مخصوصا طعم کرفس و تردی هویج خیلی خوب میشه خلاصه که به نظرم امتحانش کنین که پشیمون نمیشین...
@shirini71