eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
ران مرغ پوست کنده آب لیموترش تازه ماست کم چربی سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده پاپریکا (فلفل قرمز تند) نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مشکُفی با شیره انگور🍇😍 نشاسته گل یا آرد نشاسته سه ق.غ شیره انگورچهار ق.غ پُر شیر حدود یک و نیم لیوان گلاب یکچهارم لیوان خامه درصورت تمایل دو ق.غ وانیل درصورت تمایل 🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊 نشاسته رو باکمی آب حل میکنیم. شیره هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کمی کنار میگذاریم. بعد شیر و خامه و وانیل رو بهش اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم. مدام بهم میزنیم تا کم کم ببنده و سفت بشه. اگه زود بسته شد و بوی خامی نشاسته ها برطرف نشده بود، اشکالی نداره که دوباره کمی شیر یا آب بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید.. البته مراقب باشید خیلی اضافه نکنید وگرنه زیاد آبکی میشه و نمیبنده... در انتها گلاب رو اضافه و چند دقیقه دیگه به هم زدن ادامه میدیم و بعد توی ظرف ریخته و تزیین میکنیم. بسیار خوشمزه و مقوی😉 @shirini71❤️
شربت ژله ای😍😍 ابتدا تخم شربتی ها رو درآب خیس کتید تا حالت ژله ای به خودش بگیره سپس پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه. حالا ۲لیوان آب سرد بردارید داخلش ۳قاشق گلاب و دوقاشق شکر و تخم شربتی های خیس شده رو بریزید و داخل ژله ی نیم بند شده بریزید و با هم زن خوب هم بزنید تا به یک مخلوط یکدست برسید در این مرحله تخم شربتی ها داخل مخلوط معلق میمونن که خیلی زیبا و شیکه😍 @shirini71❤️
•┈•✦✿✦•┈• #رولت_مرغ 🍗  سینه مرغ چرخ شده....... 500 گرم  هویج پخته ......1 عدد  فلفل دلمه ای رنگی...... نصفه یک عدد نمک و فلفل و پودرسیر ......به مقدار لازم زعفران غلیظ .....1 قاشق سوپ خوری پیاز آب گرفته......1عدد ارد سوخاری......1قاشق  رب....... 2قاشق سوپ خوری کره .....25 گرم روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا .....کمی طرز تهیه :  مرغ چرخ شده +نمک +فلفل+پودر سیر+ زعفران+پیاز آب گرفته با دست ورز می دهیم . روی یک نایلون مواد را به صورت مستطیل  باز می کنیم. روی آن یک عدد هویج درسته و پخته ،فلفل دلمه ای رنگی و مقداری پنیر پیتزا می ریزیم. بعد با کمک نایلون رول می کنیم . سپس اطراف آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم. البته می تونید داخل آرد سوخاری هم نزنید. و در روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن رولت آنرا داخل سس انداخته و درب قابلمه را هم می گذاریم. با حرارت کم به مدت نیم ساعت می پزیم. ❥ سس :  کره را روی حرارت ذوب کرده و رب را تفت می دهیم .نمک , فلفل و مقداری زعفران و آب ریخته میگذاریم تا بجوشد. می تونید داخل سس هم از پیاز داغ استقاده کنید. @shirini71❤️
هروقت نون ساندویجی میخرین خمیرش رو دور نریزین .مقداریشو خشک کنین اسیاب کنین برای ارد سوخاری و مقداریشو فریز کنین برای این کتلت . پنج تا سیب زمینی رو ابپزکنین و با یه دونه پیاز رنده کنین. خمیر نون رو با مقداری شیر خیس کنین و ورز بدین تا بصورت خمیر دربیاد که نه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه .حجم این خمیر باید اندازه حجم سیب زمینی که رنده کردین باشه. بعدخمیرنون رو به سیب زمبنی اضافه میکنین یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر نمک فلفل زردچوبه و یه دونه تخم مرغ بهش میزنین. اگه واسه شام میخواین درست کنین از صبح خمیر کتلت اماده کنین وبزارین تو یخچال. حالا تو یه ظرف ارد سوخاری میریزین .چون خمیرچسبناکه با قاشق به اندازه یه پرتقال بردارین تو ارد سوخاری غلت بدین تا حسابی به ارد اغشته بشه بعد تو دست بهش شکل بدین و تو روغن سرخ کنین.مزه ش دقیقا مثل کتلت رستوران میشه خصوصا وقتی که سرد میشه همینطور ترد و برشته میمونه .نوش جان @shirini71❤️
یک افطاری پُر و پیمان! یک توصیه خوب برای بازکردن روزه، خوردن معجون «چهارمغز و شیر» است: از نیم ساعت پیش از افطار، از هریک از چهار مغز بادام، گردو، فندق و پسته، یک قاشق غذاخوری را نیم‌کوب‌کنید و در یک لیوان شیر داغ بخیسانید و مخلوط را با کمی شکر یا عسل شیرین‌کنید یا اینکه یکی دو عدد خرمای بدون‌هسته به آن بیفزایید. . در زمان افطار، ابتدا خرما را میل‌کنید و سپس مخلوط را هم‌بزنید و قاشق‌قاشق با کمی نان خوب برشته میل‌نمایید. ⚠️ یادتان باشد که اگر خواستید خوراک دیگری میل‌کنید، دست‌کم با یک ساعت فاصله باشد ولی خود این معجون، به‌تنهایی یک غذای کامل است. 🔅 البته کسانی که با خوردن مایعات یا حتی «چهارمغز» ترش‌می‌کنند، نباید در افطارشان، چای شیرین یا دیگر مایعات میل‌کنند بلکه باید از غذاهای سفت و نانی استفاده‌کنند. @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آبجوش درست کنید یه سانت ته قالب بریزید و بزارید داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد بیسکویت ها رو روی ژله نیم بند شده بچینید و به آرامی روشون ژله آلوئه ورا خنک شده رو بریزید و بزارید نیم بند بشه سپس پاناکوتای وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید . ▫️شیر ۲ لیوان ▫️شکر ۷ ق غ ▫️خامه صبحانه ۵ ق غ ▫️ژلاتین ۲ ق غ آب ۱ استکان ▫️وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیر مستقیم حل کرده بعد شیر و شکر و وانیل را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه خامه رو روی حرارت غیر مستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید . @shirini71❤️
🍜 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را تزیین میکنیم @shirini71❤️
ژله_با_تخم_ریحون مواد لازم: ژله بلوبری:1بسته ژله آلوورا:1بسته بستنی لیوانی وانیلی:1عدد تخم ریحون(تخم شربتی):1قاشق غذاخوری آب :نصف لیوان ابتدا تخم ریحون رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خوب باز بشه و حالت ژله ایی پیدا کنه.بعد یک لیوان آب جوش داخل ژله بلوبری میریزیم و خوب حل میکنیم تا شفاف بشه بعد اون نصف لیوان آب که تخم شربتی داخلش بود رو بهش اضافه کرده و حل میکنیم ,بعد قالب رو کمی چرب میکنیم و یه مقدار از ژله رو داخلش میریزیم و میزاریم یخچال تا کمی ببنده.بعد یک لیوان آب جوش را با پودر ژله آلوورا خوب حل میکنیم تا شفاف بشه و میزاریم تا خنک بشه و بعد یدونه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم,(حتما باید ژله و بستنی هم دمای محیط بشن وگرنه خوب یکدست نمیشه و دو رنگ میشه)بعد که ژله بلوبری کمی بست یعنی وقتی انگشت میزنین روش باید رد انگشت روی ژله بیفته و نباید زیاد سفت بشه چون موقع برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن.ژله بستنی رو میریزیم روش و دوباره داخل یخچال میزاریم و بعد از اینکه کنی بست باقیمانده ژله بلوبری که با تخم شربتی مخلوط کرده بودیم رو میریزیم روش و حدود 4ساعت میزاریم داخل یخچال تا خوب ببنده .بعد کناره های ژله رو از قالب با چاقو جدا میکنیم و داخل ظرف مورد نظر برمیگردونیم. @shirini71❤️
اول برنجتون رو به صورت کته درست کنین البته برای این غذا از برنج نیم دانه ایرانی یا برنجهایی که لعاب داره استفاده کنین خیلی بهتره با برنج هندی زیاد خوب نمیشه واحتمالاوا بره چون لعاب نداره که به هم بچسبه، پنج تا شش پیمانه برنج رو کته کنین بعداز درست شدن کته برنج رو تو یه ظرف دیگه انتقال میدیم تا خنک بشه وهنگام ورز دادن دستتون رو نسوزونه(ته دیگ روتوش نریزین)خنک که شد یه پیاز متوسط رو رنده میکنیم حدودأ سیصد گرم گوشت چرخ کرده و بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه،وسبزی خشک برای مزه دارکردنش، که من از ازوبوه استفاده کردم که خیلی خوش مزش میکنه،بعد که همه رو خوب ورز دادیم یه تیکه از موادمون برمیداریم وخوب تو دستمون فشار میدیم وبهش شکل میدیم به شکل بیضی در میاریم ولی توپل باشه وبعد که همه رو شکل دادیم تخم مرغ برای روکش کردنش میشکنیم بسته به موادتون داره که چقدر باشه شاید دوتا سه تا ببره، یکی یکی بشکنین، کوفته ها رو به تخم مرغ کامل اغشته میکنیم وتو سینی میچینیم بعدهمه رو سرخ میکنیم بزارین خوب سرخ بشه که موقع دم کشیدن وا نره بعد که همه رو سرخ کردین برای روش سس درست کنین دوسه قاشق رب و سه چهارقاشق اب لیمو ووکمی اب که یه سس روان ولی خیلی ابکی نباشه بهتون بده، برای ته دیگتون ته قابلمه مورد نظرتون رو روغن بریزین وسیب زمینی حلقه کنین بچینین، بعد دونه دونه کوفته ها رو بزنین تو سس طوری که کلا اغشته بشه وبچینین رو ته دیگهاتون به همین ترتیب همه رو بچینین تا تموم بشه بعد بزارین رو حرارت ملایم تا دم بکشه بین سی تا چهل دقیقه امادس بسته به شعله تون داره،(اندازه ها تقریبه میتونین کم وزیاد کنین چون من چشمی میریزم)