#پیام_سلامتی
جوانه گندم بخورید!
✍🏻 جوانه گندم منبع غنی اکسیژن مایع و حاوی قویترین ماده ضد سرطان طبیعت میباشد، که این ماده در هسته سیب نیز موجود است
@shirini71
#جوجه_پرتقالی
تکه های فیله مرغ رو به سیخ چوبی بزنید و برای مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، زعفران، پیاز خلالی بخوابونید، بعد سیخ هارو به همراه تمام مواد بذارید داخل تابه و بذارید آبش تبخیر بشه و در آخر کمی روغن بریزید و بذارید روی جوجه ها طلایی بشه
@shirini71
#آش_گوجه_فرنگی
لوبیا چیتی از شب قبل خیس کنید صبح بزارید تا بپزه
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود بعد آب بریزید تا آب جوش بیاید.حالا خرده برنج که یک ساعت قبل خیس کردید به داخل قابلمه اضافه کنید. برنج که نیم پز شد سبزی اش (جعفری گشنیز)اضافه کنید کمی که جوشید گوجه رنده شده را اضافه کنید تا داخل اش بجوشد در نهایت لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم در آش را بگذارید تا آش جا بیافتد
در آخر کار نمک و آبغوره(بسته به ذائقه خودتون آبغوره اضافه کنید ) را به آش اضافه میکنیم.
.من از گوجه خشک شده هم در آش استفاده کردم که در طعم و عطر آش تاثیر زیادی داره اگه خواستید استفاده کنید با سبزی آش داخل آش بریزید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خوراك_زبان_گوساله_با_سس_قارچ
اول زبان گوساله رو با یک پیاز وچند حبه سیر خام ویک تکه چوب دارچین وچند تا برگ بو وزردچوبه وفلفل تند واب میزارید سه تا چهار ساعت بپزه بعد زبان رو دراورده وپوست روشو میکنیم وبرش میدیم گاهی من همین تکه ها رو سرخ میکنم ولی ایندفعه این کاررونکردم
اب گوشت رو از صافی رد کردم وکنار گذاشتم
قارچ رو اسلایس کردم وتفت دادم وکنار گذاشتم
یک تکه کوچیک کره رو تو قابلمه رو حرارت گذاشته ودو ق غ پر ارد رو توی کره تفت دادم واب گوشت صاف شده رو یک لیوان یا بیشتر ریختم توش وبا ارد حل کردم وقارچ رو هم ریختم ودرش رو گذاشتم تا غلیظ بشه بعد روی زبون وکنار ظرفش ریختم
یک مدل دیگه سس قارچ که تو کاسه ریختم مثل مدل اول هست فقط مقدار اب گوشت رو نصف ریختم ونصفش شیر ریختم ووقتی علیظ داشت میشد خامه هم توش ریختم
سیب زمینی سرخ شده هم کنارظرف ریختم
اول پياز فراوان با كره تفت دادم و گوشت رو با اب و زعفرون و فلفل سياه و چندتا چوب دارچين گذاشتم پخت
سس قارچ درست كردم و توش سيررو رنده كردم و ريختم و با مواد تفت دادم و با كمي اب گوشت و شير و قارچ و نمك و فلفل سياه و دراخر هم خامه
سيب زميني سرخ كرده و لوبيا و هويج پختم و فلفل دلمه و پياز رو تفت دادم و كدو رو هم اخر اضافه كردم و همه رو با هم تو ماهيتابه تفت دادم و كمي از اب گوشتم روش ريختم.
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
زیارتنامه حضرت معصومه (س)
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ»
السَّلامُ عَلَىٰ آدَمَ صِفْوَةِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَىٰ نُوحٍ نَبِيِّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَى إِبْراهِيمَ خَلِيلِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَىٰ مُوسَىٰ كَلِيمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَىٰ عِيسىٰ رُوحِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَيْرَ خَلْقِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللّٰهِ خاتَِمَ النَّبِيِّينَ،السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيَّ بْنَ أَبِي طالِبٍ وَصِيَّ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فاطِمَةُ سَيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكُما يَا سِبْطَيْ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ وَسَيِّدَيْ شَبابِ أَهْلِ الْجَّنَةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ سِيِّدَ الْعابِدِينَ وَقُرَّةَ عَيْنِ النَّاظِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ باقِرَ الْعِلْمِ بَعْدَ النَّبِيِّ؛السَّلامُ عَلَيْكَ يَا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ الصَّادِقَ الْبارَّ الْأَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ الطَّاهِرَ الطُّهْرِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضىٰ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ التَّقِيَّ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ النَّقِيَّ النَّاصِحَ الْأَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، السَّلامُ عَلَى الْوَصِيِّ مِنْ بَعْدِهِ.اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ نُورِكَ وَسِراجِكَ، وَوَلِيِّ وَلِيِّكَ، وَوَصِيِّ وَصِيِّكَ، وَحُجَّتِكَ عَلَىٰ خَلْقِكَ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ فاطِمَةَ وَخَدِيجَةَ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ وَلِيِّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُخْتَ وَلِيِّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا عَمَّةَ وَلِيِّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ؛السَّلامُ عَلَيْكِ عَرَّفَ اللّٰهُ بَيْنَنا وَبَيْنَكُمْ فِي الْجَنَّةِ، وَحَشَرَنا فِي زُمْرَتِكُمْ، وَأَوْرَدَنا حَوْضَ نَبِيِّكُمْ، وَسَقَانا بِكَأْسِ جَدِّكُمْ مِنْ يَدِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طالِبٍ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ، أَسْأَلُ اللّٰهَ أَنْ يُرِيَنا فِيكُمُ السُّرُورَ وَالْفَرَجَ، وَأَنْ يَجْمَعَنا وِإِيَّاكُمْ فِي زُمْرَةِ جَدِّكُمْ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَأَنْ لَايَسْلُبَنا مَعْرِفَتَكُمْ إِنَّهُ وَلِيٌّ قَدِيرٌ،أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ بِحُبِّكُمْ، وَالْبَراءَةِ مِنْ أَعْدائِكُمْ، وَالتَّسْلِيمِ إِلَى اللّٰهِ راضِياً بِهِ غَيْرَ مُنْكِرٍ وَلَا مُسْتَكْبِرٍ، وَعَلَىٰ يَقِينِ مَا أَتىٰ بِهِ مُحَمَّدٌ وَبِهِ راضٍ، نَطْلُبُ بِذٰلِكَ وَجْهَكَ يَا سَيِّدِي اللّٰهُمَّ وَرِضاكَ وَالدَّارَ الْآخِرَةَ، يَا فاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ اللّٰهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ.اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِي بِالسَّعادَةِ فَلَا تَسْلُبْ مِنِّي مَا أَنَا فِيهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ . اللّٰهُمَّ اسْتَجِبْ لَنا وَتَقَبَّلْهُ بِكَرَمِكَ وَعِزَّتِكَ وَبِرَحْمَتِكَ وَعافِيَتِكَ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ أَجْمَعِينَ وَسَلَّمَ تَسْلِيماً يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼
اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ 🤲🌷
@mojtahedie71
#_کیک_تخته_ای_نارگیل_و_کشمش
آرد ۲ونیم لیوان
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ ق م
وانیل یک ق چ
پودر نارگیل نصف لیوان
کشمش نصف لیوان
تخم مرغ را داخل ظرف گودی ریخته هم می زنیم بعد شکر را اضافه کرده حدود پنج دقیقه با دور کند همزن هم زده تا کاملا کف کنه بعد به ترتیب شیر روغن مایع وانیل پودرنارگیل را اضافه کرده هم می زنیم آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده و توی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک به طور دورانی هم میزنیم در آخر کشمش های آغشته به آرد راداخل مایع کیک ریخته و قالب را چرب کرده آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و توی فر با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم
@shirini71