#شربت_شاه_توت
شاتوت 1 كیلوگرم
آب 1 لیوان
شكر 2 لیوان
شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید.
آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.
شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود.
هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود.
بعد از اینكه شربت سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشك بریزید و در یخچال نگهداری كنید.
@shirini71❤️
#کماج (تابه ای)😋
✍مواد لازم
آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر سه چهارم لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری 🍜طرز تهیه
ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی 🍎🍓🍇🍉
درست کن و قری باش😍
@shirini71❤️
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#خوراک_جگر
کامل با تمام نکات👌
به دوستات فوروارد کن😍❤️
@shirini71❤️
#سوپ_استانبولی
مواد لازم
سیب زمینی چهار تا شش عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده نصف فنجان
سینه مرغ یك چهارم بدون چربی
آرد سفید سه قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
هویج سه عدد بزرگ
پنیر چدار به مقدار دلخواه
نمك، فلفل و دیگرادویه ها بسته به ذائقه به مقدار دلخواه
سبزی معطر برای تزئین سوپ نوع و مقدار آن به دلخواه شما بستگی دارد
طرز تهیه
1- سیب زمینی ها را كاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز كنید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط كنید و به آرامی هم بزنید كه ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود.
2- بعد از یكنواخت شدن ساختار شیر و آرد، پنیر را به ظرف اضافه كرده و هم بزنید. كمی آب به مجموعه اضافه كنید. سینه مرغ پخته را ریش ریش كرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه كنید.
3- بعد از اینكه سیب زمینی ها كمی نیم پز شدند، آنها را با پوست به سوپ اضافه كنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خودتان تزئین كنید.
@shirini71❤️
#کیک_دورنگ_مخملی
طرزتهیه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید قنادی (دو و نیم لیوان)
شیر ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
.تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم .(به اندازه ۴ قاشق آرد نریزید)
مواد رو نصف میکنیم و به یکی ۲ قاشق پودر کاکائو به دیگری ۲ قاشق آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده . داخل قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید.
(روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .)
بعد مواد رو داخل قالب جداگانه میریزیم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار میدیم بعد از پخت کیک یه لایه از هرکدوم رو برمیداریم و کنار میزاریم.و بعد روی لایه باقی مانده یه مقدار شیر میریزیم و خامه میزنیم و لایه بعدی رو قرار میدیم و خامه کشی میکنیم.لایه های کنار گذاشته رو داخل غذاساز پودر میکنیم و مطابق فیلم روی کیک میریزیم و کیک رو تزیین میکنیم.البته جای توت فرنگی اون وسط خالی بود
🍝 @shirini71❤️
دسر رژیمی ماست و هویج ..😍😍.
موادلازم:
بستنی نصف لیوان
موز یک عدد
ماست کم چرب یک چهارم لیوان
هویج ریز رنده نصف لیوان
عسل دو قاشق غذاخوری
نکته:
اگر از بستنی وانیلی در این دسر استفاده کنید به مراتب زیبا تر خواهد بود.
طرز تهیه:
موز پوست کنده را درسته در ته قالب قرار دهید(ظرفهای پلاستیکی مربع مستطیل مخصوص فریزر برای این کار ایده ال است ). ماست و عسل را ترکیب کرده ،بستنی و هویج را به ان اضافه کنید.همزده در قالب بریزید، طوریکه روی موز را بپوشاند بمدت یک ربع تا نیم ساعت در فریزر قراردهید. دسر اماده است ان را به طرف مورد نظر منتقل کرده با یک چاقوی تیز به ورقه هایی به قطر یکسانت برش دهید.. اگر دسر مدت بیشتری در فریزر بماند حالت بستنی یخی پیدا میکند.
@shirini71❤️
🍤آکاراجه🍤
مواد لازم برای۴ نفر
لوبیا چشم بلبلی ۵۰۰ گرم
میگو (خشک) ۱/۲ پیمانه
پیاز ریز خرد شده ۳/۴ پیمانه
سیر رنده شده ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد میانی:
میگو خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیاز رنده شده ۳/۴ پیمانه
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز تند به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
●طرز تهیه
۱- ابتدا لوبیا چشم بلبلی را یک شب خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید . میگو را نیز پوست بکنید و تمیز کنید و بشویید . سپس تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و به یک مایه نرم بدل کنید . نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود .
۲- اکنون از آن به اندازه یک نارنگی معمولی برداشته و در کف دست ( و با کمی آب ) کوفته درست کنید . آن ها را داخل روغن فراوان غوطه ور کنید تا کاملا طلایی و سرخ شوند .
۳- سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود . حال مواد میانی را با روغن زیتون در یک تابه کمی تفت دهید نا نرم شوند و بعد نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و بخار دهید تا زیردندان نیایند . بعد کناره آنها را کمی چاک دهید و مواد را داخل آن قرار دهید .
●سایر نکات
شما میتوانید برای داخل و مواد میانی آن , از مواد دلخواه خود استفاده کنید .
دستور پخت این غذا در نسخه 1,2 اصلاح شد.
@shirini71❤️
#شربت_ریحان
💢میتونم بگم جزو بهترین شربت ها هست
یه دسته ریحان بنفش رو میشوریم و داخل یک قابلمه شکر و آب رو میریزیم تا جوش بیاد سپس ریحان ها رو داخل قابلمه میریزیم چندتا جوش بزنه کافیه
این شربت در اصل رنگ آبی کمرنگ میشه ولی اگه یک قاشق آبلیمو بریزین رنگش به صورت طبیعی صورتی میشه.
.
.@shirini71❤️
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه مربای گل محمدی فوق العاده
@shirini71❤️
✅ پاناکوتا با ژله آلبالو😋
ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
@shirini71❤️